Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام مدیرعامل شرکت توزیع برق استان  بر اجرای عدالت اجتماعی در خاموشی‌های پیک امسال تاکید کرد و گفت: ادارات بویژه دستگاه‌ها و مراکز خدمات رسان به مولد برق و ژنراتور مجهز شوند.

دکتر «هادی شیرخانی» در نشست هم‌اندیشی با معاون عمرانی استانداری ایلام با تاکید بر اینکه صنعت برق از سه حلقه‌ی مستقل تولید، انتقال و توزیع تشکیل می‌شود و هر کدام از این حوزه‌ها ماموریت خاصی را عهده‌دار است، اظهار کرد: شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام متصدی و مجری توزیع نیروی برق است و دو حلقه بالادستی تولید و انتقال وظایف مشخص خود را دارند از این رو شرایط پیش آمده در زمان پیک تابستان ناشی از کم کاری یا ناتوانی شرکت توزیع برق نیست بلکه اجرای دستورات مدیریت شبکه برق ایران برای جلوگیری از خاموشی‌های گسترده و طولانی مدت است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان ایلام افزود: خوشبختانه عملکرد مثبت شرکت توزیع برق استان ایلام در برق‌رسانی به تمام مناطق روستایی، ما را جزو استان‌های پیشرو در کشور قرار داده، اما با این وجود گام را فراتر نهاده و با اعطای پنل خورشیدی به عشایر کوچرو نیز آنها را از نعمت برق بهره‌مند کرده‌ایم و این خدمات چیزی جزء برقراری رفاه و آسایش هم‌استانی نیست و از عزیزان شهروند تقاضا داریم با مدیریت صحیح مصرف ما را در عبور از پیک سخت تابستان با وجود خشکسالی امسال نسبت به سال گذشته یاری کنند.

شیرخانی با بیان اینکه امسال نیز مانند سال گذشته با ناترازی تولید و مصرف روبرو هستیم، ادامه داد: بارندگی‌های اندک، صنعت برق را با چالش روبرو کرد که امسال نیز به میزان خشکسالی در کشور افزوده شده و حتی مقدار کم تولید در بخش برق آبی از دست رفته است. بنابراین برای اینکه خاموشی‌های چند روزه نداشته باشیم ناچار به اعمال خاموشی‌های با برنامه و کوتاه مدت در راستای پایداری شبکه هستیم و در این راستا نیازمند همراهی مردم و دستگاه‌ها هستیم.

وی با تاکید بر اینکه امسال نیز به شدت در میزان تولید کسری خواهیم داشت، تصریح کرد: سهمیه استان در میزان خاموشی‌ها مشخص شده و شرکت توزیع برق برخلاف سنوات گذشته در جهت برقراری عدالت اجتماعی اقدام به اعمال خاموشی در سراسر استان حتی در دستگاه‌های خدمات رسان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه‌ها بویژه خدمات‌رسان‌ها و ارگان‌هایی که مجهز به ژنراتور هستند با صنعت برق همراهی کنند، خاطر نشان کرد: دستگاه‌ها باید مجهز به مولد برق یا ژانراتور جهت بهره‌برداری در مواقع اضطراری باشند تا در ارائه خدمت به جامعه هدف با مشکل روبرو نشوند. کما اینکه بسیاری از دستگاه‌ها مجهز به مولد برق اضطراری هستند ولی راه‌اندازی نکرده‌اند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام افزود: بر اساس قانون استاندارد و نظام مهندسی ساختمان‌های دارای آسانسور مجهز به دکمه نجات الکترونیکی باشند تا شهروندان در محیط آسانسور گرفتار نشوند و این مشکل را ناشی از قطعی برق ندانند چنین امری برای نانوایی‌ها نیز هست چرا که داشتن مولد برق مانع از خرابی خمیر و دور ریز آن  و ارائه خدمت به شهروندان می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه عدالت دمایی نیز رعایت می‌شود، اضافه کرد: دمای هوا در مهران و دهلران در ساعت ۸ تا ۱۱ صبح دقیقا مانند گرمای هوای مناطق شمالی از ساعت ۱۲ تا ۱۶ ظهر است، پس قطع برق در آن ساعت همان اجرای عدالت در اعمال خاموشی‌ها و حفظ شبکه است.

شیرخانی از هژبری خواست تا قبل از موعد مقرر دستورات لازم نسبت به کاهش ساعات ادارات و تعجیل در ورود و خروج در زمان مشخص ابلاغ شود و همچنین تمام دستگاه‌ها بویژه مراکز خدمات‌رسان خود را به مولدهای برق تجهیز کنند تا در ارائه خدمت با مشکل روبرو نشوند. علاوه بر این چراغ‌های راهنما مجهز به سلول فتوولتائیک مجهز شوند.

در ادامه هژبری معاون عمرانی استانداری ایلام ضمن تحسین خدمات شرکت توزیع نیروی استان و سنگینی و سختی کار این عزیزان از پیشتیبانی این حوزه در زمان پیک خبر داد و گفت:  نظارت بر دستگاه‌ها انجام خواهد شد و دستورات مورد نیاز برای سهولت بیشتر جهت عبور از پیک تابستان داده می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام برق استان ایلام شرکت توزیع برق توزیع نیروی مولد برق خدمات رسان دستگاه ها خاموشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در دیدار روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور بر تداوم همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان برای تجهیز گمرکات کشور به دستگاه‌های آشکارساز کامیونی تاکید کرد.

براساس این گزارش، در این دیدار که رضوانی‌فر میزبان دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و معاونانش بود، معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک با اشاره به دشواری شرایط کار کارکنان گمرک در مناطق مرزی و محروم بر ضرورت تجهیز اماکن گمرکی تاکید و خواستار حمایت جدی از گمرک در تجهیز امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری شد.

وی با اشاره به حجم کالا‌هایی که از مناطق آزاد و ویژه به گمرکات داخلی ترانزیت می‌شود، تجهیز متناسب و همسطح تمام گمرکات را در جهت ساماندهی تجارت کشور یک ضرورت برشمرد.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران افزود: وضعیت گمرکات خصوصا در نواحی مرزی می‌بایست متناسب با حجم تجارت خارجی کشور ارتقا یابد و این امر نیازمند توجه و حمایت جدی نهاد‌های تصمیم‌گیر است.

رضوانی‌فر تاکید کرد: در گمرکات کشور در دو سال گذشته به اندازه تمام مدت زمان قبل از آن، دستگاه آشکارساز کامیونی نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، با این‌حال، گمرک کماکان نیازمند تجهیز به دستگاه‌های آشکارساز است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور نیز در این دیدار از تبیین نیازمندی‌های اساسی کشور استقبال کرد و افزود: این تبیین چنانچه منطقی و مستدل مطرح شود می‌تواند به یک گفتمان در محافل مدیریتی کشور تبدیل شود و قابلیت تحقق آن را افزایش دهد.

دهقانی فیروزآبادی بر تداوم حمایت از گمرک در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده آن و تجهیز گمرکات کشور تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رعایت عدالت در توزیع اعتبارات استان سمنان/ نذر فرهنگی ترویج شود
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • نیاز گمرک به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر