Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، تیم ملی اوکراین از سال۱۹۹۱ و پس از استقلال از شوروی شکل گرفت. اوکراینی‌ها اولین‌بار برای جام‌جهانی۱۹۹۸ تلاش کردند اما به توفیقی دست نیافتند و در دوره بعدی هم تا پلی‌آف بالا آمدند اما برای تجربه جام‌جهانی تا سال۲۰۰۶ صبر کردند و تا یک‌چهارم بالا آمدند و هشتم شدند. گروه اوکراین سخت نبود؛ اسپانیا، عربستان و تونس حریف‌شان بودند که با یک‌باخت مقابل اسپانیا و ۲‌برد به دور بعدی راه یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیروزی برابر سوئیس آنها را در یک‌چهارم به مصاف ایتالیا فرستاد که شکست ۳ بر صفر در بازی مقابل قهرمان همان دوره به ماجراجویی‌شان پایان داد. این تنها حضور اوکراین در ادوار جام‌های جهانی بود.

معرفی حریف احتمالی ایران در جام جهانی قطر | بازی جذاب ۲ دشمن قدیمی به سود شاگردان اسکوچیچ! آشنایی با نخستین حریف ایران در جام جهانی قطر | ترس انگلیسی‌ها از دشمن دیرینه! آشنایی با حریف احتمالی ایران در جام جهانی قطر | اژدها بعد از رسوایی اخلاقی سرمربی وارد می‌شود؟ آشنایی با حریف ایران در جام جهانی قطر | آمریکا با یک مربی ایرانی و بازیکنی که از رونالدو و مسی محبوب‌تر است!

اوکراینی‌ها ۵بازی در جام جهانی انجام داده‌اند؛ ۲برد، یک تساوی و ۲‌باخت و ۵گل زده و ۷گل خورده و ۷۸بار هم در مرحله انتخابی به میدان رفته‌اند که حاصل آن ۳۷پیروزی، ۲۸تساوی و ۱۳شکست بوده است. آنها در مرحله مقدماتی با فرانسه، قهرمان جهان و لیگ ملت‌های اروپا همگروه بودند. اوکراینی‌ها ۳‌بار هم در یورو حاضر بودند که در آخرین آنها یعنی همین یوروی اخیر تا یک‌هشتم هم پیش رفتند و به انگلیس نایب‌قهرمان باختند و حذف شدند. رتبه این تیم در رنکینگ فیفا در سال۲۰۰۶ تا سیزدهم هم پیش رفت اما آنها فعلا در رده۲۷ فیفا جای دارند.

اوکراین یک‌بار هم در سال۲۰۰۲ با ایران یک بازی رسمی انجام داده و یک بر صفر باخته است. اوکراینی‌ها در تیم ملی شوروی هم نقش مهمی داشتند. در سال۱۹۸۶ والری لوبانوفسکی ۱۱بازیکن تیم دینامو کی‌یف را به تیم ملی شوروی دعوت کرد به‌علاوه ۲‌اوکراینی دیگر.

میرچه‌آ لوچسکیو، سرمربی سرشناس رومانیایی تیم دینامو کی‌یف به ولز و اسکاتلند پیشنهاد داده که از پلی‌آف کنار بکشند و اجازه دهند اوکراین به جام جهانی صعود کند. فعلا قرار است پلی‌آف‌های اروپا برای تعیین آخرین نماینده این قاره در جام جهانی در ژوئن ۲۰۲۲ – ۱۱خرداد تا ۱۰تیر – برگزار شود اما مشخص نیست تا آن زمان اوکراین هنوز برای مسابقه آماده باشد یا خیر. لوچسکیو که بعد از الکس فرگوسن با ۴۰‌جام پرافتخارترین مربی جهان است، زمانی طولانی سرمربی شاختار دونتسک بود اما بعدا خیانت کرد و هدایت تیم دشمن یعنی دینامو کی‌یف را برعهده گرفت که قبلا گفته بود از آن نفرت دارد.

اولکساند پتراکوف که در همه تیم‌های رده‌های پایه اوکراین مربیگری کرده، بعد از یورو سرمربی این تیم شده است. او جانشین شوچنکوی بزرگ و بهترین گلزن تاریخ تیم ملی اوکراین (۴۸) شده. آندری لونین (رئال مادرید)، میکولنکو (اورتون)، زینچنکو (منچسترسیتی)، یارمچوک (بنفیکا)، یارمولنکو (وستهم) و مالینوفسکی (آتالانتا) بازیکنان سرشناس این تیم هستند.

کد خبر 668754 برچسب‌ها تیم ملی فوتبال ایران خبر مهم جام جهانی قطر ۲۰۲۲ ایران و اوکراین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران خبر مهم جام جهانی قطر ۲۰۲۲ ایران و اوکراین ایران در جام جهانی قطر اوکراینی ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۱۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اقتصادهای جهانی پس از هر رکود اغلب قوی‌تر از همیشه به شرایط پیش از رکود باز می‌گردند، مگر این‌که در مسیر خود با موانع جدیدی برخورد کنند. اقتصاد جهانی پیش از شیوع کووید -۱۹ در مسیر سریع‌ترین بهبود پس از رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم قرار داشت. این بیماری همه‌گیر کسب‌وکارها را تعطیل، سفرها را متوقف و زنجیره‌های تأمین را مختل کرد.

پس از کرونا کشورها و مناطق متعددی فرآیند بهبود اقتصادی را آغاز کردند، با این حال درگیری میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ شرایط را تغییر داد و کمتر از دو ماه بعد، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی چشم‌انداز اقتصاد جهانی قبلی خود را ۱.۳ درصد کاهش داد و به ۳.۶ درصد برای سال جاری و سال‌های بعد رساند. اعداد واقعی حاکی از رشدی حتی کمتر از تخمین‌ها بود و در سال ۲۰۲۲ به ۳.۴ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۳.۲ درصد رسید.

اقتصاد جهان پیش از شرایط اوکراین نیز همچنان با تأثیرات همه‌گیری، تورم شتاب‌زده، قرنطینه‌های طولانی‌مدت، اختلال در زنجیره‌های تأمین جهانی، افزایش چندپارگی ژئوپلیتیکی، تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و مواردی از این قبیل دست‌وپنجه نرم می‌کرد، با این حال در حالی که تأثیر هر یک از این مؤلفه‌ها در طول زمان شاهد نوسان بود، دستورالعمل رشد اقتصادی کند تا حد زیادی ثابت ماند.

آسیا، مرکز رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

هر چند گمان می‌شود که رشد منفی و آهسته اقتصادی بیشتر بر کوچک‌ترین و شکننده‌ترین کشورهای جهان تأثیر می‌گذارند، واقعیت در اغلب موارد برعکس است و نه‌تنها بسیاری از کشورهای نوظهور کوچک در میان اقتصادهای با رشد سریع در جهان، بلکه در میان کشورهایی قرار دارند که در سال‌های اخیر توسعه آهسته یا نزدیک به صفر را تجربه کرده‌اند.

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، تقریباً ۶۰ درصد از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود و پیش‌بینی می‌شود کشورهایی مانند مالزی و چین بیش از چهار درصد، اندونزی، بنگلادش و ویتنام حدود پنج درصد یا بیشتر و فیلیپین، مغولستان و هند بیش از ۶ درصد رشد کنند. این اقتصادها دقیقاً به این دلیل رشد خواهند کرد که در مقایسه با کشورهای بالغ و توسعه‌یافته جمعیتی جوان‌تر و فضای بیشتری برای رشد دادند، زیرساخت‌های خود را بهبود می‌بخشند، سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌کنند.

با این وجود سایر بازارهای نوظهور و مرزی، به‌ویژه آن‌هایی که هنوز بار سنگین هزینه‌های غذا و سوخت را متحمل می‌شوند، وضعیت بسیار بدتری خواهند داشت و چالش‌های بحران چندوجهی کنونی برای آن‌ها شدیدتر است. این چالش‌ها شامل افزایش فشار مالی، سقوط تقاضای داخلی و خارجی و بی‌ثباتی سیاسی است. این کشورها در حال حاضر نیز در حال تحمل یک رکود عمیق و طولانی‌مدت هستند که پتانسیل متوقف یا معکوس کردن تمام دستاوردهای به‌دست‌آمده آن‌ها در دهه‌های گذشته را دارد.

بنابراین کووید -۱۹ باعث اولین افزایش فقر جهانی در بیش از دو دهه اخیر شد و افزایش تورم و اثرات درگیری در اوکراین شرایط را سخت‌تر کرد. جنگ رژیم اسرائیل و غزه نیز در وهله کنونی رشد و سرمایه‌گذاری را در کل منطقه کاهش داده است. به این ترتیب در حالی که اوکراین پس از سقوط تقریباً ۳۰ درصدی اقتصاد در سال ۲۰۲۲، بازگشتی متوسط را تجربه کرده است، وضعیت مالی و سیاسی در کشورهای کرانه باختری و غزه، همچنین کشورهای درگیر با خشونت و درگیری مانند سوریه، اریتره و افغانستان به‌حدی نامطمئن است که صندوق بین‌المللی پول آن‌ها را به‌طور کامل از پیش‌بینی‌های اقتصادی خود حذف کرده است.

کد خبر 750243

دیگر خبرها

  • هم‌تیمی مسی لو داد: او خیلی انگلیسی بلد نیست
  • جام جهانی تیراندازی| پایان کار نمایندگان ایران در تپانچه
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴
  • معرفی تیم‌های جام جهانی فوتسال/ تیم ملی ایران درمیان غول های دنیا
  • دومین برد نوشاد در گرند اسمش عربستان
  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • گشایش دومین نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی ایران در تبریز
  • آخرین خبرها درباره توافق احتمالی تیم ملی ایران با افشین قطبی
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله احتمالی اسرائیل به رفح
  • برگزاری رویداد خشتانه در دانشکده هنر و معماری یزد