Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی در ابتدای خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه تقوی نهایت خشنودی خداوند از بندگان است، و متقین همان کسانی هستند که خود را به زیور تقوی آراسته‌اند، اظهار کرد: در واقع تمام خوبی‌های دنیا و آخرت را انسان‌های با تقوی کسب کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رعایت تقوی الهی رسیدن به فلاح و رستگاری است، افزود: فلاح و رستگاری در نهایت به عبودیت خداوند منتهی می‌شود و پیام ماه مبارک رمضان تقوی، درک خیر و صلاح و عبودیت خداوند است.

پرهیز از روزه‌خواری در انظار عمومی 

شاهرخی ادامه داد: وجود چنان آثار ارزشمندی در ماه مبارک رمضان احترام این ماه را ضروری می‌کند، بنابراین کسانی که عذر شرعی دارند باید از روزه خواری در انظار عمومی خوددداری کنند.

وی بیان کرد: البته مردم استان مردمی متدین و انقلابی هستند و حتما توجه دارند که تظاهر به روزه خواری حرام است، در قانون مجازات اسلامی ماده ۶۳۸ برای افرادی که عامدا روزه خواری کنند مجازات تعیین شده اما صرف نظر از نگاه مجرمانه مهم امر به معروف و نهی از منکر است.

امام جمعه خرم‌آباد با بیان اینکه در خیلی از محله‌های استان شوراهای امر به معروف و نهی از منکر  فعالیت دارند، عنوان کرد: یکی از وظایف این شوراها امر به معروف و نهی از منکر زبانی است، باید برای حفظ شئون ماه مبارک رمضان عامرین معروف و ماهیان از منکر به وظایف خود عمل کنند.

وی افزود: البته با هماهنگی شوراهای امر به معروف و نهی از منکر با نیروی انتظامی در قالب یک سامانه این شوراها از حمایت‌های قانونی و قضایی برخوردار می‌شوند، در نوروز این روش موفقیت آمیز بود و باید در همه سال گسترش پیدا کند.

تاکید بر تنظیم بازار

خطیب جمعه خرم‌آباد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با مهم شمردن تنظیم بازار گفت: بارها این را مطرح کردم که یکی از دلایل عدم موفقیت دولت سابق این بود که نتوانست بازار را تنظیم کند و همچنان تاکید می‌کنم تنظیم بازار باید جزو اولویت‌های دولت سیزدهم باشد.

شاهرخی خاطرنشان کرد: اینکه کالاهایی را  تقسیم کنند و بگویند کالایی جزو تعزیرات است و کالای دیگر جزو تعزیرات نیست، در این میان کالاهایی که جزو‌ تعزیرات نیست لجام گسیخته افزایش قیمت پیدا کنند ه مردم را آزار می‌دهد.

امام جمعه خرم‌‌آباد تاکید کرد: باید در سطح کلان و استان تنظیم بازار جزو‌ اولویت‌ها باشد و مردم تنظیم بازار را در سفره‌های خود ببینند.

وی با بیان اینکه با شعار ره به جایی نمی‌بریم، تاکید کرد: موفقیت دولت سیزدهم در این است که حتما همه دستگاه‌های مرتبط با جدیت تنظیم بازار را در صدر کارهای خود قرار بدهند.

جنگ ترکیبی دشمن و راهکار مقابله با آن

شاهرخی در ادامه با اشاره به اینکه دشمن مدت‌ها است جنگ ترکیبی را آغاز کرده و آن را استمرار می‌بخشد، عنوان کرد: در جریان شهادت دو تن از روحانیون جهادی و انقلابی در حرم رضوی این جنگ ترکیبی دشمن را مشاهده کردیم.

امام جمعه خرم‌آباد افزود: برای دفاع و تهاجم باید متناسب با دسیسه‌های دشمن ساماندهی فرهنگی، نظامی و اقتصادی صورت بگیرد، برخی از دلسوزان از وضعیت موجود ناراحت و نگران هستند حق دارند اما نگرانی کافی نیست.

وی تاکید کرد: همه باید متناسب با دسیسه‌های شیطانی امر به معروف و نهی از منکر و زبانی را و هماهنگ با نیروی انتظامی انجام دهیم و تلاش کنیم توطئه‌های دشمن را خنثی کنیم.

خطیب جمعه خرم‌آباد با بیان اینکه دست ناپاک جهل و تکفیر در حرم موجب شهادت دو روحانی جهادی و مجروح شدن یکی از روحانیون شد، اظهار کرد: پشت این صحنه تلخ مستقیم یا غیر مستقیم بی‌واسطه با با واسطه شیطان بزرگ و حامیان منطقه‌ی است تا در بین مسلمانان ایجاد اختلاف و تفرفه کند اما مردم با شناخت امور در دام تفرقه و آشوب نخواهد افتاد.

وی بیان کرد: باید ریشه این حرکات که چند وقتی است در گوشه و کنار کشور اتفاق می‌افتد شناسایی و برخورد قاطع صورت بگیرد.

امام جمعه خرم‌آباد در ادامه صحبت‌های خود به سالروز وفات حضرت خدیجه (س) اشاره کرد و گفت: حضرت خدیجه(س) جزو کانون اصلی اسلام بود و کانون اسلامی با امام علی (ع ) و این بانوی بزرگ شکل گرفت.

شاهرخی اولین ویژگی حضرت خدیجه را کنار گذاشتن زیور و زینت و مال دنیا عنوان کرد و افزود: وی همه ثروت و دارایی خود را در خدمت آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی قرار داد و از موقعیت اجتماعی گذشت.

وی ادامه داد: معرفت، بصیرت، عقل، درایت، ولایت پذیری، شجاعت و ایثار را از دیگر ویژگی‌های حضرت خدیجه(س) مطرح کرد.

خطیب جمعه خرم‌آباد به پیش رو بودن هفته بنیاد مسکن نیز اشاره کرد و گفت: با وجود تلاش‌های بنیاد مسکن در کشور و استان اما هنوز هم هستند کسانی که در کپرها زندگی می‌کنند، بنابراین با برنامه‌ریزی دقیق باید برای این افراد مسکن ساخته شود چون غالبا این افراد در امور کشاورزی و دامداری مشغول هستند و لذا هر گونه خدمت به آنها خدمت به تولید است.

امام جمعه خرم‌‌آباد افزود: نوسازی، مقاوم سازی و بهسازی منازل همچنان مورد نیاز است، در مذاکره با نماینده ولی‌فقیه در بنیاد مسکن پیشنهاد همکاری برای نوسازی و مقاوم سازی منازل مسکونی در حاشیه شهرها مطرح شد که مسوولان استانی باید از این امر استقبال کنند.

شاهرخی به ۲۰ فروردین روز ملی فناوری هسته‌ای نیز اشاره کرد و گفت: فناوری هسته‌ای به گونه‌ای به برجام گره خورده است، ایران در برجام به توافق قوی، مستحکم و تضمین‌های مشخص برای رفع تحریم همراه با راست آزمایی طرف مقابل نیاز دارد.

خطیب جمعه خرم‌آباد تاکید کرد: در برجام باید منافع ملت حفظ و تضمین‌های مشخص و راست آزمایی صورت بگیرد.

وی ادامه داد: اما آنچه از شیطان بزرگ و استکبار جهانی می‌شنویم این گمان تقویت می‌شود که آمریکا به دنبال پیچیده سازی روند مذاکرات و فرار از مسوولیت خویش است.

شاهرخی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی به دانش هسته‌ای و فواید آن دست پیدا کرده و این را حق خودش می‌داند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در لرستان امام جمعه خرم آباد تنظیم بازار دولت سیزدهم امر به معروف و نهی از منکر امر به معروف و نهی از منکر خطیب جمعه خرم آباد امام جمعه خرم تنظیم بازار حضرت خدیجه روزه خواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۹۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به قلع و قمع ۲۸ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان، اظهار کرد: با اجرای حکم تخریب ساخت و ساز‌های غیر مجاز، ۶۵ هزار مترمربع از اراضی زراعی و باغی این شهرستان آزاد سازی شد.

او با اشاره به اینکه این احکام در روستا‌های علی آباد، تل بیضا، برکه و شاه قطب الدین شهرستان بیضا اجرا شده است، تصریح کرد: این ساخت و ساز‌ها شامل دیوارکشی، فنس کشی، ساخت بنا و استخر بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه یک مورد از عملیات قلع و قمع اجرای حکم و مابقی در جهت اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی بوده است، تصریح کرد: اجرای این موارد قانونی با همکاری رئیس دادگستری شهرستان بیضا، فرماندهی نیروی انتظامی و کارشناسان امور اراضی انجام شده است.

او با اشاره به افزایش نظارت گشت‌های امور اراضی در ایام آغازین سال، افزود: حضور مستمر گروه گشت امور اراضی این مدیریت از ۲۹ اسفند ماه پارسال تاکنون منجر به صدور ۹ فقره اخطار قانونی و جلوگیری و توقف عملیات ساخت ساز غیرمجاز شد.

 مویدی اضافه کرد: به منظور اجرای قانون حفظ کاربری با هرگونه ساخت و ساز‌های غیرمجاز در خارج از حریم شهر‌ها و طرح‌های هادی روستایی بدون دریافت مجوز از کمیسیون تبصره یک و ۴ قانون مذکور ممنوع است و با متخلفان برخورد قاطع می‌شود.

او تاکید کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف و تغییر کاربری غیرمجاز را از طریق تلفن گویای ۱۳۱ و یا تماس با مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گزارش دهند تا این موارد در اسرع وقت توسط یگان حفاظت امور اراضی پیگیری شود.

مبارزه با بیماری های غلات در مزارع بیضا ادامه دارد

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا گفت: تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور مبارزه با بیماری‌های غلات، سمپاشی شده است.

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با بیان اینکه تاکنون بالغ بر ۲ هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع گندم این شهرستان به منظور پیشگیری و کنترل بیماری‌های غلات سمپاشی شده است، اظهار کرد: از این مقدار سمپاشی حدود ۲ هزار و ۴۵۰ هکتار مربوط به زنگ زرد، ۴۵ هکتار مربوط به سفیدک پودری و ۳۸ هکتار در خصوص بیماری سپتوریوز بوده است و عملیات مبارزه شیمیایی تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد.

