Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سرخک یک بیماری ویروسی است که معمولاً کودکان به آن مبتلا می‌شوند و امروزه به دلیل وجود واکسن کشندگی کمتری نسبت به گذشته دارد. سرخجه یا سرخک در کودکان زیر ۵ سال بیشتر وجود دارد و سالانه موجب مرگ بیشتر از ۱۰ هزار کودک در دنیا می‌شود. هرچند آشنایی با علائم این بیماری برای خانواده و پرستار کودک اهمیت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار موجب می‌شود تا بتوان پیش از شدت گرفتن علائم اقدام به درمان کرد. در روزهای اخیر کمال حیدری، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای خطاب به معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی بر ضرورت تزریق واکسن سرخک تاکید و نسبت به احتمال شیوع این بیماری هشدار داد.

محمد قیطاقی، رئیس بیمارستان آریا دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد  در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره آخرین وضعیت درمان مبتلایان به سرخک  در کشور گفت: خدمات‌رسانی در زمینه سرخک همچنان به قوت خود باقی است و کم  و کسری در روند درمان مبتلایان وجود ندارد.

وی افزود: کشور افغانستان فاقد پوشش واکسیناسیون است. در این شرایط احتمال ابتلای افراد در سنین بالا به سرخک وجود دارد. برای مثال در سال‌های گذشته در کشور افغانستان میزان مرگ و میر در بین مبتلایان به سرخک هم مشاهده شده است. در کشور ما پوشش واکسیناسیون به نحو احسنت انجام شده و خانواده‌های ایرانی در سطوح مختلف شهری و روستایی از روند واکسیناسیون مطلع هستند و در این شرایط ابتلا به سرخک در مرکز درمانی مشاهده نمی‌شود.

قیطاقی با بیان اینکه خدمات درمانی به شکل مناسب در کشور ارائه می‌شود، ادامه داد: در کشور ما سرخک پوشش کامل واکسن دارد و برای افراد کارت‌های واکسن صادر شده و خانواده‌ها ملزم به تزریق واکسن سرخک برای فرزندان هستند و مشکل خاصی در روند  خدمات‌رسانی  هستند.

وی درباره روند خدمات‌رسانی بهداشتی برای اتباع بیگانه ادامه داد: افراد در صورت زایمان در ایران کارت واکسیناسیون برای آنها صادر  می‌شود و به شکل مرحله‌ای برای نوازادان کارت واکسن صادر می‌شود و برای نوزادان واکسن‌های هپاتیت، ب ث ژ  و ... تزریق می‌شود. با گذشته زمان در بازده زمانی مشخص به شکل چند ماهه دیگر واکسن‌ها برنامه‌ریزی شده و تزریق برای نوزادان انجام می‌شود.

اتباع در صورت مراجعه به مراکز درمانی از خدمات درمانی بهره‌مند می‌شود

رئیس بیمارستان آریا دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد با بیان اینکه ایرانیان یا اتباع در صورت زایمان در ایران و از خدمات واکسیناسیون بهره‌مند می‌شوند، ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت بر این امر نظارت داشته و در صورت مراجعه اتباع به مراکز درمانی خدمات درمانی را دریافت می‌کنند و جای نگرانی نیست.

قیطاقی درباره روند خدمات رسانی به مبتلایان به سرخک افزود: سرخک بیماری ویروسی است و اغلب این بیماری‌ها با علائم تب، سرفه خشک، آبریزش بینی، گلودرد، چشم‌های ملتهب، لکه‌های سفید و ... همراه است. و هریک از بیماران بر اساس علائم بیماری درمان می‌شوند و این بیماری درمان دارویی ندارد.

انتهای پیام/

زهرا سلیمانی کد خبر: 1135589 برچسب‌ها ویروس سرخک افغانستان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ویروس سرخک افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۳۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد

واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

دکتر عرشی - رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بهره‌مندی ۱۷۷ هزار البرزی از خدمات رایگان روانشناسی مراکز بهداشت
  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • نظارت و بازرسی مستمر از مراکز دارویی درمانی و مایه کوبی دامپزشکی شهرستان تربت حیدریه