Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-09@02:07:12 GMT

سیلی به اشغالگران و سازشکاران

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۰۹۵۶

سیلی به اشغالگران و سازشکاران

ملیات‌های استشهادی جوانان فلسطینی در سال جدید شمسی رنگ‌وبوی تازه‌ای گرفته است. مهم‌ترین ویژگی این عملیات‌ها را باید مسلحانه بودن و انجام آن‌ها در داخل اراضی ۱۹۴۸ برشمرد.

امری که بیش از تلفات صهیونیست‌ها اثرات مخرب و روانی بر ساکنان این اراضی دارد. انجام پنج عملیات استشهادی فقط در ۲۰روز کار را برای سرویس‌های امنیتی رژیم صهیونیستی آنچنان سخت کرده که این نهادها ناگزیر از انجام حملات کور به اردوگاه‌هایی همچون جنین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در همین زمینه در آخرین حمله آن‌ها به این اردوگاه، روز گذشته یک جوان فلسطینی به شهادت رسید. در پی این یورش، مقاومت غزه با یادآوری نبرد «سیف‌القدس»، اعلام کرد که جنین خط قرمز است.
به همین منظور و برای بررسی تحولات اخیر، تحرکات عربی-صهیونیستی در منطقه و واکنش محور مقاومت به آن با «ابراهیم ابو عتیله» تحلیلگر فلسطینی مقیم اردن گفت‌وگو کرده ایم که در ادامه جزئیات آن را می‌خوانید. 

    باتوجه به درگیری‌های چندروز گذشته به نظر شما یک انتفاضه فلسطینی یا جنگی دیگر را در آینده شاهد خواهیم بود؟
 اتفاقاتی که طی روزهای گذشته در فلسطین و سرزمین‌های اشغالی رخ داده است، نتیجه طبیعی اقدامات رژیم صهیونیستی، تعرض آن به آزادی‌های عمومی و غصب زمین و حقوق فلسطینیان بوده و نشان می‌دهد ملت فلسطین یک ملت پویا و زنده است که تسلیم نخواهد شد و از درخواست حقوق خود تا آزادی کل سرزمین‌هایش دست بردار نخواهد بود. عملیات‌هایی که جوانان فلسطینی انجام می‌دهند نه فقط سیلی محکم به اشغالگران که همچنین یک ضربه محکم به هماهنگی‌های امنیتی است که توسط تشکیلات مزدور خودگردان انجام می‌شود. 

 تاکنون پنج عملیات شهادت طلبانه در عمق سرزمین‌های اشغالی به‌وقوع پیوسته که صهیونیست‌ها را به ترس انداخته است؛ به نظر شما این اتفاقات چه تأثیری در کلیت ماجرای فلسطین دارد؟
 همان‌طور که می‌دانید موضوعی به نام قانون و جامعه بین‌المللی - که آمریکا آن‌گونه که در خدمت منافع قدرت‌های استعماری و صهیونیست‌ها باشد آن را قرائت می‌کند - یک موضوع دروغین است که به هیچ وجه حقوق ملت فلسطین، جایگاه و هدف آن را از سال ۱۹۴۸ تاکنون محقق نکرده است؛ ما همواره از جامعه بین‌الملل خواسته‌ایم حقوق ملت فلسطین محقق شود، اما همیشه خود را به نشنیدن و ندیدن زده و بر تمام جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین سرپوش می‌گذارد. نگاه کنید آمریکا چگونه قدرت‌های شر را علیه عملیات نظامی روسیه در اوکراین مدیریت می‌کند و چگونه با ایران و تمام قدرت‌های آزادی‌خواه در جهان مقابله می‌کند. جامعه بین‌الملل صرفاً ابزاری است که تحت کنترل آمریکا قرار دارد و حاکمان جهانی هم در یک وادی متفاوتی از ملت‌ها قرار دارند. با وجود این، آنچه روی داده، تأثیر مثبتی بر تقویت جایگاه مسئله فلسطین در پیش چشم جهانیان داشته است. این یک پیام قوی است که بزرگ‌ترین هدف مردم فلسطین، جارو کردن نیروهای اشغالگر از هر وجب از خاک فلسطین است، فارغ از اینکه نیروهای امنیتی صهیونیستی در چه سطحی از قدرت هستند.
 با توجه به اینکه روز پنجم ماه آوریل با عنوان «روز کودک فلسطینی» نام‌گذاری شده و به تازگی آن را پشت سرگذاشته‌ایم، وضعیت کودکان فلسطین و نحوه برخورد صهیونیست‌ها با آن‌ها را چگونه تبیین می‌کنید؟
صهیونیست‌ها به هیچ‌کس احترام نمی‌گذارند و حقوق بزرگ و کوچک را رعایت نمی‌کنند، کودکان زیادی در زندان‌های دشمن صهیونیستی به سر می‌برند. آن‌ها بدون هیچ توجهی به همه ملت فلسطین تعدی و تعرض می‌کنند. چه تعداد از کودکان در بازداشتگاه‌ها به حبس ابد محکوم می‌شوند، شاید دوربین‌های تلویزیونی و مطبوعاتی آزاد تصاویر بسیاری از تجاوزات صهیونیست‌ها علیه کودکان فلسطین را به نمایش گذاشته باشند،از  به آتش کشیدن خانواده‌ها تا شلیک کردن به کودکان در مقابل والدینشان . صهیونیست‌های یهودی تلمودی جز خودشان چیز دیگری را در جهان نمی‌بینند و براساس باورهایشان آن‌ها برترین روی زمین هستند و دیگران باید در خدمت آن‌ها باشند.

