Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زینی وند در پیامی به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انرژی هسته ای گفت: استفاده از فناوری انرژی هسته‌ای در «سال تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین»  برای افزایش و کیفی سازی تولید و ایجاد اشتغال ضروری است.

متن پیام علی زینی‌وند به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

استفاده از ظرفیت‌های صلح آمیز انرژی هسته‌ای در دنیای امروز، نه تنها شاخصی برای سنجش توسعه و پیشرفت یک کشور؛ بلکه از مولفه‌های مهم قدرت ملی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انرژی هسته‌ای با ایجاد آلودگی کمتر نسبت به سوخت‌های فسیلی و در نتیجه نقش موثر در کاهش دما و همچنین تامین نیروی برق و کاربرد‌های متعدد در حوزه‌های سلامت، صنعت و کشاورزی مورد توجه بسیاری از کشور‌های دنیا قرار گرفته است.

بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته‌ای، یادآور ایمان و عزم ملی دانشمندان ایران اسلامی در اثبات توانمندی و استقلال علمی کشور برای حرکت در مسیر رشد علمی و بومی‌سازی صنعت انرژی هسته‌ای است و رسیدن به این مرحله از دانش روز با وجود محاصره شدید اقتصادی از سوی غرب، نمایانگر عزت و اقتدار ایران اسلامی، اراده ملت همیشه سربلند ایران، تکیه به توان داخلی برای فتح قله‌های علمی و رسیدن به استقلال است.

فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران که صلح آمیز بودن آن‌ها بار‌ها از سوی مراجع ذی صلاح بین المللی تایید شده است، چالش‌های مختلفی را از سوی بازیگران مخالف یا معارض در عرصه‌های داخلی و بین المللی رقم زده است؛ اما به راه انداختن انواع هجمه‌های سیاسی، تبلیغات رسانه ای، تحریم‌های ناعادلانه و سیاسی و اعمال فشار‌های یک جانبه، هیچ کدام نتوانست در اراده فرزندان ایران اسلامی کوچک‌ترین خللی ایجاد کند و تلاش دانشمندان ایران اسلامی و تقویت روحیه امید و خودباوری، رشد چشمگیر دستاورد‌های صنعت هسته‌ای و طی کردن مسیر پیشرفت و توسعه کشور را موجب شده است.

در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سال« تولید، دانش بنیان و اشتغال‌آفرین» نامگذاری شده، استفاده از دستاورد‌های انرژی هسته‌ای با کمک و تلاش شرکت‌های دانش بنیان و مصارف صلح آمیز آن در عرصه صنعت، کشاورزی، سلامت و داروسازی به منظور افزایش و کیفی سازی تولید و ایجاد اشتغال، ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

اینجانب با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای صنعت هسته‌ای و تبریک فرارسیدن روز ملی فناوری هسته‌ای به ملت ایران اسلامی به ویژه مردم  استان کرمان، توفیق روزافزون دانشمندان و متخصصان جمهوری اسلامی ایران را در مسیر پیشرفت علمی و اقتدار ایران اسلامی در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت رهبری رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) از درگاه ایزد منان خواستارم.

علی زینی‌وند
استاندار کرمان

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمان انرژی هسته ای انرژی هسته ای ایران اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد

به گزارش صدای ایران از ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیاز‌های انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوز‌ها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشور‌هایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.


دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم