Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: ثبت جهانی دماوند در اولویت ما است و پرونده آن در دست بررسی قرار گرفته است.

به گزارش مشرق، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص دلایل تأخیر در ثبت جهانی دماوند گفت: علی‌رغم ظرفیت بالای ایران برای ثبت جهانی آثار، تصمیم یونسکو بر این بوده که سالانه یک سهمیه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه ما امسال روی هگمتانه هم تأکید زیادی داشتیم، گفت: از آنجایی که پرونده ماسوله پیش رفته بود و الحق شایستگی ثبت جهانی را داشت، به عنوان نامزد ایران به یونسکو معرفی شد.

ضرغامی با بیان اینکه در ثبت جهانی آثار با دو دسته پرونده اولویت‌دار و رزرو مواجه هستیم، گفت: یکسری از پرونده‌ها در اولویت ما قرار دارند که به نوبت به یونسکو ارسال می‌شوند اما پرونده‌های رزرو در اولویت دوم ما قرار دارند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه پرونده دماوند به دلیل یکسری اشکالات و نواقص به یونسکو ارسال نشده است، گفت: اثری که معرفی می‌شود باید به یک حالت استانداردی برای ثبت در یونسکو برسد. 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا پایگاه دائمی برای دماوند ایجاد شده است یا نه، گفت: از آخرین وضعیت اطلاعی ندارم، اما ثبت جهانی دماوند در اولویت ما است و پرونده آن در دست بررسی قرار گرفته است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت هگمتانه ثبت جهانی مشرق یونسکو عزت الله ضرغامی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ثبت جهانی دماوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۰۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: نشست بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان برگزار شد.
سروش هاشمی گفت: از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست ، ارائه طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بود.
در این نشست، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.
بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات مهمی بود که در این نشست بررسی شد.
پروفسور گرون آرون؛ استاد دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، نیلکون اوگون؛ مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی ، فاطمه داوری؛ مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، مهرداد حجازی؛ استاد تمام دانشگاه اصفهان و محمود هاشمی؛ دانشیار دانشگاه اصفهان سخنرانان این نشست بودند.

دیگر خبرها

  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز با میراث فرهنگی
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد