Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باتاکید براهمیت پرداختن به حوزه بهداشت وپیشگیری درکاهش هزینه‌های نظام سلامت وتاثیراقدامات پیشگیرانه درمدیریت همه‌گیری کووید ۱۹، خواستار حمایت بیشتر سرمایه‌گذاران، نهادها وسازمان‌های همکار درسیاستگذاری واجرای سیاست‌های حوزه بهداشت شد.

به گزارش قدس آنلاین، کمال حیدری در پیامی به‌مناسبت ۷ آوریل روز جهانی بهداشت آورده است : ارتقای کیفیت زندگی از اهداف توسعه پایدار و توجه به بهداشت و برقراری کیفی سلامت افراد جامعه، یکی از شاخص‌های ارزیابی کیفیت زندگی و راه اصلی تامین توسعه پایدار جامعه بشری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حوزه بهداشت به‌ عنوان مجموعه دانش و هنر حفظ و ارتقای سلامتی و پیشگیری از بروز بیماری، دامنه فعالیت وسیعی دارد که سیاستگذاری درست و سرمایه‌گذاری مناسب در این حوزه، قطعا با کاهش چشمگیر هزینه‌های کلی نظام سلامت همراه است.
 معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد:بر اساس شعار امسال تعیین شده از سوی سازمان جهانی بهداشت " سلامت ما، سلامت سیاره ما" شاهد توجه جدی و بیش از پیش به عوامل اجتماعی و محیطی هستیم.
وی گفت: از دیدگاه سازمان جهانی بهداشت، بحران آب و هوایی بزرگترین تهدید سلامتی برای بشریت به‌شمار می‌رود که بر اساس تخمین این سازمان، از بیش  از ۱۳ میلیون مرگ سالانه به‌دلیل عوامل محیطی در سراسر جهان می‌توان پیشگیری کرد، چراکه تصمیمات سیاسی، اجتماعی و تجاری انسان ها عامل ایجاد بحران آب و هوا و سلامت است.
 حیدری تاکید کرد: در بیش از دو سال اخیر با شیوع و همه گیری کووید ۱۹ نقش برجسته و پیشتاز حوزه بهداشت و کارکنان جان برکف آن در پاسداشت سلامت کشور برهمگان روشن گردید.
 معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: امروز با پیدایش این همه گیری و نقش رعایت شیوه‌ نامه‌های بهداشتی و واکسیناسیون در کاهش هزینه‌های بستری و کنترل مرگ‌ومیر ناشی از آن، اهمیت ویژه پرداختن به حوزه بهداشت و پیشگیری بیش‌از پیش بر همگان مشخص شده است،   و این برهه زمانی بهترین فرصت برای تغییر برخی سیاست‌ها در نظام سلامت کشور به‌ شمار می‌رود تا با جلب حمایت بیشتر سرمایه‌گذاران و همه نهادها و سازمان‌های همکار در سیاستگذاری و اجرا، برنامه‌های کوتاه و بلندمدتی برای تامین، حفظ و ارتقای سلامت فرد و جامعه با توجه به اولویت‌های بهداشتی و بحران‌های پیش رو و تدابیر سازمان جهانی بهداشت تدوین شود.
 وی ادامه داد: خوشبختانه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همواره بر اولویت دهی به حوزه بهداشت و نگاه ویژه روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به این حوزه تاکید داشته‌اند و قرارگاه تقویت شبکه بهداشت، دومین قرارگاهی است که به دستور ایشان در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آغاز ‌به کار می‌کند. قرارگاهی که با تمرکز بر گسترش و تقویت شبکه بهداشتی کشور، به‌ عنوان عامل اصلی تامین و ارتقای مراقبت‌های اولیه سلامت، قطعا نقش بسزایی در بهبود شاخص‌های کلی سلامت جامعه ایفا می‌کند.
حیدری  در پایان از تمامی کارکنان حوزه بهداشت از دور دست ترین خانه های بهداشت در نقاط مرزی کشور تا مراکز بهداشتی شهرهای بزرگ و کوچک و تمامی روستاها به خاطر تلاش و ایثارشان بویژه همت والا در بیش از دوسال همه گیری کووید ۱۹ تقدیر کرد و این روز را به این مدافعان سخت کوش بهداشت و سلامت تبریک گفت.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون بهداشت وزارت بهداشت نظام سلامت حوزه بهداشت جهانی بهداشت نظام سلامت همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به رهاسازی زباله‌ها و نخاله‌ها توسط برخی هموطنان در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل‌ها گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله‌ها هزینه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدحسن نامی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام با بیان اینکه مردم مولفه اصلی قدرت و اقتدار نظام اسلامی هستند، گفت: مردم همچنین در همه صحنه ها و عرصه ها به ویژه در حوزه مدیریت بحران پای کار هستند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور، افزود: باید از ظرفیت مردم برای کاهش مخاطرات حوادث استفاده شود.

نامی ضمن تقدیر از تلاش و مدیریت همه دست اندرکاران استان برای مدیریت بحران در 2 سال اخیر، گفت: متاسفانه بعضی افراد با رهاسازی زباله ها و نخاله ها در مسیر گذرگاه‌های آبی و مسیل ها موجب بروز برخی مشکلات در هنگام بارش های شدید در سطح کشور می شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه رهاسازی نخاله در حاشیه شهرها، در واقع به‌مثابه نادیده گرفتن حقوق شهروندی است، افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال در کشور برای پاکسازی مسیل‌ها و جمع آوری نخاله ها هزینه شده است.

 وی ادامه داد: در صورت رعایت قانون از سوی برخی افراد، این هزینه ها در راستای مدیریت بحران و کاهش مخاطرات ناشی از سیل تخصیص خواهد یافت.

نامی به ضرورت کار مردمی در حوزه مدیریت بحران برای کاهش مخاطرات حوادث غیرمترقبه اشاره کرد و گفت: قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور در راستای فرهنگ‌سازی، کاهش آسیب‌ها و مخاطرات ناشی از سوانح طبیعی از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد تشکیل شده است.

 رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده صنایع از پساب طبق قانون بودجه 1403 اشاره کرد و افزود: صنایع کشور در راستای حفظ منابع آبی باید به سمت استفاده از پساب و تصفیه فاضلاب برای استفاده مجدد حرکت کنند.

نامی با تاکید بر فرهنگ سازی برای نگهداری و توسعه فضای سبز در کشور گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر کاشت درخت و نهال با توجه به لزوم توسعه فضای سبز تاکید داشته‌اند.

رییس سازمان مدیریت بحران کشور به اهمیت بالای آبخیزداری در سطوح بالا و آبخوان داری در پایین دست نیز در حوزه مدیریت منابع آبی گفت: احداث سدهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک در سطح کشور در دستور کار قرار دارد و از وجود و ظرفیت شرکت های دانش بنیان در زمینه حفاظت از منابع آبی سطحی و زیرزمینی در کشور استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه هدایت زیست محیطی و آمایش سرزمین در حوزه مدیریت بحران در استان به خوبی در دست اقدام است،گفت: پیوند مدیریتی بسیار خوب در استان وجود دارد که این موضوع در مدیریت بحران و حوادث بسیار ارزشمند و فصلی مفید و پرفایده است.

نامی با اشاره به لزوم تدوین نقشه دیجیتالی شهر ایلام که لایه‌های مکان‌محور در معرض خطر سیلاب در مسیر مسیل ها در آن مشخص باشد، گفت: تهیه این نقشه لازم است تا بتوان بر اساس شیب در راستای ساماندهی این مسیل ها و مسیر رودخانه ها اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست 10 هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های حوزه مدیریت بحران استان ایلام در بخش های مختلف اختصاص یافت.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • اهمیت سامانه خودنویس در کاهش تلاطمات بازار اجاره با حذف واسطه‌ها و صفر کردن هزینه عقد قرارداد
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • بهداشت و سلامت جایگاه ویژه‌ای در اسلام دارد