Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: استان ایلام با شیوع ۱۱.۷درصدی ناباروری اولیه و ۱۸.۴ درصدی ناباروری ثانویه در مجموع جزء استان‌های با شیوع متوسط به بالای ناباروری است.

دکتر «جمیل صادقی‌فر» در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه   در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲۹۲۹ زوج نابارور در استان ثبت شده که ۱۸۵۵ مورد نازایی اولیه و ۱۰۷۴ مورد نازایی ثانویه بوده است، اظهار کرد: استان ایلام با شیوع ۱۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷درصدی ناباروری اولیه و ۱۸.۴ درصدی ناباروری ثانویه در مقایسه با میزان کشوری ۱۲و ۱۵ درصدی شیوع ناباروری اولیه و ثانویه، در مجموع جزء استان‌های با شیوع متوسط به بالای ناباروری است.


وی  درباره‌ی اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت در زمینه پیشگیری و درمان ناباروری، گفت:  آموزش منابع ناباروری تایید شده اداره باروری سالم وزارت بهداشت شامل تخمدان پلی‌کیستیک و آندومتریوز در کلیه مراکز ارائه دهنده خدمت به زنان و دختران، معرفی افراد واجد شرایط بی بضاعت به معاونت درمان دانشگاه جهت دریافت تسهیلات قرض الحسنه و معرفی افراد واجد شرایط به بیمارستان طالقانی ایلام جهت دریافت معرفینامه به مراکز تخصصی از جمله‌ی این فعالیت‌ها است.


صادقی‌فر ادامه داد: ساخت مرکز  سطح ۳ ناباروری ایلام از سال ۱۳۹۶ در دستور کار قرار گرفته که امید می‌رود با تکمیل تجهیزات و نیروی تخصصی مورد نیاز در آینده نزدیک مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه ایلام ناباروري دانشگاه علوم پزشکی ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • مهم‌ترین عوامل ناباروری در بانوان (فیلم)
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • اعلام خسارات اولیه سیل در ۴ استان کشور