Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «مهرداد سعادت»  با بیان اینکه تغییری در روند فروش گندم و آرد به ترکیه به وجود نیامده است، اظهار کرد: سیلوهای گندم در کشور ظرفیت خالی دارند که می توانیم با واردات گندم، تولید آرد در این بخش را افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: می‌توان با ورود گندم به کشور و تبدیل آن به آرد، صادرات این محصول را افزایش دهیم و بخشی از نیاز ترکیه در این بخش را برعهده بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعادت با بیان اینکه این روند می‌تواند موجب رخ دادن اتفاقات خوبی در روابط دو کشور شود، گفت: در دوره‌ ای ایران نیاز به خرید مرغ داشت و از طریق ترکیه نیاز خود را تامین کرد و امروز با مدیریت درست در زمینه فروش آرد غیردولتی می‌توان هم صادرات را افزایش داد و هم به بازار این کشور کمک کرد.

وی با تاکید بر اینکه برای سیلوهای خالی کشور سرمایه گذاری شده است، افزود: می‌توانیم با کمک کارخانجات تولید آرد از این توانمندی‌ها بهره برداری کنیم و با ارزش افزوده بیشتر، گندم وارداتی را صادر کنیم.

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه گفت: شایعاتی مبنی بر فروش بیش از اندازه آرد به ترکیه را تایید نمی‌کنم، زیرا شاهد افزایش حجم صادراتی در این بخش نیستیم و قطعا مانع هرگونه ایجاد بحران در فروش کالا و صادرات محصولات خواهیم شد.

به گزارش ایرنا، طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر افزایش فروش آرد دولتی به ترکیه منتشر شده بود، مبنی بر اینکه به علت بحران به وجود آمده در اوکراین، میزان عرضه آرد در این کشور کاهش داشته است و شاهد افزایش قیمت این کالا خواهیم بود.

همچنین بر این موضوع که با افزایش حجم خروج آرد به ترکیه به زودی در ایران شاهد کمبود خواهیم شد، تاکید شده بود. به نظر می‌رسد خروج آرد از کشور به ترکیه به صورت غیرقانونی و قاچاق صورت می‌گیرد.

کد خبر 668469 برچسب‌ها ایران و ترکیه روسیه - اوکراین نان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایران و ترکیه روسیه اوکراین نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۰۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه‌ای در قم
  • تاوان میلیاردی برای قاچاقچیان گاز مایع یارانه ای در قم
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • (ویدیو) نجات زنی گرفتار میان دیوار بعد از چهار روز
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم