Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیخ احــمد آرول، مدرس علوم قرآنی در مدرسه قرآن حمزه(ع) در شهر آدیس آبابا کشور اتیوپی در گفتگو با تقریب به مبانی اساسی دین اسلام پیرامون وحدت اشاره کرد و گفت: اصول و پایه های اساسی در دین اسلام که آن را ممتاز از دیگر ادیان نموده است، یکی اصل توحید است که شیعه و سنی با اتفاق آن را قبول دارند؛ در اصل توحید اختلافی وجود ندارد گرچه در بعضی از مباحث فرعی آن تفاوت هایی مشاهده می شود و جالب است که گاه اختلاف میان دو فرقه کمتر از اختلاف میان یک مذهب و فرقه است که با مراجعه به متون مشخص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیخ احــمد آرول در ادامه اظهار داشت: اصل دیگری که در زمینه وحدت میان مسلمانان باید مورد توجه قرار گیرد، اصل نبوت است که همه مذاهب اسلامی آن را قبول دارند. بدین ترتیب در اصل نبوت اختلافی نیست ولی در امور فرعی مربوط به آن اختلاف محدود میان دو فرقه و همچنین میان خود اصحاب یک فرقه نیز وجود دارد.

او در ادامه با بیان اینکه براساس منطق قرآنی، هر مذهب حقی میتواند حقانیت مذهب خود را از راه استدلال و متناسب باحال مخاطب، تبیین کند به شرط اینکه به دیگر مذاهب توهین نکند، افزود: قرآن کریم از زوایای مختلف و به اهداف متفاوتی به امر وحدت پرداخته است. در نتیجه از منظر قرآن کریم اثر وضعی تقریب و همگرایی عزت، اقتدار، آرامش و امنیت، و توسعه فرهنگی، سیاسی جامعه اسلامی است؛ چنانچه اثر تفرقه و پراکندگی نیز خشونت، قتل، وابستگی به تمام معنا و تسلط دشمنان و از بین رفتن ثروت های معنوی و مادی خواهد بود.

شیخ احــمد آرول ادامه داد: پیامبر  اسلام اسوه حسنه و پیام آور رحمت و مایه رحمت برای عالمیان بود، وی محوری برمدار دین اسلام به وجود آورد تا همه افراد و فرقه ها دور آن جمع شوند. ایشان از جامعه متشتت و ضعیف، ملت واحده و توانمندی ساخت و فرمود: اجتماع و همگرایی رحمت است و تفرقه و عذاب است. بنابراین پیامبر رحمت در گفتار و رفتار خود پیوسته به وحدت فرا می خواند و از نفاق و پراکندگی برحذر می داشت.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است

حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلی قاضی عسکر»، دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج سیره ائمه معصومین(ع) دانست و اظهار کرد: مردم طالب معارف و آموزه های دینی هستند، از همین رو اگر بتوانیم از نظر محتوایی پاسخگوی نیازهای روز جامعه و مردم باشیم، در مخاطبان تاثیرگذار خواهد بود.

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: با توجه به تهاجم فرهنگی که در جامعه با آن روبرو هستیم و برنامه های دشمن برای معرفی الگوهای غربی به دختران و بانوان، ایام دهه کرامت فرصتی مغتنم برای معرفی الگوهای برتر معرفی شده از سوی جهان اسلام است.

وی با اشاره به برنامه دشمن برای انحراف نسل جوان و تأثیر سوء بر جامعه بانوان، گفت: ضرورت دارد که همه دستگاه ها و مراکز فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، تلاش کنند، مبارزه با آسیب های اجتماعی باید به شکل صحیح و با اقناع صورت گیرد و برخوردهای تند نمی تواند اثربخش باشد.

 حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر همچنین بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مساجد، دستگاه ها و نهادها، چهره ها و شخصیت های فرهنگی و هنری برای تحقق شعار سال تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم بودن زیرساخت های لازم، با تعامل و همکاری میان مجموعه ها و دستگاه ها می توان برای تحقق شعار سال با مشارکت مردمی تلاش کرد تا شاهد یک جهش اقتصادی در حوزه اقتصادی و صنایع باشیم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • تبریک ویژه سپاهانی‌ها به ژوزه مورایس | عکس
  • هدیه سپاهان به مورایس؛ مهر، تسبیح و قرآن (+عکس)
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • وحدت در جامعه اسلامی مهم‌ترین رکن پیشرفت است
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست