Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان اینکه مردم باید با جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی و توانمندسازی کشور توسط صنعت هسته‌ای آشنا شوند تا ارزش واقعی این صنعت را بدانند، گفت: صنعت هسته‌ای می‌تواند مولد و پیشران اقتصادی کشور باشد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید مصطفی خوش‌چشم با اشاره دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در صنعت هسته‌ای، گفت: صنایع هسته‌ای یکی از پیشران‌های علم و اقتصاد کشور و همینطور یکی از مولفه‌های قدرت به ویژه در حوزه علوم و فنون و همچنین در حوزه بازدارندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: قطعا کشور‌هایی که از تکنولوژی هسته‌ای برخوردار هستند، در زمان حال و آینده جزو قدرت‌های بزرگ و تعیین‌کننده جهان هستند. به همین دلیل کشور‌هایی که اشراف کامل بر تمامی حوزه‌های این صنعت دارند، در دنیا انگشت‌شمار هستند.

این کارشناس مسائل بین‌الملل یادآور شد: از آنجایی که کشور ما در چهار دهه گذشته مخاطب طرح‌های خصمانه آمریکا و غرب بوده، سعی کرده‌اند که این صنعت را به عنوان یک مولفه و پرونده سیاسی - امنیتی برای ما مطرح کنند و متعاقب آن، واکنش‌هایی که از طرف ایران به این قضیه صورت گرفته است و افکار عمومی در ایران و جهان، وجوه سیاسی - امنیتی این مولفه قدرت را به شکل برجسته‌ای می‌بینند.

وی با تأکید بر اینکه تکنولوژی و صنعت هسته‌ای می‌تواند مولد و پیشران اقتصادی کشور باشد، افزود: صد‌ها کالا از این تکنولوژی و صنعت هسته‌ای ساخته می‌شود که فقط یک قلم آن که رادیودارو‌ها هستند که اگر با سرمایه‌گذاری مناسبی توام باشد، می‌تواند کل بودجه مورد نیاز صنایع هسته‌ای ما را بدون اینکه نیازی به بودجه دولتی باشد، حاصل کند.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر این صنایع می‌تواند آنچنان توانمندی را به لحاظ اقتصادی در کشور ایجاد کند. به ویژه اینکه صادرات کالا‌هایی مانند رادیودارو‌ها قابل تحریم نیست و در جهان نیاز ویژه‌ای به این نوع کالا‌ها وجود دارد.

خوش‌چشم گفت: بنابراین در گام بعدی با توجه به حضور دانشمندان جوان کشور در برخی از سطوح سازمان، این امید وجود دارد که مردم بیشتر با جنبه‌های اقتصادی، اجتماعی و توانمندسازی کشور توسط این صنایع آشنا شوند تا متوجه بشوند که ارزش واقعی این صنعت در چه سطحی است.

این کارشناس مسائل بین‌الملل تصریح مرد: به روزی فکر کنید که ایران صد‌ها کالای هسته‌ای غیرقابل تحریم را صادر می‌کند و چه ثروت بزرگی را می‌تواند برای کشور به وجود بیاورد و چه افزایش توانمندی اقتصادی و ایجاد شغل در کشور به همراه داشته باشد.

خوش‌چشم ابراز امیدواری کرد: امید است که سازمان انرژی اتمی به سمت اقتصادی کردن و رشد و بالندگی در ساخته‌های گوناگون این صنعت بپردازد و مردم را بیشتر با وجوه اقتصادی این صنعت آشنا کند. به وضوح می‌توان دید که اگر افکار عمومی و مردم ایران با این قابلیت صنایع هسته‌ای آشنا شوند، دیگر به هیچ عنوان راضی به مذاکره بر سر کاهش رشد این مولفه قدرت نخواهند شد و دوگانه‌سازی از این مولفه قدرت و معیشت کاملا بی‌اثر و باطل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دستاوردهای هسته ای فعالیت هسته ای روز فناوری هسته ای صنعت هسته ای خوش چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به برندسازی ۱۷ محصول در حوزه صنایع دستی از نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و پنج کالا در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احسان محمدی _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ - تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی برای ۱۷ محصول برندسازی شده است، اظهار کرد: در همین زمینه، نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالا و همچنین پنج کالا در سطح بین‌المللی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۰۰ پروژه نیمه‌تمام بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری بیش از ۴۵۰ هزار میلیارد ریال در مازندران وجود دارد، افزود: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها شاهد توسعه ظرفیت‌های گردشگری استان خواهیم بود.

معاون سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اعلام اینکه در این نمایشگاه مازندران با ۱۰ زنجیره ارزش در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی و سایر بخش‌ها حضور پیدا کرده است، گفت: در بحث زنجیره ارزش، زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی به عنوان یکی از دو زنجیره ارزش مورد توجه در مازندران قرار گرفته است.

محمدی از صدور مجوز حدود ۱۹۰ موافقت اصولی در سال گذشته برای متقاضیان تأسیسات گردشگری در مازندران مطرح و بیان کرد: این تعداد ۱۵ مورد در حوزه گردشگری ساحلی و دریایی است که به توان افزایی در این بخش یاری می‌رساند.

وی با بیان اینکه ۸۱ هزار نفر گردشگر خارجی سال گذشته در استان حضور داشته‌اند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با لغو روادید گروهی با روسیه و تسری آن به کشورهای دیگر، شاهد حضور شمار بیشتری از گردشگران در استان مازندران باشیم.

کد خبر 749020

دیگر خبرها

  • فرمانده کل سپاه، پیام صادر کرد +جزئیات
  • تلاش مکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته ای مستقل
  • تلاش ماکرون برای تبدیل اتحادیه اروپا به قدرت هسته‌ای مستقل
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • باید به کارگران به عنوان سنگرداران جنگ اقتصادی توجه شود
  • دریافت نشان ملی مرغوبیت ۲۸ کالای صنایع دستی مازندران
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است/ در دکترین ما دسترسی به سلاح هسته ای وجود ندارد