Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خواستار شناسایی سردمداران و کانون های اصلی فتنه در موضوع حادثه مشهد شد.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نوزدهم فروردین ماه در آیین نماز عبادی سیاسی جمعه اراک با اشاره به حلول ماه رمضان، این ماه را فرصتی برای حرکت خاکیان به سمت افلاکیان و داشتن حیات معنوی و الهی دانست و افزود: ماه رمضان فرصتی برای پرورش جان الهی است و هنر است که با زبان قلب و دل، دریچه های قلب را بگشاییم و حقایق الهی را در قلب خود جای دهیم و در واقع این مرز تفاوت انسان و حیوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه پیامبران و کتب الهی برای هدایت انسان و حرکت خاکیان به سمت افلاکیان نازل شدند، افزود: این ماه، ماه عنایات، عطایا، کرامت و احسان خداوند است تا بر سر سفره احسان خداوند به مقامات بالا دست یابیم چراکه انس با خداوند لذت واقعی است.

دری نجف آبادی با اشاره به دهم ماه مبارک رمضان و شهادت حضرت خدیجه(س) تصریح کرد: این بانوی بزرگ پیغمبر اسلام (ص) را شناخت و زنی خدمتگزار و وفادار به پیامبر بود و هر آنچه داشت پای درخت اسلام گذاشت و به الگویی برای زنان عالم تبدیل شد و دختری چون فاطمه زهرا(س) که خود الگویی برای عالم است تقدیم کرد.

وی با اشاره به حادثه مشهد مقدس، اظهار کرد: این مسائل ساده نیست و ریشه آنها به استکبار و ابزار فتنه و جنایت باز می گردد. آنها به دنبال ضربه زدند هستند و هر روز در قالب های مختلف همچون اقدامات تکفیری، داعش و وهابیت و ... در حال توطئه هستند و بدنبال شستشوی مغزی جوانان هستند و به خود اجازه می دهد در ماه شریف رمضان در حرم امام رضا(ع) جنایت کنند.

امام جمعه اراک افزود: کجای اسلام آمده است که می توان کسی را به دلیل عقیده، آن هم در روز روشن کشت؟ متاسفانه پشتیبان این افراد استکبار جهانی است، چراکه به دنبال عدم وحدت خاورمیانه اسلامی هستند. تا زمانی که دنیای اسلام وحدت نداشته باشه و با جهالت و خرافات و تحجر و عناصر فتنه گر هوشیارانه برخورد نکند، همواره دشمن به دنبال غارت و توطئه و ضربه زدن است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه موضع گیری ها در کشور هوشیارانه بوده است، گفت: نسبت به وضعیت ملت افغانستان متاثر هستیم، سنی و شیعه برادر هم هستند، اگر چنین اتفاقی در مکه مکرمه نیز رخ دهد قطعا محکوم می کنیم و امروز نیز باید در مقابل این حادثه برخوردی درست و قاطع داشت. امیدواریم این حادثه درس بزرگی برای علما اسلام، سیاستمداران و مردم باشد تا در شیپور فتنه ها دمیده نشود چراکه این رفتارها، رفتارهای مورد نظر استکبار است، باید هوشیار بود چراکه این خطرات، خطراتی ضد وحدت، به نفع دشمن و به ضرر اسلام و مسلمانان است.

دری نجف آبادی تاکید کرد: باید سردمداران و کانون های اصلی فتنه را پیدا کرد.

وی در این آیین یاد و خاطره شهید صدر، شهید آوینی و سپهبد صیاد شیرازی، روز فناوری
هسته ای و شهدای هسته ای را گرامیداشت و گفت: امیدواریم کشور در صنعت هسته ای پیشرفت بالایی داشته باشد و در مسئله برجام نیز موفق باشد، غربی ها متعهد بودند که اجازه فعالیت صلح آمیز را بدهند، اما عهد شکنی کردند، هیچ کمکی به ایران نکردند و از سوی دیگر، غده سرطانی در دنیای اسلام(اسرائیل) هم در امور کارشکنی می کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی نماز جمعه اراك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۹۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • امام جعفر صادق(ع) ترویج‌دهنده فرهنگ اصیل شیعه بودند
  • امام صادق(ع)‌ پرچمدار ترویج معارف شیعه و مبارزه با تحریف دین بود
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • یک جوان چینی به مذهب شیعه مشرف شد
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • دین سینما به امام صادق‌(ع) چه زمانی ادا می‌شود؟