Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل حقوقی گفت: رفع انحصار، ایجاد رقابت فعال، برخورد قانونی با عوامل پشت پرده، حفظ حقوق مشتریان و مشتری مداری عملی و برکناری بازنشستگان شاغل در صنعت خودرو اعم از مدیر و غیر مدیر و متابعت از رویه قانونی واحد  در جذب نیرو می تواند در رشد و بالندگی در این حوزه اثر گذار باشد.

رضا اسدی در گفت و گو با ایران اکونومیست، در رابطه با سخنان دادستان کل کشور مبنی بر اینکه "در صنعت خودروسازی کشور دست های پشت پرده ای وجود دارد که مانع ارتقاء وضعیت خودروسازی کشور می‌شود"، گفت: وجود انحصار در صنعت خودرو سازی ایران کاملا روشن است و انحصار با رقابت هیچ تجانسی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه مورد رشد و بالندگی در هر صنعتی از جمله خودروسازی است وجود رقابت است نه انحصار. انحصار حتی با اتیکت خودکفایی نیز توجیه پذیر نیست و در عمل نیز با گذشت چند دهه نتیجه کار معلوم است؛ چنانچه امروز از سوی مدیران عالی رتبه کشور تا مدیران میانی مشخصا از تولیدات خودرویی و نحوه فروش و خدمات پس از فروش و در واقع تضییع حقوق مشتریان انتقادمی شود  و علیرغم آن انتقادات و مطالبات مردم، از سوی مسئولین مربوطه پاسخ مناسب دریافت نمی شود.


معاون اداره معاضدت قضایی کانون وکلای مرکز ادامه داد: کیفیت محصولات نیاز به گزارش های تخصصی و بازرسی ندارد بلکه با اخذ نظر مردم به عنوان مصرف کننده و پلیس بعنوان مسئول بررسی تصادفات جاده ای و شهری و آمار سرقت خودرو یا قطعات خودرو قابل تشخیص است.


این وکیل دادگستری تصریح کرد: از طرفی  اجرای مقرراتی که در حفظ حقوق مشتریان است مانند "قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو سال ۸۶ و آیین نامه مربوطه سال ۹۵ در عمل مطلوب نبوده است؛ حال اگر دولت محدودیت های قانونی از جمله حقوق گمرگی و دیگر عوارض متعلقه  را در سه ماه به حداقل برساند  و مردم بتوانند آزادنه و با اختیار از محصولات شرکت های رقیب خارجی خرید نمایند, آن موقع معلوم می شود که تولید کننده داخلی از چه میزان نفوذ بین مردم (مشتریان) بهره مند است.

این کارشناس مسائل حقوقی ادامه داد: کسی مخالف نوآوری و ابداع و حفظ منابع در داخل  و حمایت از تولید داخلی نیست، منتهی زمان بندی در تولید، نحوه تولید و کیفیت کالا و ایمنی آن بسیار مهم است و مهم تر همخوانی میزان حمایت ها و تسهیلات دولت به خودروسازان و منابع مصرف شده  با کیفیت کالای تولیدی است. دقیقا حفظ وضع موجود می تواند به نفع همان افرادی باشد که دادستان کل کشور با "اطلاعات" از آنها به عنوان "دست های  پشت پرده "یاد می کند. این دست های پشت پرده به لحاظ گردش مالی کلان و سودآوری بالا در این حوزه حاضر به دل کندن  نیستند. لابی گری، جو سازی، آمار سازی، تهیه گزارش های غیرواقعی و...از جمله اقدامات آنان است و دادستانی بعنوان اولین و قانونی ترین نماینده مردم در ستاندن حقوق حقه آنان باید وارد شود و دست عوامل پشت پرده  که مانع ارتقای تولیدات هستند را با قاطعیت قطع نماید.


اسدی در پایان گفت: در بخش نادیده انگاشتن حقوق مشتریان با تولید کالای بی کیفیت غیر ایمن نیز ورود دادستانی اثر بخش است. قوه مجریه و وزارت مطبوع و دیگر متولیان امر نیز در حمایت از حقوق مردم، باید فضای مناسبی برای اداره خودرو سازی های بزرگ داخلی با هدف رقابت، ایجاد نمایند و در هر صورت رقبای بازیگر خارجی را برای تعدیل وضع موجود وارد کار نمایند. در نتیجه رفع انحصار، ایجاد رقابت فعال، برخورد قانونی با عوامل پشت پرده، حفظ حقوق مشتریان و مشتری مداری عملی و برکناری بازنشستگان شاغل در صنعت خودرو اعم از مدیر و غیر مدیر و متابعت از رویه قانونی واحد  در جذب نیرو می تواند در رشد و بالندگی در این حوزه اثر گذار باشد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: صنعت خودروسازی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صنعت خودروسازی عوامل پشت پرده صنعت خودرو حقوق مشتریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۰۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با سوءاستفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • برخورد قانونی با سوء استفاده کنندگان از قانون معافیت سربازی
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا