Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به روند عقد قرارداد تامین اجتماعی با پزشکان و پیوستن آنها به طرح نسخه نویسی الکترونیک توضیحاتی ارائه کرد و گفت: تسهیلات تشویقی که در ابتدای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک برای پزشکان و داروخانه ها درنظر گرفته شده بود همچنان برقرار است.

شهرام غفاری در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد نسخ به صورت الکترونیک نوشته می‌شوند اظهار کرد: تعدادی پزشک هستند که با تامین اجتماعی طرف قرارداد نیستند و یک علت، همین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرچند به موجب قانون از اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ باید تمام پزشکان نسخه الکترونیک بنویسند مگر قطعی برق، اینترنت و نظایر آن رخ داده باشد که استثنا خواهد بود.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به روند عقد قرارداد با پزشکان گفت: این روند بسیار عالی و آسان است و هرپزشکی متقاضی باشد وارد سامانه شده و اقدام به درخواست عقد قرارداد می‌کند که و ظرف یک هفته قرارداد با وی منعقد می‌شود.

غفاری درباره اینکه همکاری پزشکان بخش خصوصی با نسخه نویسی الکترونیک چه طور بوده است؟ اظهار کرد: استقبال چندان چشمگیر نبوده است. یک علت این است که گروهی از پزشکان مایل نیستند با ما قرارداد ببندند؛ مشکل هم در فرایند عقد قرارداد ما نیست که بگوییم مشکل است بلکه تصور می‌کنند وقتی می‌توانند مستقیم از بیمار پول نقد بگیرند چرا باید از بیمه با تاخیر دریافت می‌کنند.

وی افزود: بنابراین لازمه رفع این مشکل این است که بیمه‌ها نیز بتوانند مطالبات را در بازه زمانی تعریف شده‌ای پرداخت کنند، ما بعضا دچار تاخیر می‌شویم که موجب عدم تمایل برخی پزشکان برای عقد قرارداد است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه برخی دیگر نیز از قواعد جاری ما گله‌مند هستند گفت: بنابراین لازم است بیمه‌ها در قوانین‌شان بازنگری کنند. البته از دیدگاه یک کارشناس، معتقدم آن دسته از پزشکانی که با ما قرارداد همکاری نمی‌بندند نباید مجاز باشند برای بیمه‌شدگان ما دارو تجویز کنند. وقتی آنها خود را مقید به قرارداد نمی‌دانند نباید اجازه پیدا کنند که برای بیمه هزینه تراشی کنند.

غفاری افزود: این احتمال وجود دارد که اگر شرایط بهتر شود در آینده از پزشکان بخواهیم که تصمیم بگیرند که یا با ما همکاری نداشته باشند و یا اگر همکاری دارند در چارچوب مشخصی باشد. ما هم باید قواعد را تسهیل و پرداخت ها را به روزتر کنیم.

وی درباره تداوم تسهیلات تشویقی که در ابتدای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک برای پزشکان و داروخانه ها درنظر گرفته شده بود گفت: این تسهیلات همچنان وجود دارد و پرداخت به پزشکان و داورخانه به صورت ماهانه انجام می شود و ما تا دهم هرماه باید هزینه نسخ الکترونیک ماه قبل را پرداخت کنیم. 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: نسخه الکترونیکی ، سازمان تامین اجتماعی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیک سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی عقد قرارداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر، میثم اروز مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

‌ مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: این تسهیلات تا پایان خرداد ماه سال جاری قابل بهره‌برداری توسط متقاضیان است.

وی افزود: مشمولین ماده ۳ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران اعم از جانبازان با هر درصد جانبازی، فرزندان و همسران شهدا، والدین شهدا و آزادگانی که تا کنون از تسهیلات مسکن استفاده نکرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سایت مربوطه، ثبت‌نام و طی فرآیند لازم از تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران بهره‌مند شوند. تسهیلات مزبور ۲۰ ساله و با نرخ ۴ درصد می‌باشد و پرداخت مابه‌التفاوت سود آن بر عهده دولت است.

مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ متأسفانه تسهیلات مسکن پیش‌بینی نشده بود اما با پیگیری‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران و مساعدت و همراهی دولت در سال گذشته، عملیاتی و اجرایی شد.

وی در ادامه گفت: بر اساس تصویب نامه هیأت وزیران نرخ تسهیلات مسکن برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر ۶۰۰ میلیون، مراکز استان‌ها ۵۰۰ میلیون، شهرستان‌ها ۴۰۰ میلیون و روستاها ۳۰۰ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6090834

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