Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری،رضا حاجی‌پور عصر امروز در جلسه شورای اداری مازندران که در سالن مجتمع اهل بیت مازندران برگزار شد، اظهار کرد: برای توسعه استان نیاز به سند جامع داریم که در این سند باید پیوست فرهنگی متناسب با نیاز استان لحاظ شود.

وی در ارتباط با سرمایه‌گذاری پتروشیمی در مازندران گفت: مجری طرح نزدیک به ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری قرار است انجام دهد به جای مانع‌تراشی باید فرش قرمز برای این افراد پهن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مجمع نمایندگان مازندران، خاطر نشان کرد: اگر پتروشیمی ایجاد شود مازندران به تنهایی می‌تواند اعتبار استان‌ها اطراف را تامین کند، سرمایه‌گذار با بروکراسی اداری مواجه شده است،مدیران استانی باید تمام قد برای ایجاد این مجموعه با سرمایه‌گذار همکاری و همراهی کنند.

وی اضافه کرد: اجازه ندهیم این کارآفرین در استان دیگر شکار شود، به اندازه ۱۰ سال بودجه عمرانی استان قرار است در پتروشیمی سرمایه‌گذاری انجام دهد.

به گزارش فارس در سامانه فارس من نیز سوژه‌ای با عنوان نه به احداث سد فینسک نیز ثبت شده است.

فاجعه زیست محیطی عمارت آمل

حاجی‌پور با اعلام اینکه همه منابع زیرزمینی آمل آلوده شده است، گفت: عمق شیرابه عمارت به ۳۰۰ متری زمین رسیده این موضوع برای استان فاجعه است.

وی در ادامه با اشاره به زیرساخت‌های شکننده استان مازندران برای تردد در پایان، هفته، افزود: زیرساخت‌های استان برای ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر است اما در پایان هفته ما باید به بیش از ۷ میلیون و نفر خدمات دهیم و این موضوع باعث مشکلات برای افراد بومی می‌شود.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دریا آزاد شده است باید پیوست‌های ساماندهی دریا در دستور کار قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز در این جلسه درباره اقدامات انجام شده برای کنترل ویروس کرونا اظهار کرد: ۶ پیک کرونا در استان مازندران گذشته است، در هفته سوم شیوع کرونا ۷۹۲ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار مبتلا داشتیم.

فرهاد غلامی با اعلام اینکه در افراد زیر ۱۲ سال حدود ۲۹.۵ درصد پوشش واکسن داشتیم، گفت: عمده چالش برای گروه  ۵ تا ۱۲ سال است، با باز شدن مدارس ریسک ابتلا را افزایش داده که برنامه داریم واکسیناسیون مدارس را تکمیل کنیم.

فرح‌زاد مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران، گفت: دیزل ژنراتورهای موجود در استان در ایام پیک مصرف باید وارد مدار شود.

وی با اشاره به تلقی شدن وضعیت عادی کرونا، افزود: این عامل زمینه افزایش برق مصرف را به همراه داشته و انتظار داریم که همکاری از جانب اصناف در برنامه کاری قرار گیرد.

مدیرعامل توزیع برق غرب استان مازندران،خواستار بازنگری وضعیت روشنایی برق معابر و جاده‌های استان شد و افزود: بحث تغییر ساعت اداری هم به نظر می‌رسد که باید در دستور کار قرار گیرد، استفاده از انرژی نو هم از سال گذشته مطرح شده و انتظار داریم که ۲۰ درصد ارگان‌ها از این ظرفیت استفاده کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۰۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: 80 هزار میلیارد تومانی رضا حاجی پور پتروشیمی میانکاله رئیس مجمع نمایندگان مازندران فرهاد غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به مازندران سریعتر تکمیل شود
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری در مازندران شناسایی شد
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ورود مجمع نمایندگان استان تهران به مشکلات اداره کل انتقال خون