Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، فریده دوکانه‌ای‌فرد، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن شنبه شب در نشست شورای اداری شهرستان دماوند اظهار کرد: نام‌گذاری شعار سال به نام «تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین» از سوی رهبر معظم انقلاب، نشان‌دهنده توجه ایشان به اقتصاد و معیشت مردم و از سوی دیگر، نشانه نقش کلیدی تولید به عنوان راه حل اصلی عبور از دشواری‌های اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: رهبر معظم انقلاب، از تولید در کنار عنوان دانش بنیان و اشتغال‌آفرینی نام می‌برند که این بدان معنا است که باید از تولید بهره ببریم که با توان و دانش داخلی به نتیجه رسیده و از محل آن اشتغال آفرینی کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن گفت: باید به جای وابستگی به فناوری‌های خارجی از تولید مبتنی بر دانش داخلی بهره ببریم تا فرصتی برای اشتغال جوانان تحصیل‌کرده فراهم شود؛ وقتی در اوج بیماری کرونا و ناامیدی جهانی و رسیدن به راه درمان برای بیماری که عملا جوامع را از زندگی ساقط ساخته از اقتصاد تا سیاست و تدریس را تعطیل کرده بود و دانشمندان و پژوهشگران بیوتکنولوژی محققان دنیا در تلاش برای یافتن راهی برای درمان و کشف واکسن آن هستند و نیز وقتی همه دنیا در کشف یک واکسن تلاش می‌کردند، دانشمندان و محققان ایرانی بیکار ننشسته و وارد عرصه علمی این تولید شدند و توانستند با تلاش شبانه‌روزی خود واکسن برکت را کشف کرده و به تولید انبوه و صادرات برسانند و آرامش اکنون را مدیون این اختراع بزرگ هستیم.

دوکانه‌ای‌فرد تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن مفتخر است که با الگو قرار دادن شعار مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی متولی عملیاتی کردن آن در سطح منطقه باشد؛ لازم به ذکر است مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در سال ۹۴ افتتاح شد و در سال ۹۸ موفق به اخذ مجوز اصولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد که در حال حاضر دارای ۱۸ هسته و واحد فناور و پنج شرکت دانش بنیان است و حدود ۱۰ شرکت دیگر نیز منتظر استقرار هستند.

وی بیان کرد: حدود ۵۷ محصول دانش‌بنیان در واحد رودهن تجاری‌سازی شده و گسترش دامنه فعالیت این مرکز در دستور کار قرار دارد به طوری که در همین مسأله اخیر اپیدمی کرونا با استقرار واحدهای تولید ماسک و محلول ضدعفونی کننده نقش خود را به خوبی ایفا نموده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن اضافه کرد: تأسیس دبیرخانه تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین در مرکز رشد، تشکیل کارگروه با نظارت شورای مرکز رشد واحدهای فناور، اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی با برخورداری از نیروی انسانی در قالب اعضای هیأت علمی متخصص و فناور، ماشین‌آلات راهسازی و حضور شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی برای اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی، کشاورزی و صنعتی در منطقه از جمله اقدامات اولیه واحد رودهن برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ است.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانش بنیان و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی