Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جواد باقری در خطبه‌های نماز جمعه این هفته آستارا با اشاره به فلسفه روزه داری به بیان آثار مختلف آن و برکات ماه مبارک رمضان پرداخت و افزود: باید با رعایت حرمت ماه مبارک رمضان چهره جامعه رنگ و بوی الهی به خود بگیرد.

حجت الاسلام باقری با اشاره به برگزاری جلسات قرائت قرآن کریم در حضور مقام معظم رهبری و اهتمام ایشان به موضوع قرائت و ترویج فرهنگ قرآن، افزود: اهمیت محور قرار دادن مساجد به عنوان پایگاه‌های قرآنی بسیار زیاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ماه مبارک رمضان بهار قرآن است و تلاوت قرآن جان و دل انسان را تازه می‌کند، تصریح کرد: وقتی رهبر معظم انقلاب با آن همه مشغله روزانه سه ساعت برای قرآن وقت می‌گذارند جای تعجب است که چرا مسئولین شهرستان در جلسات قرآن حضور ندارند.

امام جمعه آستارا با محکوم کردن اقدام تروریستی در حرم مطهر رضوی و شهادت دو روحانی مجاهد، گفت: این اقدامات کور فقط بهانه‌ای برای بر هم زدن وحدت مذاهب اسلامی است.

وی ادامه داد: یقیناً جامعه اسلامی بیدار و هوشیار است و شیعه و سنی در کنار هم چنین اقدامات وحشیانه ای را محکوم می‌کند.

حجت الاسلام باقری در ادامه به تبیین بیانات مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال و اهمیت دانش بنیان بودن فعالیت‌های تولیدی اشاره و اضافه کرد: ضرورت اقدامات دانش بنیان در حوزه کشاورزی برای کاهش هزینه‌های کشاورزی و جلوگیری از هدر رفت آب و واردات بی رویه بذر و برخی محصولات اساسی کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: تأمین امنیت اقتصادی و غذایی می‌تواند از مهمترین دستاوردهای تولید دانش بنیان در عرصه کشاورزی باشد.

امام جمعه آستارا با اشاره به روزهای پایانی مهلت ۶۰ روزه رئیس کل دادگستری گیلان به شرکت پیمانکار لایروبی اسکله آستارا، گفت: این شرکت باید گزارش عملکرد و تعهدات خود را به طور شفاف ارائه دهد و در صورت عدم انجام تعهدات خود صلاحیت ادامه فعالیت در این شهرستان را نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه شهرستان آستارا از لحاظ موقعیت مرزی خاص ترین مرز کشور است که چهار گمرک دریایی، ریلی، زمینی باربری و زمینی مسافری دارد، ادامه داد: در این بین مرز دریایی از همه اینها مهم‌تر و مؤثرتر است و تکمیل و راه اندازی سریع‌تر بخش‌های مختلف بندر و راه آهن می‌تواند عامل ایجاد امنیت شغلی پایدار برای آستارا و استان گیلان باشد.

حجت الاسلام باقری ارومی با تاکید به نقش مهم تولید در بخش‌های مختلف صنعت و معدن، به اهمیت شهرک‌های صنعتی در راه اندازی صنایع خرد و کارگاه‌های زودبازده اقتصادی اشاره کرد و گفت: شهرک صنعتی آستارا وضعیت خوبی ندارد و برای سرمایه گذارانی هم که قصد ورود به آن را دارند دائماً سنگ اندازی می‌شود. متأسفانه انحصار و خودخواهی بعضی افراد مانع توسعه اقتصادی آستارا شده است.

امام جمعه آستارا از نبود مدیریت شهری در آستارا گلایه و اظهار کرد: اینکه در بین ۵۳ کرسی شهرداری گیلان، تکلیف شهرداری آستارا هنوز مشخص نشده اصلاً شایسته نام آستارا نیست.

حجت الاسلام باقری گفت: طبق قانون اثر مادی ترک فعل مسئولان را می‌توان مواخذه و جبران کرد ولی آیا اثر معنوی و اجتماعی ترک فعل را نیز می‌توان جبران کرد؟ اینکه چندین ماه است بخاطر اختلاف سیاسی برخی افراد هیچ اقدام جدیدی در سطح مدیریت شهری صورت نگرفته است قابل گذشت و جبران نیست.

کد خبر 5462013

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری محمد جواد باقری امام جمعه آستارا مدیریت شهری خطبه های نماز جمعه ویروس کرونا ماه رمضان 1401 کرمانشاه بوشهر خراسان رضوی مشهد ماه مبارك رمضان آمار کرونا سفر استانی سانحه تصادف گرگان بازگشایی مدارس حجت الاسلام باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۸۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه پیش از ظهر یکشنبه در همایش شوراهای اسلامی استان مرکزی و بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی اظهار کرد: سال گذشته بالغ بر ۱,۰۰۰ میلیارد تومان در روستاها توسط شوراهای روستاها و دهیاری‌ها هزینه شده است.

وی افزود: این استان یک و هشت دهم جمعیت و مساحت کشور را دارد، همچنین ۲ درصد تولیدات کشاورزی کشور مربوط به این استان است.

استاندار مرکزی تصریح کرد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای پروژه‌ها در سطح روستاها در کشور را به خود اختصاص داده و در تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی نیز رتبه نخست را دارد.

مخلص‌الائمه ادامه داد: در سطح شهرها بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری هزینه شده که تنها طرح‌های عمرانی نبوده و در حوزه‌های مختلف این طرح‌ها صورت گرفته است.

امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرهای مرکزی هزینه می‌شود

وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵ هزار و ۲۴ میلیارد تومان توسط دولت در بخش عمرانی هزینه شده است، گفت: امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد که البته بخشی مرهون حرکت اقتصادی است که در استان شکل گرفته است.

استاندار مرکزی بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ در بازه زمانی ۶ ساله، ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه عمرانی در استان هزینه شده اما در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶۰ درصد بیش از مجموع ۶ سال قبل و سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ماقبل آن بوده است.

وی گفت: مدیران استان ملزم به تکریم شوراها هستند و پیشنهاد می‌شود برگزاری نشست‌ها به صورت موضوعی باشد و مدیران مربوطه در جلسه حاضر شوند تا در مورد موضوع خاص بحث و گفتگو و تبادل تجربه و حل مسائل شود.

شبانه روزی شدن شماری از پروژه‌های مرکزی

استاندار مرکزی تصریح کرد: برای نخستین بار در تاریخ این استان تعدادی از پروژه‌ها شبانه روزی شدند که این اتفاق بی نظیر بود و نگاه مساله محور و نتیجه گرا باید همواره مورد توجه قرار گیرد.

مخلص الائمه در ادامه افزود: موفقیت شوراها همچنین دولت موفقیت نظام جمهوری اسلامی است و هیچ تفاوتی نیست وجود ندارد و همه زیر مجموعه جمهوری اسلامی هستند و باید اذعان کرد که فرمانداران باید به شوراها به عنوان در دسترس ترین نمایندگان مردم توجه ویژه داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به هزینه کرد اعتبارات شهرداری و دهیاری‌ها تاکید کرد: بیش از یکسال تا پایان فعالیت شوراها باقی مانده و البته بخش کمتری این زمان برای کار مهیا است و زمان به سرعت می‌گذرد باید در این زمان با یک اولویت بندی در این هزینه کرد دقت داشت.

استاندار مرکزی تصریح کرد: شوراها در بیان عملکرد و اقداماتی که انجام می‌دهند نیز باید برنامه ریزی داشته باشند.

وی در خصوص نهضت ملی مسکن گفت: در برخی موارد در تأمین زمین؛ تأمین زیرساخت مشکلاتی وجود دارد که می‌طلبد شتاب بخشی برای رفع موانع جز اولویت‌ها قرار گیرد هر چند در مجموع استان مرکزی جز کم مشکل ترین استان‌ها در این حوزه است‌.

استاندار مرکزی اظهار کرد: در شهرهای استان مرکزی به جز یک یا دو شهر همراهی خویی در زمینه نهضت ملی مسکن وجود داشته که جای تشکر دارد.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: با توجه به مدت زمان باقی مانده تا پایان دوره فعالیت باید تلاش شود از حاشیه‌ها پرهیز شود و مردم و مسئولین خود را سرگرم امور فرعی و حاشیه‌ای نکنند.

وی گفت: همه شوراها به ویژه در روستاها به شکایت و خسارات وارده از سوی معادن توجه داشته باشند تا معادنی که خسارت وارد می‌کنند و تاکنون شکایتی از آنها نشده را به مراجع ذیربط اطلاع دهند تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

مناطق حاشیه شهرها مورد توجه ویژه باشد

استاندار مرکزی با بیان اینکه در حوزه بنیاد مسکن نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای حاشیه نشین شهرها نیز باید مورد توجه باشدو این مهم جز سیاست‌های مهم نظام است. هیچ مدیری در استان نباید در این خصوص بی تفاوت باشد همچنین شهرداران و شوراها نیز از این موضوع مستثنی نیستند.

کد خبر 6091083

دیگر خبرها

  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • آزمون نهایی طرح ملی «زندگی با آیه ها» در آستارا برگزار شد
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • نقد و بررسی برنامه تلویزیونی محفل در قم
  • بیان ساده مفاهیم قرآن از نوآوری‌های برنامه «محفل» بود
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم