Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی روز شنبه به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و نیز هنر انقلاب اسلامی واقع در سالن اجتماعات آینده پژوهی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) افزود: انرژی صلح آمیز هسته‌ای حق مسلم هر کشوری بوده و اکنون ایران این علم را بومی و توسعه آن را آغاز کرده است. 

وی اضافه کرد: افزایش برق و توسعه رادیو داروها از ماحصل همین انرژی هسته‌ای به دست آمده که خوشبختانه اکنون دولت با تغییر ریل در مناسبات دیپلماسی، همراه با انسجام مجلس و نیروهای انقلابی در حال حرکت به سمت پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با بیان اینکه عمده تمرکز سازمان بین المللی انرژی اتمی با رویکرد سیاسی روی فعالیت‌های ایران معطوف شده است، گفت:  درحالی که رژیم صهیونیستی کلاهک هسته‌ای دارد، هیچ قدرتی در جهان به آن‌ها کاری ندارد، چون قدرت‌های جهان می‌خواهند ایران وابسته باشد و حتی برای استفاده های صلح آمیز قوی نباشد.

این مسؤول تصریح کرد: آمریکایی‌ها در دهه ۵۰ خودشان اول از همه پیشنهاد راه‌اندازی رآکتور بوشهر را دادند، اما با پیروزی انقلاب اسلامی کارشکنی کردند،درحالی که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به فناوری هسته‌ای دست یافتیم و آن را بومی سازی کردیم و توانستیم  بدون کمک هیچ کشوری به دستاوردهای بیشماری دست یابیم.

حسینی تصریح کرد: آمریکا، انگلیس و فرانسه از همان ابتدا موضع گرفتند که ادامه روند غنی سازی باعث تشدید تحریم‌ها می‌شود، بعدها پهپاد فرستادند، ویروس ارسال کردند و دانشمندان هسته‌ای را شهید کردند اما هیچ کدام نتوانست ایران را از پیروزی و دستاوردها عقب نگهدارد.

معاون امور مجلس رییس جمهوری بیان داشت: در همین برجام طرف‌های غربی به تعهدات خودشان عمل نکردند و ما حالا می‌خواهیم از علوم هسته ای استفاده کنیم، چون قطعا وقتی ما خودمان را ضعیف نشان دهیم دشمن امتیاز بیشتری می‌گیرد.

حسینی همچنین به مناسب روز هنر انقلاب اسلامی ضمن نکوداشت جایگاه شهید آوینی گفت:در مقابل هنر منحط غربی‌ها در قبل از انقلاب اسلامی که امیال نفسانی را تحریک می‌کرد  اکنون به آثار بزرگی مثل موقعیت مهدی رسیده‌ایم که باید از زحمات شهید آوینی، مرحوم فرج الله سلحشور و همه هنرمندان متعهد کشور بابت تغییر این جریان تشکر کرد.

حسینی با بیان اینکه هنر فقط ظرف نیست، بلکه محتوای آن بسیار مهم‌تر است، گفت: هنر در عین آراستگی و جذب مخاطب باید دارای مضمون الهی باشد نه شیطانی؛ هنر متعهد باید انسان را به سمت کمال برساند و درون انسان تحول مثبت ایجاد کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: هنر در نزد فرهنگ مردم ایران زمین در مقابل عیب و نقص قرار داده می‌شود، یعنی فلسفه تفکر شرق هنر برای هنر را قبول ندارد، بلکه این هنر باید انسان را به کمال برساند و جهت تعالی داشته باشد.

وزیر پیشین ارشاد اسلامی تاکید کرد:  فرهنگ لیبرال و  آمریکایی، اسلام انگلیسی و سایر تهدیداتی که دشمن در عرصه فیلم و سریال علیه انقلاب اسلامی داشته همگی در راستای تحریف هنر و هنرمند است که خوشبختانه با ساخت سریال‌های اخیر در تلویزیون، جلوه های زیبایی از هنر انقلاب اسلامی را به تصویر کشیدیم.

حسینی همچنین به موقعیت استان قزوین اشاره کرد و گفت: ظرفیت کشاورزی و صنعت استان  در کنار مباحث علمی که به واسطه دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و سایر دانشگاه‌های آزاد و پیام نور پدیدار شده بسیار مهم است.

حسینی وجود شخصیت‌های بزرگی مثل شهیدان علی اکبر ابوترابی و لشگری را به عنوان ظرفیت‌های معنوی و علمی استان قزوین برشمرد و گفت: آثار کردار و رفتار این بزرگان هنوز هم در طول تاریخ طنین انداز است.

برچسب‌ها انرژی برق استان قزوین انرژی هسته ای سیدمحمد حسینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق استان قزوین انرژی هسته ای انرژی برق استان قزوین انرژی هسته ای سیدمحمد حسینی انقلاب اسلامی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بامداد امروز_دوشنبه دوازدهم فروردین_ ایران را برای شرکت در مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها به مقصد جمهوری آذربایجان ترک کرد؛ اسماعیلی پیش از ترک تهران درباره اهداف این سفر اظهار کرد: مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها نشستی است که در باکو برگزار خواهد شد و جمهوری اسلامی ایران هم در این اجلاس ضمن بیان نکات مهم، راهبردی و در حوزه تعامل فرهنگی با ملل و فرهنگ های دیگر از این سخنگاه برای بیان حقایق مختلف در حوزه فرهنگ اقلیت‌ها که محور گفت‌وگو های امسال است، استفاده خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ناعادلانه‌ای که در صحنه نظامات بین‌المللی داریم باید از هر فرصتی برای بیان حقایق و تنویر افکار عمومی استفاده کنیم، افزود: به این اجلاس به‌عنوان فرصتی نگاه می‌کنیم که بتوانیم برنامه‌ها و نگاه انقلاب اسلامی را برای نخبگان و کشورهای شرکت کننده بازگو کنیم و امید است سخنگاهی برای بیان حقایق باشد.

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه نکته بعدی گفت‌وگوهایی است که طبیعتا در چنین اجلاس‌هایی با کشورهای مختلف برای تقویت تعاملات فی‌مابین استفاده می‌شود، خاطرنشان کرد: دیپلماسی فرهنگی در دولت مردمی به‌عنوان راهکاری جدی برای ایجاد بسترهای لازم برای گسترش تعاملات توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این راهبرد بیشتر معطوف به کشورهای دوست، همسایه، جهان اسلام و کشورهایی که در موضوعات مهم بین‌المللی نزدیکی راهبردی با ما دارند هستیم؛ در همین راستا تلاش می‌کنیم در فرصت اجلاس باکو گفت‌وگوهای مقتضی را انجام دهیم تا از نتایج آن مجموعه حوزه فرهنگی منتفع شود.

اسماعیلی تصریح کرد: دوستانم برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌اند تا بتوانیم در فرصت محدودی که به واسطه این اجلاس در اختیار داریم حداکثر استفاده را کنیم.

به گزارش ایمنا، ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که با مشارکت وزارت فرهنگ جمهوری آذربایجان، آیسسکو و برخی سازمان‌های بین‌المللی مانند ائتلاف تمدن‌های سازمان ملل متحد برگزار می‌شود، چالش‌های جهانی مربوط به گفتمان تمدنی، همکاری برای مقابله با تنفر و تقویت ارزش‌های صلح مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد؛ پیش از این نیز پنجمین دوره مجمع گفت‌وگوی فرهنگ‌ها در اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار شده بود که در آن دوره از این مجمع ۱۴۰ کشور و نهاد بین‌المللی مشارکت داشتند.

کد خبر 749685

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • دستور استاندار کردستان برای کمک به اردوهای راهیان نور
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است