او با اشاره به بالا رفتن رطوبت نسبی محیط و مناسب شدن دما (۸ تا ۲۳ درجه سانتیگراد) در ۲ ماه اخیر، افزود: شرایط برای شیوع بیماری‌های غلات به ویژه بیماری زنگ زرد به نحو محسوسی بالا رفته است.

مویدی گفت: به محض مشاهده کانون‌های اولیه آلودگی توصیه به کانون کوبی با سموم توصیه شده بر اساس دستورالعمل‌های سازمان حفظ نباتات انجام شده است.

او تصریح کرد: زنگ زرد یا زنگ نواری گندم یکی از بیماری‌های مهم مزارع گندم و جو است که در صورت کنترل نکردن، قابلیت اپیدمی‌های گسترده را دارد.

مویدی اضافه کرد: بیش از ۷۰ درصد عملکرد گندم به ۳ برگ انتهای بوته ارتباط دارد و حفظ این ۳ برگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

بیماری زنگ زرد گندم لکه‌هایی بر روی این برگ‌ها ایجاد می‌کند. حفاظت از این برگ‌ها نیز با کاربرد به موقع قارچ‌کش‌ها میسر می‌شود.

او اظهار کرد: از مهم‌ترین اقدامات کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان بیضا می‌توان به برگزاری دوره‌های آموزشی مبارزه با آفات و بیماری‌های زراعی، آموزش‌های چهره به چهره و انفرادی، اطلاع رسانی به موقع در فضای مجازی، آگاه سازی کشاورزان از طریق بلندگو در مساجد و دهگردی، بازدید‌های مستمر و پایش روزانه مزارع اشاره کرد.

این مقام مسئول توصیه کرد: کشاورزان در مناطقی که سابقه بیماری وجود دارد، از رقم‌های متحمل و گواهی شده استفاده کنند. همچنین تناوب گندم با سایر محصولات غیر میزبان عوامل خسارت‌زای گندم رعایت شود و از آبیاری غیر ضروری پرهیز کنند.

توزیع بیش از ۴۰۰ تن کالای اساسی طرح تنظیم بازار در نی‌ریز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

علیرضا بصیری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان ماه مبارک رمضان امسال و به‌منظور حمایت از مصرف کنندگان و توزیع صحیح کالا‌های اساسی، ۴۳۲ تن اقلام طرح تنظیم بازار در سطح این شهرستان توزیع شده است.

او با بیان اینکه این کالا‌ها پرتقال، سیب، شکر، برنج گوشت قزمز و مرغ منجمد بوده است، ادامه داد: از مقدار ۴۳۲ تن، ۴۳ تن پرتقال و ۲۶ تن سیب به عنوان میوه شب عید در سال جدید توزیع و بقیه شامل ۱۳۶ تن شکر، ۱۶۷ تن برنج، ۱۶ تن گوشت قرمز و ۴۴ تن مرغ منجمد، با توجه به مناسبت‌های تقویمی بین موسسات خیریه، بهزیستی، مساجد و هیئت‌ها توزیع شده است.

بصیری گفت: اقلام مذکور توسط مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تخصیص یافت و سپس در کارگروه امنیت غذایی شهرستان فروشگاه‌های هدف مشخص شدند.

او افزود: این مدیریت در حوزه بازرسی و در قالب گشت مشترک تنظیم بازار با هماهنگی اتاق اصناف، شبکه بهداشت و اداره صمت بر واحد‌های عرضه محصولات کشاورزی و نانوایی‌ها نظارت داشته است که تا کنون از ۴۰۷ بازدید انجام شده برای ۱۰ واحد، گزارش تخلف، ثبت و به تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

آغاز برداشت غلات از مزارع جویم

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم از آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.

حسین وطن دوست مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم با اشاره به آغاز عملیات برداشت غلات در سطح ۳ هزار و ۸۶۵ هکتار از مزارع این شهرستان، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۲ هزار تن جو و ۱۵۰ تن کلزا از این سطح تولید شود.

او بیان کرد: عملیات برداشت جو از حدود ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی و برداشت کلزا از ۶۵ هکتار از اراضی شهرستان جویم انجام می‌شود.

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان جویم ادامه داد: ارقام جو تولید شده در مزارع غالبا جو محلی و در بعضی مزارع رقم تروپی است و ارقام کلزا تولید شده شامل تراپر و هایولشا ۵۰ است.

وطن دوست اضافه کرد: محصول جو تولیدی به منظور تهیه علوفه، خوراک دام و تامین بذر شهرستان جویم و شهرستان‌های اطراف استفاده می‌شود و محصول کلزا به مراکز خرید فعال شهرستان تحویل داده و به کارخانه‌های دانه‌های روغنی ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ساخت ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن اقتصادی در تهران | این خانه ها در چه متراژ و قیمتی ساخته می شوند؟
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین