Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ داود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه کیف پول الکترونیکی وی مورد سرقت قرار گرفته، بلافاصله موضوع با جدیت در دستور کار کارشناسان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

گودرزی اظهار داشت: با توجه به اظهارات مالباخته و همچنین سرعت عمل کارشناسان پلیس فتا، سرنخ‌هایی از هویت متهم به دست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد که سارق فردی به جز تعمیرکار موبایل گوشی تلفن همراه هوشمند شاکی نبوده و به دلیل بی دقتی مالباخته در نگهداری کیف پول رمز ارز و عدم گذاردن رمز روی برنامه‌های کاربردی گوشی تلفن همراه متاسفانه کیف پول دیجیتالی وی توسط تعمیر کار گوشی تلفن همراه خالی شده است.

گودرزی گفت: این اهمال‌کاری شاکی، تعمیرکار موبایل را وسوسه کرده و موجودی کیف پول دیجیتال وی را خالی کرده و این سرقت را رقم زده است.

رئیس پلیس فتا پایتخت افزود: متهم پس از تشریفات قضایئ در یک عملیات غافلگیرانه به همراه ادله دیجیتالی مرتبط با سرقت دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: متهم در مواجهه با اسناد و مدارک فنی موجود به سرقت معادل ۴۰۰ میلیون تومانی ارز دیجیتال از کیف پول الکترونیکی این شهروند اعتراف و در نهایت بعد از تشکیل پرونده به همراه مستندات برای کسب تکلیف نهایی به مرجع قضائی معرفی شد. 

وی با بیان اینکه افرادی که در حوزه خرید و فروش یا نگهداری ارزهای دیجیتال بدون دانش کافی و با غفلت از امنیت آن وارد می‌شوند باید بدانند که ورود به دنیای ارز رمزها دانش و تخصص خود را می‌طلبد و هرگونه بی‌دقتی یا اعتماد در این خصوص مساوی با از دست رفتن سرمایه آن‌هاست.

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان داشت: شهروندان عزیز در صورت بروز مشکل و یا مواجهه با جرائم رایانه‌ای می‌توانند با مراجعه به سایت پلیس فتا موارد را مطرح تا اقدامات و راهنمایی های لازم صورت پذیرد.

کد خبر 668789 برچسب‌ها رمزارز سارق - سرقت حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رمزارز سارق سرقت حوادث ایران پلیس فتا پایتخت کیف پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۲۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه پابندهای الکترونیکی سارقان ۴۸ ساعت شارژ نگه می‌دارد، گفت: در صورت تمام شدن شارژ پابند در کمترین زمان فرد سابقه دار دستگیر می‌شود.

به گزارش مشرق، سردار علی ولی‌پور گودرزی افزود: طرح پابند الکترونیکی که برای مجرمان و سارقانی که سابقه دار هستند ممکن است نواقصی داشته باشد اما بسیار کم است.

وی ادامه داد: پابندها ۴۸ ساعت شارژ را نگه می‌دارند و مجرم به صورت مستمر توسط ماموران رصد می‌شود و اگر شارژ به حدود ۵۰ درصد لسد به وی با ارسال پیامک تذکر شارژ مجدد می‌دهیم.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، اگر شارژ پابند الکترونیکی به ۲۰ درصد برسد با فرد سابقه دار تماس گرفته می‌شود و از او می‌خواهیم که آن را شارژ کند.

وی اضافه کرد: اگر فرد سابقه دار پابند را شارژ نکند یعنی از دستور پلیس و دستور قضایی تمکین نکرده و دوباره علیه او اعلام جرم می‌کنیم.

رییس پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم شارژ این پابندها قطع شود، یادآور شد: اگر شارژ این پابند قطع شود بلافاصله به گشت‌های آگاهی و کلانتری محل اطلاع رسانی می‌کنیم البته اتاق مانیتورینگ به صورت ۲۴ ساعته فعال است و همه رده‌های پلیس در کمترین زمان نسبت به بازداشت فرد اقدام می‌کنند.

وی گفت: نحوه شارژ این پابندها با یک سیم و از طریق برق است و برای شارژ این پابندهای الکترونیکی نیاز به باز کردن آن نیست.

سردار علی ولی‌پور گودرزی تاکید کرد: این پابندهای الکترونیکی ضدآب است و حتی در آب هم از کار نمی‌افتد.

اجرای طرح پابند الکترونیکی مجرمان با بیش از سه سال سابقه در استان‌های تهران و البرز با همکاری قوه قضاییه از امروز ۲۱ اسفند آغاز و در گام نخست این نوع پابند به پای ۱۰۰ مجرم در پایتخت بسته شد.

براساس این طرح، مجرمانی که بیش از سه سال سابقه در پرونده خود دارند به جای زندان، با پابند الکترونیکی کنترل می‌شوند.

رییس پلیس پایتخت پیش تر در خصوص این پابندهای الکترونیکی گفته بود که در سه مرحله این پابندها تست شده است.

سردار عباسعلی محمدیان افزود: مرکز رصد مجرمان را در تهران بزرگ آماده کردیم و تعداد این افراد از ۱۰۰ نفر گذشته که برای روز اول و با دستور فرمانده فراجا این طرح آغاز و پابند برای این افراد نصب شده است.

وی ادامه داد: حوزه‌ها به صورت سرکلانتری و کلانتری ایجاد می‌کنیم تا با آموزش به مجرمان، کنترل آنها آسان تر شود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • صفر تا ۱۰۰ پابندهای الکترونیکی
  • رصد لحظه‌ای سارقان سابقه دار در اتاق پایش
  • هوادار ۳- مس سونگون ۱: حذف در پایتخت
  • ماجرای عجیب سارقی که با پابند الکترونیکی به سرقت می‌رفت
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد