Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- جولیان زلیزر؛  استاد دانشگاه پرینستون؛ مورخ ریاست جمهوری آمریکا و نویسنده کتاب "ریاست جمهوری دونالد ترامپ: اولین ارزیابی تاریخی" است. کتاب دیگر منتشر شده توسط او تحت عنوان "نیوت گینگریچ، سقوط یک رئیس مجلس و ظهور حزب جمهوری خواه جدید" در سال ۲۰۲۰ میلادی به عنوان یکی از ۱۰۰ کتاب برتر سال توسط روزنامه "نیویورک تایمز" معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از هزار مقاله از او منتشر شده اند. او توانسته بورسیه‌هایی را از موسسه بروکینگز، بنیاد گوگنهایم، بنیاد راسل سیج، انجمن تاریخی نیویورک و موسسه آمریکای جدید دریافت کند. او دو بار برنده جایزه دی بی هاردمن به دلیل کتاب‌های نوشته شده اش بوده است.

به گزارش فرارو به نقل از سی ان ان، ماسک مدافع سرسخت آزادی بیان که از توئیتر برای انتشار اطلاعات نادرست و تمسخر سیاستمداران استفاده کرده پیش‌تر وعده داده بود که با این شرکت برای ایجاد "پیشرفت‌های قابل توجه" همکاری خواهد کرد اگرچه مشخص نبوده که این برنامه‌ها چه خواهند بود و آیا به نتیجه خواهند رسید یا خیر.

در همین حال، برخی محافظه کاران از ماسک می‌خواهند که پس از تعلیق دائمی حساب کاربری رئیس جمهوری پیشین امریکا دو روز پس از حمله طرفداران او به ساختمان کنگره آمریکا در تاریخ ۶ ژانویه ۲۰۲۱ به ترامپ اجازه داده شود تا بار دیگر به توئیتر بازگردد.

"لورن بوبرت" نماینده جمهوری خواه کنگره در توئیتی نوشته بود: "اکنون که ایلان ماسک بزرگترین سهامدار توئیتر است زمان آن فرارسیده که سانسور سیاسی لغو شود. ترامپ را بازگردانید"! سخنگویان توئیتر، اما گفته اند که مدیریت و کارکنان آن شرکت و نه هیئت مدیره در این باره تصمیم گیری می‌کنند.

ظرفیت بالقوه دسترسی ترامپ به توئیتر با این فرض که رئیس جمهور سابق قصد دارد دوباره نامزد شود می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر انتخابات مقدماتی جمهوری خواهان در سال ۲۰۲۴ داشته باشد. توئیتر جزء لاینفک موفقیت سیاسی ترامپ بود و اگر حساب هایش بازگردانده شوند او اهرم‌های بسیار زیادی برای تضمین نامزدی جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری و ارتقای موقعیت خود در انتخابات عمومی خواهد داشت.

شش ماه پس از تعلیق حساب او در توئیتر من جلسه‌ای را با رئیس جمهور سابق و گروهی از مورخان دیگر داشتم که بر روی کتابی درباره دوران ریاست جمهوری او کار می‌کردند.

ترامپ در پاسخ به پرسشی در مورد عدم امکان استفاده از حساب کاربری توئیتر خود که به نظر می‌رسد ضربه‌ای برای او در از دست دادن دسترسی به رسانه‌های اجتماعی بوده این موضوع را پنهان کرد و گفت که انتشار اخبار در وب سایت خود را "بسیار زیباتر" می‌داند.

با این وجود، غیر قابل انکار است که حضور ترامپ در عرصه افکار عمومی از زمان تعلیق حساب وی از پلتفرم رسانه‌های اجتماعی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. ماه‌ها پس از ملاقات ما، ترامپ پرونده‌ای را به دادگاه ارائه کرد تا تلاش کند حساب توییتر خود را بازگرداند (قاضی استدلال او را رد کرد و با درخواست توئیتر مبنی بر انتقال شکایت طرح شده در فلوریدا به دادگاه ناحیه شمالی کالیفرنیا موافقت کرد).

در همین حال، تلاش‌های او برای ایجاد یک پلتفرم رسانه اجتماعی جایگزین تاکنون با مشکل مواجه شده است. ترامپ برای برقراری ارتباط مستقیم با مردم به روشی غیررسمی و بدون واسطه به توئیتر وابسته بود.

حساب ترامپ در توئیتر منبعی برای اظهار نظر‌های مداوم بود. او از این رسانه اجتماعی برای حمله به مخالفان اش، انتشار اطلاعات نادرست در راستای منافع سیاسی خود و طعنه زدن به رهبران خارجی مانند "کیم جونگ اون" رهبر کره شمالی استفاده کرده بود.

با این وجود، برای ترامپ نکته مهم‌تر روشی بود که او از توئیتر برای شکل دادن به چرخه اخبار ۲۴ ساعته استفاده کرد. ترامپ چه نسبت به استراتژی خود آگاه بود و یا به صورت ناخودآگاه عمل کرد احساسی ذاتی نسبت به شیوه جذب رسانه‌های مدرن به سوی جنجال، اظهارات تحریک آمیز و داستان‌های هیجان انگیز داشت.

ترامپ با تمایل به برقراری ارتباط بدون هیچ گونه واسطه‌ای توانست اخبار روز را تنها در قالب چند واژه در توئیتر شکل دهد. زمانی که شما یک رهبر قدرتمند هستید که مایل به گفتن تقریبا هر چیزی می‌باشید اعم از اظهارات عجیب و غریب، واژگان تحریک آمیز یا اظهار نظر‌های ساده بی معنی این یک شرط مطمئن است که پوشش رسانه‌ای و حساب کاربری تان دنبال خواهد شد.

در واقع، کارزار مشروعیت زدایی از انتخابات ۲۰۲۰ میلادی تا حدی به حملات مکرر ترامپ در توئیتر متکی بود و به گسترش طرح روایت او دامن زد. آن چه که در ۶ ژانویه دیدیم حمله اوباش به ساختمان کنگره بود که از طریق رسانه‌های اجتماعی گردهم آمدند و شعار‌هایی را سر دادند که از حساب کاربری توئیتر ترامپ نشئت گرفته بودند.

اگر ترامپ بخواهد در سال ۲۰۲۴ میلادی بازگشتی سیاسی داشته باشد توئیتر می‌تواند برای او تغییر دهنده بازی باشد. بدون دسترسی به این رسانه اجتماعی، بازآفرینی استراتژی‌ای که او را در سال ۲۰۱۶ میلادی به سوی کاخ سفید سوق داد برای وی بسیار دشوار خواهد بود به ویژه با وجود نسل تازه‌ای از جمهوری خواهان طرفدار ترامپ مانند "ران دی سانتیس" فرماندار فلوریدا که آماده به راه انداختن جنجال و انداختن خوراک به سوی پایگاه اجتماعی رای دهندگان شان هستند.

اگر حضور ماسک در هیئت مدیره توئیتر به نوعی منجر به تغییر سیاستگذاری آن رسانه اجتماعی شود انتخابات مقدماتی جمهوری خواهان و آینده امریکا احتمالا بسیار متفاوت به نظر می‌رسد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: رسانه اجتماعی جمهوری خواهان ریاست جمهوری حساب کاربری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد.

به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.

البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشور‌ها هم در دسترس نیست.

ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشور‌هایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد.

او با بولسونارو رئیس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد.

در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند.

روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخورد‌های نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی جهان رقابت می‌کند.

بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند.

از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازار‌های نیویورک اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • ترامپ ۹ هزار دلار جریمه شد
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!