  در هفته‌های گذشته سه اجلاس در نقب، شرم الشیخ و عقبه با حضور مصر، امارات، بحرین و مراکش برگزار شد که رژیم اسرائیل بازیگر اصلی آن بود. به نظر شما آیا این اجلاس‌ها به بهانه مقابله با ایران، موجب تشکیل ناتوی عربی-اسرائیلی خواهد شد؟ 
اجلاس‌هایی که همسو با روند عادی‌سازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی انجام می‌شود، در چارچوب روند مستمرعادی‌سازی است و تحت تأثیر آمریکا و دشمنی آن با ملت‌ها در تمام نقاط زمین قرار می‌گیرد. آمریکا با این ادعا که ایران قصد سیطره بر کل منطقه را دارد، بازی خود را انجام داده است و از این رو با ایجاد درگیری‌ها  و جنگ‌های طائفه‌ای کشورهای عربی را فریب داد. اگرچه از مواضع برخی از حاکمان کشورها تعجب نمی‌کنم، اما همچنان به ملت‌های عرب به‌ویژه مصری‌ها که از سال ۱۹۷۸ عادی‌سازی با صهیونیست‌ها را رد می‌کنند، ایمان دارم.  بله، آمریکا در تلاش است تا یک ناتوی عربی را برای مقابله با ایران ایجاد کند، اما این مانند شناکردن بر خلاف جریان است و موضوع آسانی نیست؛ این‌گونه پیمان‌ها حتی اگر توسط رژیم‌های رسمی نیز صورت گیرد، از جانب مردم رد خواهدشد  و ادامه نخواهد یافت. طبیعی است قدرت‌های مقاومت مانند ایران به مقابله با آن اقدام کنند و از آنجایی که این پیمان آن‌طور که گفته می‌شود ضربه به ایران را در هدف دارد، مقابل آن مقاومت کرده و برای جلوگیری از تحقق اهداف آن اقدام خواهد کرد.

 اظهارات سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جزیره ابوموسی را که در آن به طور غیرمستقیم به بحرین و امارات نسبت به حضور صهیونیست‌ها در سرزمین‌هایشان هشدار داده بود، چگونه ارزیابی می‌کنید؟
اظهاراتی که سردار سلامی آنجا مطرح کرد با مواضع اعلام شده ایران مبنی بر خصومت با صهیونیست‌ها و حضور آن‌ها در منطقه همخوانی دارد و با توجه به اینکه هرگونه حضور صهیونیست‌ها در منطقه لزوماً برای مقابله با ایران است، بنابراین مقامات ایرانی با این‌گونه اظهارات از خود دفاع می‌کنند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فلسطینی اشغالگران رژیم صهیونیستی صهیونیست ها ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۰۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک‌نشینان صهیونیست: نتانیاهو ما را به حال خود رها کرده‌است

به گزارش قدس آنلاین، یک شهرک نشین صهیونیست به نام «موشه وینشتاین» در این باره گفت که کابینه به سرنوشت ساکنان در شهرک های واقع در نزدیکی مرز با لبنان هیچ اهمیتی نمی دهد.

وینشتاین افزود: کابینه اسرائیل، از هفت ماه گذشته تاکنون ما را به حال خود رها کرده است.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۲) توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب‌الله لبنان در راستای درگیر کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

در این باره رسانه‌های صهیونیستی نیز بارها اعتراف کرده‌اند که حزب‌الله در شمال سرزمین‌های اشغالی فلسطین همچنان دست برتر را دارد و ارتش اسرائیل در این منطقه به دام افتاده است.

از ابتدای عملیات حزب الله در شمال فلسطین اشغالی، شمار زیادی از شهرک‌نشینان صهیونیست در این منطقه مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، بیشتر ساکنان مانده در این منطقه، از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند.

همزمان، رسانه های رژیم صهیونیستی به هزینه سنگین جنگ برای این رژیم در همه زمینه ها از جمله اقتصادی در شهرک های صهیونیست نشین شمالی فلسطین اشغالی و به ویژه بخش کشاورزی اذعان کرده اند.

بیشترین زیان ها به شهرک های صهیونیست نشین «شلومی و کریات شمونه» در منطقه اصبع الجلیل در شمال فلسطین اشغالی وارد شده و ماهانه به نیم میلیون شیکل (واحد پول رژیم صهیونیستی و هر ۴.۷۲ شیکل برابر با یک دلار آمریکا) رسیده است.

روزنامه یدیعوت آحارنوت خسارات جنگ بر پروژه های تجاری و دارایی های رژیم صهیونیستی را ۶ میلیارد دلار برآورد کرده است که این آمار قابل افزایش است.

این رسانه درباره وضعیت مرزهای شمالی فلسطین اشغالی شهرک صهیونیست نشین «المطله» را مثال زده است که در سال ۱۹۹۶ میلادی احداث شد و بیش از پنج ماه است که به منطقه نظامی بسته تبدیل شده است و ۲۵۰۰ نفر از آن گریخته‌اند و دورنمای خوبی هم در این زمینه وجود ندارد.

همچنین «داوید ازولای» شهردار صهیونیست شهرک المطله اذعان کرد که با گذشت نیمی از سال، حدود ۱۰۰ هزار نفر خارج از منازل خود به سر می‌برند و نوار مرزی شمال فلسطین اشغالی با جنوب لبنان به عمق پنج کیلومتر خالی از شهرک نشینان است و نیروی نظامی هم در آن وجود ندارد.

شهرک دیگری که اوضاع دشواری در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی دارد، «المناره» است که همه ساکنان آن تخلیه شده‌اند. این وضعیت از گزارشی مشخص می‌شود که پایگاه صهیونیستی «واللا» ارائه داده و آورده است که این شهرک (زیر ضربات حزب الله) به شدت آسیب دیده و به بیش از ۱۰۴ واحد مسکونی از ۱۵۵ واحد مسکونی آن خسارت وارد شده و برخی نیز به طور کامل منهدم شده‌اند.

به نوشته پایگاه صهیونیستی «واللا»، در المناره زیرساخت‌ها آسیب دیده و به بخش کشاورزی خسارات سنگینی وارد شده است. کارگران امکان نزدیک شدن به باغات را ندارند. کشاورزان صهیونیست نه تنها محصول سال کنونی را از دست داده اند بلکه وضعیت برای فصل بعدی نیز مبهم است و رسیدگی به درختان نمی شود و برای فصل بعدی هم آماده وجود ندارد.

واللا نوشت: باغات رسیدگی نشده و محصولی در فصل هم در کار نخواهد بود و از نظر کارشناسان امکان ترمیم و برگرداندن آن به شکل سابق نیز وجود ندارد.

بخش گردشگری نیز به طور کامل تعطیل شده و تفریحگاه های «جبل الشیخ» خالی از گردشگر است و کاهش درآمد گردشگری در سال ۲۰۲۴، حدود ۷۳ درصد تخمین زده می شود.

کارشناسان صهیونیست این تاوان و خسارات سنگین کنونی را در مقایسه با آنچه در صورت بروز جنگ تمام عیار در جبهه شمالی رقم خواهد خورد، بسیار اندک دانسته اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست
  • درگیری شدید نیرو‌های قسام با نظامیان رژیم اشغالگر در شرق رفح
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • شهرک‌نشینان صهیونیست: نتانیاهو ما را به حال خود رها کرده‌است
  • حماس: اشغالگران تنها بیمارستان رفح را هدف قرار دادند
  • درگیری شدید مقاومت فلسطین و ارتش اسرائیل در شرق رفح/ شمار شهدای غزه به ۳۴ هزار و ۷۸۹ نفر رسید
  • ورود اشغالگران صهیونیست به گذرگاه رفح
  • نسل‌کشی به وقت رفح
  • تجلیل امیرعبداللهیان از ایستادگی ملت ‌و گروه‌های مقاومت فلسطینی در برابر صهیونیست‌ها
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح