Web Analytics Made Easy - Statcounter

بختیار خلیقی در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان که با حضور معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت تشکیل شد، گفت: کالا‌های اساسی در ۱۸۸ شبکه توزیع شامل واحد‌های صنفی منتخب، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی مصرف طی سال گذشته توزیع شده است.

 

او گفت: بعد از اجرای قانون انتزاع تاکنون سه مانور سراسری در استان انجام شده است، که از زمان اجرای این قانون تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ تن برنج تایلندی، یک هزار و ۲۰۰ تن برتج هندی و ۳۲۶ تن برنج پاکستانی به استان تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: یک هزار تن شکر خانوار و یک هزار و ۳۰۰ تن شکر صنف و صنعت، یک هزار و ۲۶ تن مرغ منجمد و ۳۳۰ تن گوشت قرمز منجمد به استان اختصاص داده شد.

خلیقی می گوید: یکی از طرح‌های مهم استان درج قیمت تولیدکننده است،که ۵۶ واحد تولیدی در استان مشمول اجرای این طرح شدند و تاکنون ۱۲ واحد اقدام به اجرای آن کردند.

 

به گفته او: چهار واحد آب معدنی فعال در استان اقدام به درج قیمت تولیدکننده کردند، ولی واحد‌هایی هم، چون لنت ترمز و بسته بندی حبوبات و لوازم خانگی به طور کامل این اقدام را انجام ندادند.

سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: دلیل واحد‌هایی که این طرح را اجرا نکردند به عدم ثبات قیمت مواد اولیه و اجرا نکردن این طرح توسط برند‌های محصولات مشابه در سطح کشور بر می‌گردد.

 

طی چهار ماه اخیر قیمت مرغ در کردستان ثابت است

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان در این جلسه گفت: قیمت مرغ در استان چهار ماه است که ثابت بوده و هر کیلوگرم ۲۹ هزار و ۹۵۰ تومان عرضه می‌شود.

 

پیمان اسکندری گفت: هر کیلوگرم گوشت گوسفندی در استان از ۱۶۵ هزار تا ۱۷۵ هزار تومان در بازار عرضه می‌شود، و  قیمت برنج پاکستانی هر ۱۰ کیلوگرم ۱۶۵ هزار تا ۱۷۵ هزار، هندی ۱۸۵ هزار و برنج تایلندی ۱۲۵ هزار تومان است.

رییس سازمان جهادکشاورزی کردستان می گوید: چند روز اخیر به دلیل هزینه‌های حمل و نقل شاهد افزایش قیمت گوجه فرنگی در بازار بودیم که هر کیلوگرم تا ۲۴ هزار تومان هم به فروش رسید و اکنون به ۱۲ هزار تومان کاهش یافته است.

 

اسکندری خواستار تعیین تکلیف بازرسان بسیجی شد و گفت: هنوز حق الزحمه این افراد مشخص نشده و می‌طلبد برای داشتن انگیزه این افراد برای ادامه کار شرایط حقوق آن‌ها مشخص شود.

 

در این جلسه چند نفر از تولیدکنندگان حاضر در جلسه هم به بیان مشکلات خود پرداختند و سوالاتی را هم مبنی براجرای طرح درج قیمت تولیدکننده مطرح کردند که معاون وزیر صمت به همه سوالات پاسخ داد و از تولیدکنندگان خواست در راستای اجرای هرچه بهتر این طرح همت کنند چراکه با واحد‌هایی که تمکین نکنند براساس قانون برخورد می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت کالاهای اساسی تولیدکنندگان داخلی کردستان هزار تومان درج قیمت یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • بیش از ۱۹۰۰۰ واحد کارگری و کارگاه‌ تولیدی در کردستان وجود دارد
  • کمتر از یک درصد خطا در مراجع حل اختلاف استان وجود دارد
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • قیمت درهم امارات امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • شرکت گاز کردستان 1268 واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود