Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: در دولت سیزدهم دیپلماسی و میدان در کنار هم هستند. یعنی هم ما رزمایش را انجام می‌دهیم و موشکمان را آزمایش کنیم و هم کارهای دیپلماسی با قدرت انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سیدمحمد حسینی امشب در تالار اجتماعات امیرکبیر ساختمان آینده‌پژوهی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در جمع اساتید و دانشجویان این دانشگاه با اشاره به فراررسیدن روز ملی فناوری هسته‌ای اظهار داشت: بعد از اینکه غرب از فروش اورانیوم غنی‌ شده برای راه‌اندازی نیروگاه هسته‌ای بوشهر به ما امتناع کرد، جمهوری اسلامی ایران بر اساس حق مسلم خودش تولید اورانیوم غنی‌ شده را شروع کرد و در سال 1385 به نتیجه رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: اما بلافاصله کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه موضع گرفتند و آمریکایی‌ها گفتند که این کار شما باعث منزوی شدنتان خواهد شد و بحث تحریم‌های بیشتر اقتصادی و سیاسی را مطرح کردند و فرانسویان هم همین بحث را پیش کشیدند که در نهایت بعد از مدت‌ها تحریم و ظلم علیه ملت ایران راه به جایی نبردند.

حسینی با اشاره به تغییر سیاست دولت سیزدهم در حوزه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای گفت: اینکه حضرت آقا فرمودند این دولت تغییر ریل داده است، به این دلیل است که دیگر اشتباهات گذشته را تکرار نمی‌کنیم و اعتقاد داریم که باید روال جدیدی باشد تا کار انجام شود.

معاون پارلمانی ریاست جمهوری با بیان اینکه نباید رئیس جمهور همه بحثش این باشد که آب، محیط زیست، اشتغال و همه چیز ما وصل به داستان برجام است گفت: در ضمن نباید این‌ گونه باشد که التماس کنیم یا بگوییم در لبه پرتگاه هستیم. از قدیم هم که سربازان در مقابل دشمن قرار می‌گرفتند، رجزخوانی می‌کردند و قدرت خودشان را بالا نشان می‌دادند.

حسینی افزود: متأسفانه در دولت قبل شاهد بودیم که برخی افراد اظهار عجز و ناتوانی می‌کردند که هر توافقی بهتر از عدم توافق است و وقتی چنین باشد، معلوم است که طرف غربی هم بیشتر می‌خواهد امتیاز بگیرد اما امروز این‌ گونه نیست و برجام دیگر مسئله اول کشور ما به شمار نمی‌رود.

وی ادامه داد: البته گروه و تیم جامعی شامل حقوقدان‌ها و کسانی که مسائل سیاسی، مالی و اقتصادی را می‌دانند، دارند کار می‌کنند؛ اما رویکرد آنها تفاوت‌های اساسی نسبت به قبل کرده است.

حسینی یادآور شد: آن‌موقع خیلی‌ها دل‌بسته بودند که در سیاست خارجی و دیپلماسی بدبینی نداریم اما همان‌طور که حضرت آقا فرمودند تجربه‌های تاریخی و مشاهدات عینی از رفتار غربی‌ها نشان می‌دهد که از آنان باید انتظار توطئه، خیانت و از پشت خنجرزدن را داشت و در ضمن نباید از آنها انتظار کمک، صداقت و همراهی را داشت.

غائبی: بازگشت ایران به اجرای کامل برجام منوط به اجرای کامل و قابل راستی‌آزمایی تعهدات طرف‌های مقابل استخطیب‌زاده: در مذاکرات حداکثر حقوق ملت ایران رعایت خواهد شد/ باید تمام تحریم‌های‌ اقتصادی را بردارند/ برجام جدیدی در کار نیست

معاون رئیس‌ جمهور با تأکید بر اینکه نمی‌شود به غربی‌ها اعتماد کرد و باید کار خود را پیش ببریم و انجام دهیم، گفت: این روحیه الآن در کشور وجود دارد و یک انسجامی بین نمایندگان انقلابی مجلس، دولت، ارکان دیگر نظام و نهادهای انقلاب به وجود آمده و همه در کنار هم قرار دارند.

حسینی تصریح کرد: یادتان هست که می‌خواستند بین میدان و دیپلماسی تفکیک کنند؛ اما در دولت سیزدهم دیپلماسی و میدان در کنار هم هستند. یعنی هم ما رزمایش را انجام می‌دهیم و موشکمان را آزمایش کنیم و هم کارهای دیپلماسی با قدرت انجام می‌شود.

دانشگاه بین‌المللی امام(ره) به مسیر اصلی خود برمی‌گردد

همچنین سرپرست دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در سخنان کوتاهی با اشاره به این فرمایش مقام معظم رهبری که «دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) آبروی نظام است» گفت: رسالت بزرگی بر دوش ماست که بتوانیم دانشگاه را به ریل اصلی خود در مسیر بین‌المللی شدن باز گردانیم و با وجود ظرفیت‌های فراوان دانشگاه و تلاش کم‌نظیر مدیران جوان متخصص و متعهد موفق خواهیم شد.

سیدعلی قاسم‌زاده با اشاره به شعار سال 1401 اضافه کرد: در همین راستا قرارگاه استانی فناوری و تولید دانش بنیان در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) به منظور شناخت ظرفیت دانشگاه‌ها و رصد نیازها و مسائل استان تشکیل خواهد شد که نخستین نشست هماهنگی این قرارگاه به‌زودی با حضور مسئولان استانی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیپلماسی اقتصادی شهدای هسته ای تحریم هسته ای برجام شهدای هسته ای تحریم هسته ای برجام دانشگاه بین المللی امام خمینی ره کنار هم خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۴۹۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی

بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیس‌جمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال ۴۰۱ بوده است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی در روز شنبه 8 اردیبهشت برگزار شد.

خبرنگار تسنیم در این نشست سوال خود را درباره آخرین وضعیت پروژه هواپیمای جت 72 نفره مطرح کرد.

جت 72 نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

وی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت آن در کشور وجود دارد. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

اما بعد از سخنان روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه پروژه جت 72 نفره جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور نیست بلافاصله این سخنان با موج‌سواری تعدادی از رسانه‌های معاند ایران همراه شد.

.

در این میان بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد اشاره اخیر دهقانی را متوجه سخنان آیت‌الله رئیسی در سال 1401 کند که در آن رئیس‌جمهور از در دست اجرا بودن پروژه جت 72 نفره خبر داده بود!

پروژه جت 72 نفره‌ای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از 8 سال پیش در دانشگاه‌ امیرکبیر تعریف شد و تا به امروز نیز این پروژه با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده اما بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه دهقانی اطلاع دقیق داشته باشد مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت 72 نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال 401 بوده است در حالیکه پروژه مورد اشاره رئیس‌جمهور، پروژه‌ای مربوط به 2 سال اخیر است اما پروژه مورد اشاره معاون علمی رئیس‌جمهور، پروژه دانشگاهی ساخت جت 72 نفره است که حداقل 8 سال از عمر آن می‌گذرد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز خلیج فارس نماد استقلال، هویت ملی و استکبار ستیزی ملت ایران است
  • هر جا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • هرجا میدان به نیروهای متعهد و انقلابی داده شد، سربلند بوده‌ایم
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران باید در دستورکار وزرا باشد
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی