Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدتقی شاهچراغی شامگاه شنبه در نخستین جلسه شورای اداری استان قم که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد با اشاره به سفر رئیس جمهور در سال گذشته به استان قم اظهار داشت: در قالب این سفر تاکنون ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار به قم ابلاغ شده است.

استاندار قم بیان داشت: جهت تخصیص کامل اعتبارات مصوبات این سفر نیازمند پیگیری و همراهی تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهچراغی ادامه داد: در سفر رئیس جمهور به استان قم ۳۰ کلان پروژه تعریف شده که مسیر اجرای آن نیز مشخص است و نیازمند پیگیری دارد.

ضرورت تقویت ارتباط و تعامل مدیران با رسانه‌ها

وی از مدیران استان خواست تا سطح تعامل و ارتباط خود با رسانه‌ها را افزایش دهند و از طرف دیگر با مردم نیز در ارتباط مستمر باشند.

استاندار قم نقش بانک‌ها در تحقق شعار سال را مهم برشمرد و افزود: بانک‌ها می‌بایست رویه پرداخت تسهیلات در این زمینه را تسهیل کنند و از فعالیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در استان قم حمایت شود.

وی ابراز داشت: داشتن روحیه مردمی، جهادی و انقلابی در راستای خدمت به مردم مهم است و آن دسته از مدیرانی که به دولت مردمی اعتقادی ندارند نباید در این جایگاه بمانند.

شاهچراغی اضافه کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی برای جذب اعتبارات تصویب شده می‌بایست همت کنند و تمامی این اعتبارات می‌بایست جذب شود و کم کاری در این زمینه پذیرفتنی نیست.

استاندار قم در ادامه بر موضوعاتی همانند تقویت زیرساخت‌های گردشگری استان قم، توجه ویژه به موضوع عفاف و حجاب در ادارات استان، فروش اموال مازاد دستگاه‌ها و هزینه کرد آن در استان، پاسخگو بودن به مطالبات مردمی و تکمیل پروژه‌های عمرانی در زمانبندی اعلام شده تاکید کرد.

کد خبر 5463210

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری قم قم سفر رئیس جمهور به قم ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خراسان رضوی مشهد گرد و غبار ماه رمضان 1401 آمار کرونا آلودگی هوا ماه مبارك رمضان خطبه های نماز جمعه هفته هنر انقلاب اسلامی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، چراکه نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مرتضی نصوحی امروز _سه شنبه یازدهم اردیبهشت_ در حاشیه نشست شهرگاه (هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری) با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک اظهار کرد: برنامه شهرگاه از تلفیق موضوع شهرداری و دانشگاه گرفته شده است، بدین صورت که بتوانیم یک هم‌نشینی نزدیک بین مدیریت شهری و اعضای هیئت علمی دانشگاه ایجاد کنیم.

وی افزود: در این راستا برنامه‌های شهرگاه در دانشگاه‌های مختلف با موضوعات متنوعی اجرا می شود.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: امروز مدیریت شهری با موضوع حمل‌ونقل و ترافیک مهمان دانشگاه صنعتی اصفهان است؛ در این نشست اساتید دانشگاه یافته‌های خود را که در قالب پایان‌نامه، مطالعات و پژوهش داشتند، به مدیران شهری ارائه می دهند.

نصوحی ادامه داد: مدیران شهری در این نشست تلاش می‌کنند تا از این فرصت برای اجرای بهتر ایده‌ها و تجربیات این اساتید استفاده کنند، همچنین از آخرین یافته ها و مطالعات دانشگاهی مطلع شوند که این موضوع می‌تواند در برنامه‌ریزی‌ها و رفع مشکلات موجود نقش به‌سزایی داشته باشد.

وی اضافه کرد: در این نشست‌ها مدیران شهری می‌توانند با اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها آشنا شوند و از این طریق در برنامه‌ریزی‌ها ارتباط نزدیکی برقرار کنند.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: در این نشست به برنامه‌ریزی یکپارچه زیرساخت‌های حمل‌ونقل پرداخته شد و برآورد مدیران شهری و اساتید دانشگاهی بر این بود که در دنیا با استفاده از این روش، حدود ۲۰ درصد از هزینه‌های نگهداری و تعمیرات زیرساخت‌های حوزه حمل‌ونقل کاهش پیدا کرده است و می‌توان گفت، این عددِ قابل‌توجهی بوده است که توانسته پس‌انداز شود.

نصوحی با بیان اینکه شهرگاه، تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست، خاطرنشان کرد: مدیریت شهری مکانیزم‌ها و سازوکارهای مختلفی برای ارتباط با دانشگاه دارد، بدین صورت که شورای پژوهش در مجموعه شهرداری اصفهان وجود دارد، همچنین پیشنهادهای پروژه های پژوهشی دانشگاهیان به مدیران شهری ارائه و بررسی می‌شود و نیازهای پژوهشی ما به‌صورت نظام‌مند شناسایی و به اطلاع دانشگاهیان خواهد رسید تا در اجرای این پروژه‌ها با مدیریت شهری مشارکت داشته باشند.

وی افزود: ما در بخش تحصیلات تکمیلی و دکترا نیز در این زمینه ظرفیت‌های بسیاری داریم که پژوهش‌های آن‌ها می‌تواند حول محور نیازهای جدی مدیریت شهری قرار گیرد و یک فعالیت کاربردی محسوب شود.

کد خبر 749507

دیگر خبرها

  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات سفر رئیس‌جمهور در حوزه راه و شهرسازی
  • از پروژه‌های ورزشی مصوب سفر رئیس جمهور به کرمانشاه چه خبر؟ 
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • مصوبات دور نخست سفر رئیس جمهور به مازندران سریعتر تکمیل شود
  • ابلاغ ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد