Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@11:38:50 GMT

تولید مرغ در همدان مازاد بر نیاز شد

تاریخ انتشار: ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۴۲۸۵۰

تولید مرغ در همدان مازاد بر نیاز شد

گروه استان‌ها-معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در حال حاضر با مازاد تولید و عرضه مرغ در همدان مواجه هستیم. - اخبار استانها -

حسین فضلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، با بیان اینکه بخاطر توزیع فراوان مرغ در بازار شاهد کاهش قیمت آن به کمتر از نرخ مصوب هستیم، اظهار داشت: امروز هر کیلو مرغ گرم با نرخ 29 هزار تومان هم فروخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه مرغ مازاد بر نیاز استان به مناطق خارج از استان ارسال می‌شود، تصریح کرد: عرضه مرغ در ماه اسفند و ایام نوروز بسیار مطلوب بود و هیچ گونه تشکیل صف و کمبودی وجود نداشت.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه یک هزار و 440 تن مرغ منجمد و 6 هزار و 500 تن مرغ گرم در استان توزیع شده است، عنوان کرد: گوشت قرمز گرم و منجمد هم به اندازه کافی در بازار تزریق شده است.

جمع‌آوری تخم‌مرغ‌ شانسی "کیندر" در پی آلودگی به نوعی باکتریمدیرعامل اتحادیه مرغداران: ارز 4200 نهاده دام یک‌باره حذف نشودگزارشی از ضعف توزیع مرغ منجمد در بندرعباس/ قیمت کمتر از "مرغ گرم" عامل اقبال مردم است + فیلم

فضلی با اشاره به اینکه بازار تخم‌مرغ هم متعادل است و کمبودی وجود ندارد، تصریح کرد: بخشی از تخم‌مرغ مورد نیاز مردم را از خارج از استان تامین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه قیمت مصوب هر کیلو تخم‌مرغ 22 هزار و 500 تومان اعلام شده است، گفت: همه واحدهای صنفی موظف به رعایت آن هستند.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در سال گذشته 8 هزار تن سهمیه برنج داشتیم، اظهار داشت: در حال حاضر 3 هزار تن در حال توزیع است.

فضلی افزود: برنج‌ها از نوع خارجی، هندی و تایلندی است که با نرخ دولتی و ارزان در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/743/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، میلیاردها سال طول می‌کشد تا الماس‌های طبیعی در نتیجه فشار لایه‌های زمین و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند. فرم‌های مصنوعی را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد؛ با این وجود برای این کار نیز دست‌کم باید چند هفته منتظر ماند.

دانشمندان به تازگی روش جدیدی را برای ساخت الماس کشف کردند که در چهارچوب آن، ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشاری عظیم تولید کند.

البته برای این کار، هنوز به یک دمای بالای ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد نیاز است تا یک قطعه الماس در ۱۵۰ دقیقه تشکیل شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس نیاز است.

تیم سازنده این الماس جدید، پژوهشگران موسسه علوم پایه در کره جنوبی هستند که امیدوارند با این شیوه بتوانند انقلابی در تولید الماس‌های مصنوعی ایجاد کنند.

تکنیک حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس کاملاً جدید نیست و جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیندی مشابه را با استفاده از سولفید آهن مذاب به جهان معرفی کرد؛ اما برای این کار نیز نیاز به ایجاد فشاری معادل ۵-۶ گیگا پاسکال و یک «دانه» الماس است تا کربن به آن بچسبد.

پژوهشگران این تیم در مقاله‌ای درباره روش جدید نوشتند: «ما روشی برای تولید الماس در فشار ۱ اتمسفر و در دمای متوسط، با استفاده از آلیاژ فلزهای مایع کشف کردیم.»

آنها در این روش از مخلوط دقیقی از فلزات مایع گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون استفاده کردند و یک سیستم خلاء در داخل یک محفظه گرافیتی ساختند تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گرفت، به سرعت گرم و سپس خنک کنند.

این کار باعث شد تا اتم‌های کربن متان در سراسر فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. 

تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از کریستال‌های الماس از فلز مایع جدا و نمایان شدند و پس از گذشت مدت دو ساعت و نیم نیز یک لایه پیوسته الماس شکل گرفت.

تحقیقات درباره این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است؛ با این وجود اعضای تیم تحقیق معتقدند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان به کمک آن، فلزات مایع دیگری را برای رسیدن به نتیجه مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

شیوه‌ای که در حال حاضر برای تولید اکثر الماس‌های مصنوعی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد.

اگر این تکنیک بتواند همچنان توسعه یابد، فرایند ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • سال گذشته ۱۰هزار میلیارد ریالی به طرح‌های اولویت دار جهاد کشاورزی همدان پرداخت گردید
  • گندم معمولی هر کیلو۱۸۵۰۰تومان از کشاورزان استان خریداری می شود
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند