Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان بیمارستان براگا در پرتغال نشان داده اند که تنها ۷۶ درصد از بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی با اختلال تنگی نفس یا خستگی به عنوان علائم اصلی در طول یک سال زنده مانده اند؛ در حالی که این رقم در افراد دارای درد قفسه سینه به عنوان ویژگی غالب ۹۴ درصد بود.

دکتر پائولو مدیروس، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «بیمارانی که دارای تنگی نفس یا خستگی بودند، در مقایسه با افراد دارای درد قفسه سینه، پیش آگهی وخیم‌تری داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن ها کمتر احتمال داشت که یک سال پس از حمله قلبی خود زنده بمانند.»

وی در ادامه افزود: «تنگی نفس و خستگی شدید، از علائم حمله قلبی شایع‌تر در زنان، افراد سالخورده و بیماران مبتلا به سایر مشکلات مانند فشار خون بالا، دیابت، بیماری کلیوی و بیماری ریه هستند.»

درد قفسه سینه، نشانه‌ای از انفارکتوس میوکارد است؛ اما سایر مشکلات مانند تنگی نفس، درد شکمی یا گردن، یا از دست دادن موقت هوشیاری می‌توانند دلیل حضور در بخش اورژانس باشند.

این مطالعه شامل ۴۷۲۶ بیمار در سن ۱۸ سالگی و بالاتر از ماه اکتبر ۲۰۱۰ تا سپتامبر ۲۰۱۹ بود که به خاطر انفارکتوس میوکارد پذیرش شده بودند.

بیماران با توجه به علائم اصلی به سه گروه تقسیم شدند. درد قفسه سینه شایع‌ترین علامت بود و پس از آن، تنگی نفس / خستگی و سنکوپ قرار داشت. سنکوپ (Syncope) از دست دادن سطح هوشیاری ناشی از کاهش فشار خون است.

بیماران مبتلا به تنگی نفس / خستگی به طور معنی داری مسن‌تر از دو گروه دیگر بودند که با میانگین سنی ۷۵ سال در مقایسه با ۶۸ سال در گروه درد قفسه سینه و ۷۴ سال در گروه سنکوپ بود.

افرادی که مبتلا به تنگی نفس / خستگی بودند، بیشتر زنان (۴۲ درصد) نسبت به بیماران مبتلا به درد قفسه سینه به عنوان علائم اصلی (۲۹ درصد زنان) یا سنکوپ (۳۷ درصد زنان) بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنگی نفس حمله قلبی بیماران مبتلا درد قفسه سینه تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند

به گزارش همشهری آنلاین، تعداد مجوزهای کاغذی که تا روز هفتم اردیبهشت به شناسه یکتا تبدیل شده است به ۴۵۲ هزار و ۴۸ مجوز رسید که از این تعداد سهم اصناف ۴۲۴ هزار و ۵۷۶ مجوز است.

در بین دستگاه‌ها بیشترین تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا از سوی سازمان ملی استاندارد، اصناف، وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام پزشکی انجام شده است. هر یک از این دستگاه ها به ترتیب ۲۴.۳ درصد، ۱۷.۶ درصد، ۸.۴ درصد و ۳.۳ درصد از کل مجوزهای کاغذی صادره خود را به شناسه یکتا تبدیل کرده اند.

گفتنی است؛ در میان استان ها بیشترین تبدیل مجوز کاغذی به شناسه یکتا در استان های لرستان، گیلان، چهارمحال و بختیاری و خراسان جنوبی صورت گرفته است. در هر یک از استان های مذکور به ترتیب ۱۲.۷ درصد، ۱۲.۷درصد، ۱۰.۶ درصد و ۸.۸ درصد از مجوزهای کاغذی صادره به شناسه یکتا تبدیل شده است.

براساس این گزارش کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی به ترتیب در استان های گلستان، کرمان، بوشهر، فارس، هرمزگان و سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

لازم به ذکر است، از ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ مجوزهای کاغذی بی‌اعتبار هستند و سامانه‌های دولتی و بانکی به فعالان اقتصادی فاقد مجوز الکترونیک (شناسه یکتا) خدمت نمی‌دهند. آن دسته از فعالان اقتصادی که هنوز شناسه یکتا ندارند یعنی نامشان در qr.mojavez.ir نیست می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد (شماره‌سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به‌سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

کد خبر 847080 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها وزارت امور اقتصاد و دارایی اصناف

دیگر خبرها

  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور در استادیوم یادگار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • درد قفسه سینه نشانه چه بیماری است؟