Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظری گفت: لازم است هر چه زودتر با همکاری شهرداری ها نسبت به بهبود سرویس دهی به دانش آموزان اقدام شود تا در این ایام که مشکلاتی در سرویس مدارس وجود دارد، این مشکلات به حداقل برسد. همچنین نیاز است تا شهرداری اراک هر چه سریعتر نسبت به راه اندازی سامانه فراکارت اتوبوس های درون شهری اقدام شود تا استفاده از پول نقد به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ بهنام نظری معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی در جلسه ستاد کرونای استان با اشاره به تقارن بهار طبیعت با بهار تهذیب و تحصیل، گفت: حال که پس از دو سال آموزش مجازی، با دستور ستاد ملی کرونا آموزش حضوری آغاز شده بایستی با رصد لحظه ای وضعیت آموزشگاه ها – اعم از مدارس و دانشگاه ها- در صورتی که موارد ابتلای ناشی از حضور در اینگونه اماکن بیشتر شد، تصمیمات لازم گرفته شود.

وی افزود: از طرفی بایستی اقدامات ایجابی و نظارتی در راستای رعایت هر چه بیشتر پروتکل ها انجام شود و همچنین بازرسی از سایر صنوف و مشاغل به صورت جدی تری انجام پذیرد تا در صورت تخلف از پروتکل ها بتوان برخورد مناسبی انجام داد.

نظری با بیان اینکه نباید افزایش آمار ابتلا و سرپایی را صرفا به بازگشایی آموزش حضوری نسبت داد، گفت: چرا که قطعا افزایش سفر ها در ایام تعطیلات عید نوروز یکی از اصلی ترین عوامل شیب افزایشی کرونا بوده است؛ با این حال اگر دانشگاه علوم پزشکی تشخیص داد که آموزش حضوری عامل اصلی این شیب افزایشی است، اعلام کند تا به ستاد ملی کرونا اعلام و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استانداری مرکزی با بیان اینکه شیب استقبال مردم برای واکسیناسیون کاهش یافته است، تصریح کرد: بایستی این نکته در رسانه ها خصوصا رسانه ملی تاکید شود که واکسیناسیون گسترده باعث کاهش آمار ابتلا و مرگ و میر شده است و حالا که وضعیت بهتر شده نباید با عادی انگاری و عدم استقبال از واکسن، باعث شویم تا دوباره وضعیت بدتر شود. بلکه بایستی با افزایش استقبال از دوز سوم، شرایط را برای تزریق دوز چهارم فراهم کنیم.

وی با اشاره به بازگشایی آموزش حضوری در مدارس، تاکید کرد: با توجه به فعالیت کم سرویس های مدارس و استفاده بیشتر دانش آموزان از تاکسی و اتوبوس، به مدیران مدارس گفته شود تا به دانش آموزان دختر توصیه کنند حتی المقدور استفاده از زیورآلات در مسیر رفت و آمد به مدرسه را –خصوصا در مناطق حاشیه ای- کاهش داده تا مزاحمتی از جانب معتادین برای آنان پیش نیاید.

نظری با تاکید بر لزوم سامان دهی رفت و آمد دانش آموزان به مدارس، گفت: لازم است هر چه زودتر با همکاری شهرداری ها نسبت به بهبود سرویس دهی به دانش آموزان اقدام شود تا در این ایام که مشکلاتی در سرویس مدارس وجود دارد، این مشکلات به حداقل برسد. همچنین نیاز است تا شهرداری اراک هر چه سریعتر نسبت به راه اندازی سامانه فراکارت اتوبوس های درون شهری اقدام شود تا استفاده از پول نقد به حداقل برسد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: حداقل برسد اقدام شود دانش آموزان آموزش حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۷۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم