Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: کمبود پزشک در کشورمان مشهود است و حتما باید ظرفیت پزشکی افزایش یابد.

به گزارش قدس آنلاین، بهروز محبی نجم آبادی با بیان اینکه تعداد پزشکان متخصص در مناطق محروم بسیار کم است، اظهار داشت: متاسفانه تعداد پزشکان در مناطق محروم به واسطه کم بودن حقوق و مزایای آنان بسیار کم است و این مسائل باعث شده که کشورمان در زمینه پزشک با مشکل جدی مواجه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در برخی از مناطق حوزه انتخابیه بنده بیمارستان وجود دارد اما پزشک متخصص دائمی ندارند و در برخی از رشته‌ها هم اساساً پزشک متخصص نداریم و یا با کمبود مواجه هستیم.

وی متذکر شد: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی هم در جلساتی این موضوع را بررسی و تاکید کرد که افزایش ظرفیت پزشکی اتفاق بیفتد و باید این موضوع محقق شود.

نجم آبادی ادامه داد: مطابق با آمارهای جهانی، ایران از لحاظ تعداد پزشک با کمبود مواجه است و ما با بسیاری از کشورهای جهان در این زمینه فاصله داریم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طرح ارجاع و پزشک خانواده و اینکه افراد باید به طور دائمی پزشک داشته باشند که با وی مشورت کنند، متاسفانه در کشور ما مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وی افزود: ما باید بیشتر از پزشک استفاده کنیم. این در حالی است که معمولاً مردم ما هنگام شیوع بیماری به پزشکان مراجعه می‌کنند. در حالی که باید پیش از بیماری و برای پیشگیری هم به پزشک مراجعه کنند. ما باید به حوزه پیشگیری از بیماری هم توجه ویژه داشته باشیم و پزشکان و به ویژه پزشکان عمومی باید به ما در این زمینه کمک کنند.

محبی نجم آبادی گفت: باید فرهنگ استفاده از پزشک قبل از ابتلا به بیماری های لاعلاج در کشورمان جا بیفتد و اگر این مسئله جا بیفتد، می‌توانیم میزان پزشک خود را مطابق با آمارهای جهانی برسانیم و افزایش دهیم.

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آماری که به ما می‌دهند، نشان می‌دهد که ما به لحاظ تعداد پزشک با آمارهای بین‌المللی فاصله زیادی داریم و کمبود پزشک در کشورمان کاملاً مشهود است و باید این مشکل حل شود.

وی اظهار داشت: باید امکانات لازم را به پزشکان دهیم تا به مناطق محروم بروند. ما پزشکان زیادی داریم که کار نمی‌کنند. ده‌ها هزار نفر از پزشکان بیکار هستند و مفهومش این است که پزشک در کشورمان وجود دارد، اما آنان به مناطق محروم نمی‌روند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما باید امکانات لازم، حقوق بیشتر و شرایط مناسب تری را برای پزشکان فراهم کنیم تا آنان در مناطق محروم خدمت کنند. باید ظرفیت پزشکی هم افزایش یابد و این موضوع عملیاتی شود.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس کمبود پزشک مجلس شورای اسلامی پزشک در کشورمان ظرفیت پزشکی مناطق محروم تعداد پزشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیصد و نود و پنجمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با حضور حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و به ریاست حجت الاسلام رستمی در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه در پیش از دستور این جلسه با تاکید بر تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر اظهار کرد: در تدوین این بسته باید هماهنگی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط مدنظر باشد.

وی ادامه داد: در تدوین این بسته به هنرستان‌های هنر توجه شود چراکه باید موضوع به صورت پایه‌ای مدنظر باشد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد: بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر پس تدوین، به اطلاع فعالان حوزه هنر برسد، همچنین در تدوین این بسته از ظرفیت فرهنگستان هنر نیز استفاده شود.

در ادامه حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خواستار تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر در قالب‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت شد.

از این رو مقرر شد دکتر ساعی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه سوره، بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه­های هنر با قابلیت اجرا در سه سطح (کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت) را تدوین و جهت طرح در جلسه شورا به دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی ارسال کند.

در ادامه جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی با موضوع ارائه گزارش سامانه فرنما براساس درخواست دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در راستای اجرایی سازی راهبرد ۳، ۱۱ و ۲۱ نظام فرهنگی ـ تربیتی سند دانشگاه اسلامی ادامه پیدا کرد. در این جلسه معاون فرهنگی وزیر علوم گزارشی از وضعیت سامانه «فرنما» که مربوط به فعالیت فرهنگی دانشجویان کشور است، ارائه کرد.

عبدالحسین کلانتری در این گزارش بر سیاستگذاری شاهدمحور، ظهور فناوری­های نوین و توسعه رویکرد دیجیتال در عرصه  فرهنگی، افزایش رویکرد‌های داده محور، هوشمندسازی، حکمرانی باز و پلتفرمی، مشارکتی شدن حکمرانی تأکید کرد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، مزایای سامانه فرنما را یکپارچگی داده­ها از فعالیت­های دانشجویی، تحلیل فعالیت­های فرهنگی، زمینه­سازی برای کشف ضعف­ها، افزایش تولیدات بومی و شبکه­سازی میان کنشگران فرهنگی اعلام کرد.

محمدابراهیم سقزچی دبیر شورای اسلامی شدن دانشگاه­ها و مراکز آموزشی با تشکر از معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خواستار بازبینی و ارتقاء سامانه شد تا با فراهم شدن امکان مشارکت کنشگران، رتبه­بندی فرهنگی دانشگاه­ها، ارتباط با شبکه‌­های اجتماعی جهت بازنشر تولید محتوا‌ها و تحلیل کارشناسی و استخراج شاخص­‌ها، سامانه یکپارچه‌­ای در دسترس باشد.

در ادامه حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با استقبال از ارائه گزارش سامانه فرنما، خواستار رسانه‌­ای شدن اقدامات این معاونت شد و بر ارائه گزارش­‌های فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان از سوی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد.

حجت ­الاسلام والمسلمین رستمی ضمن تقدیر از گزارش معاونت فرهنگی وزارت علوم، با ضروری دانستن هم­افزایی نظام آموزش عالی کشور، افزودند طرحی صورت گیرد  تا از نظر فنی امکان تجمیع داده­‌های آموزش عالی و گزارش‌­گیری از سامانه فرنما برای سایر مدیران جهت مجموعه سیاست‌گذاری­‌های بعدی فراهم شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • صندلی های خالی دستیاری پزشکی تهدیدی جدی برای نظام سلامت
  • سند جامع سلامت، محور کار شورای سلامت باشد
  • خروج ۵ پزشک خانواده از چرخه بهداشت و درمان در جویبار
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت