Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عباس تابش روز شنبه در سنندج در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان کردستان اظهار داشت: در راستای بهبود وضعیت معیشتی مردم در تهیه کالاها تکلیف سنگینی بر عهده وزارت خانه های صمت و جهادکشاورزی است.  

وی اضافه کرد: از آنجا که وضعیت معیشتی مردم مطلوب نیست چاره ای جز بهنیه کردن قیمت تولید و مصرف نداریم که اقدامات خوبی هم در این راستا انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان کشور با اشاره به اینکه نباید از داخل خود را تحریم کرده و کالا با قیمت بالایی عرضه شود، گفت: طرح درج قیمت تولید کننده الزام قانونی است و اجرای آن در اولویت کاری دولت سیزدهم است.  

تابش یادآور شد: برآورد ما این است که ۴۰ درصد سطح عمومی قیمت کالاهای مشمول این طرح کاهش پیدا می کند که با اجرای چهار مرحله این طرح، همین اتفاق هم افتاد.  

وی اظهار داشت: در ابتدای اجرای این طرح تولیدکنندگان مقاومت می کردند ولی با جلسات متعددی که با تولیدکنندگان و نمایندگان شرکت های پخش و اتاق اصناف تشکیل دادیم همه ملزم به اجرا شدند.  

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مرحله اول طرح درج قیمت تولید کننده با آب معدنی و نوشیدنی ها شروع شد تا طرح در بین تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروش ها جا بیافتد.  

تابش اضافه کرد: برای مردم قیمت کالاهایی هم چون مرغ و لبنیات مهم است که در مرحله پنجم این کالاها که از اردیبهشت امسال آغاز می شود مشمول طرح می شوند.

 
 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی (۲۸۵۰۰ تومانی) برای سال جاری شامل ۸ گروه کالایی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: تأمین ارز واردات کالاهای اساسی ادامه دارد

محمد مخبرمعاون اول رییس جمهور مصوبه هییت وزیران درباره اختصاص ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومان به کالاهای اساسی در سال جدید را به وزارتخانه های مربوطه و دستگاه های اجرای ابلاغ کرد.

بر اساس این لیست انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان ،کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی در سال جاری کماکمان ارز ترجیحی به واردات آنها اختصاص داده می شود.

بنابراین گزارش در میان این کالاها تنها برنج است که بر اساس مصوبه هییت وزیران ارز ترجیحی برای واردات آن در سال جاری اختصاص نیافته است.

بر اساس پیگیری ها از انجمن‌های مرتبط با واردات برنج، این موضوع در حال پیگیری است و این امکان دارد که برنج هم به این لیست برگردد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229150 برچسب‌ها کالاهای اساسی

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • دستور رئیسی برای طراحی جت ۱۰۰ نفره / معاون علمی رییس جمهور: پیش‌قرارداد‌های ۱۲ جت بسته شده
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • وحیدی: مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد