Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-27@21:42:36 GMT

تلاش دشمن برای ایجاد بحران‌ های امنیتی در ایران

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۳۸۶۶

تلاش دشمن برای ایجاد بحران‌ های امنیتی در ایران

 آنها بسیار علاقه‌مند بودند موضوعات قومیتی در کشور ما موجبات تجزیه ایران را فراهم آورد. یادمان نرفته است که برخی بلواها در کشور در گنبد و کردستان و دیگر شهرها در ابتدای انقلاب با هدف تخریب هویت ایران و ایرانی صورت گرفت.

با این وصف تیر آمریکایی‌ها در این بخش به سنگ خورد. در مقاطع بعدی تلاش کردند اقشار و اصناف مختلف جامعه را به جان هم بیندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌هم با تمرکز رهبری انقلاب بر وحدت کلمه و تاکید چندین‌باره رهبر معظم انقلاب بر حفظ وحدت و یکپارچگی و انسجام ملی عملا همه بهانه‌ها را از دست بدخواهان کشور گرفت.

آمریکایی‌ها در ماه‌های اخیر پس از فرار از افغانستان تلاش کردند حاکمانی در آن کشور بر سرکار بیایند که به‌سرعت با ایران درگیر شوند اما واقعیت آن است که با درایت و پیش‌بینی‌هایی که در سطح ملی انجام شد این طرح ناکام ماند.

حالا برخی از اذناب آمریکا در منطقه به‌خصوص کشورهایی که جریان‌های تکفیری و رویکردهای خلاف اسلام ناب را پیگیری و تقویت می‌کنند در پی آن هستند تا آن چرا که آمریکایی‌ها با خروجشان از افغانستان به دست نیاوردند با برخی از موج‌های مهاجرت یا تقویت رویکردهای تکفیری در داخل کشور ما به دست آورند.

اینجاست که همگان باید هوشیار باشند. سال‌هاست دو ملت ایران و افغانستان در این منطقه با یکدیگر همسایه‌اند و سوابق و اشتراکات قوی فرهنگی و علایقی که نسبت به یکدیگر دارند، می‌تواند زمینه تقویت همگرایی در منطقه غرب آسیا را فراهم آورد اما از سویی دیگر برخی از کم‌کاری‌ها هم وجود دارد.

موج مهاجرت‌ها که بعضا به‌صورت قاچاق صورت می‌گیرد و کنترلی روی آن نیست یا کسانی که از قاچاق انسان سود می‌برند یا بسیاری از موضوعات پیرامونی آن می‌تواند در حال و آینده بحران‌ها و شبه‌بحران‌هایی را در حوزه‌های امنیتی پدید آورد.

اکنون یک‌روند از سوی دشمنان ما در حال پیگیری است که نقاط قوتی مثل وحدت میان شیعه و سنی در کشور را به ضعف تبدیل کند.

هوشیاری نیروی انتظامی و وزارت کشور از یکسو، ایجاد نظم و انضباط قوی از سوی وزارت خارجه از سوی دیگر و ایجاد روال‌ و مقررات و قواعدی که آسیب‌ها را به حداقل برساند و مهاجرت‌ها را در راستای منافع ملت ایران قرار دهد موضوعاتی است که باید در سطوح مختلف منطقه‌ای، استانی و ملی موردتوجه قرار گیرد.

حوادث اخیر نشان داد باید شورای‌ عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور با رویکرد فعالانه جلوی انفعال را در هر زمینه‌ای بگیرند.

عباس مقتدایی - نایب‌ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عباس مقتدایی تجزیه ایران وحدت کلمه تکفیری شیعه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟

آفتاب‌‌نیوز :

 روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه شهر سن‌پترزبورگ روسیه میزبان دوازدهمین نشست امنیتی با حضور نمایندگانی از ۱۰۶ کشور بود و علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به دعوت نیکلای پاتروشف همتای روس خود و در رأس هیأتی برای شرکت در این نشست و همچنین نشست دبیران شورای امنیت ملی کشور‌های عضو بریکس به سن‌پترزبورگ سفر کرد و در حاشیه آن با تعدادی از همتایان دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و اوضاع امنیتی در منطقه و صحنه بین‌المللی به گفتگو پرداخت.

وی روز سه‌شنبه پس از ورود به سن‌پترزبورگ با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفتگو کرد. توافقنامه امنیتی ایران و عراق از جمله مباحث مورد گفتگو در این دیدار بود و دو طرف ضمن مرور روند اجرای توافقنامه امنیتی، تصمیماتی درباره کمیته‌های عالی و توافقات گرفتند.

احمدیان چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه روز پرکاری را داشت از شرکت در نشست امنیتی سن‌پترزبورگ تا رایزنی‌های دوجانبه با برخی همتایان.

دبیر شورای عالی امنیت ملی طی سخنانی در نشست سن‌پترزبورگ به کشور‌هایی که اجازه استقرار مراکز امنیت سایبری خود را به رژیم صهیونیستی داده‌اند، هشدار داد با گشودن مرز‌های خود برای این رژیم، زیرساخت بزرگی برای تهدید امنیتی خود ایجاد کرده‌اند که جاسوسی از مردم و مقام‌های‌شان بخش بسیار کوچکی از این خطر است.

 وی عنوان کرد که مشکل بزرگتر در بقا و ثبات این کشور‌ها خواهد بود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین گفت: در مقابل یکجانبه گرایی آمریکا و غرب، سازمان‌های منطقه‌ای همچون شانگ‌های و بریکس باید تلاش کنند تا در عرصه امنیت اطلاعات همکاری‌های خود را گسترش داده و ابزارها، نهاد‌ها و ساختار‌های جدید را خلق کنند تا در برابر این دو نوع تهدید بی دفاع نباشند.

احمدیان همچنین در این نشست یک بسته پیشنهادی درباره امنیت اطلاعات با پنج بند زیر ارائه کرد.

۱- همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه بین‌المللی با موضوع امنیت اطلاعات بر مبنای نظریه و رویکرد جمهوری اسلامی ایران به امنیت اطلاعات

۲- چندجانبه کردن نهاد‌ها و ساختار‌های بین المللی در حوزه امنیت اطلاعات و سایبر و خارج کردن آن از انحصار یک کشور و یک قطب

۳- همکاری برای تدوین قوانین و مقررا ت مرتبط با امنیت اطلاعات و امنیت سایبری جهانی (دیپلماسی سایبری) در ابعاد مختلف و دفاع هماهنگ از آن‌ها در مجامع بین المللی از قبیل ITU و مقابله با یکجانبه گرایی آمریکا در فضای سایبر

۴- تشکیل ائتلاف‌های ضد تحریمی و استفاده از سامانه‌ها و سکو‌های غیرآمریکایی تحریم ناپذیر برای تبادلات مالی و اقتصادی و اداری بین اعضا با یکدیگر

۵- تقسیم کار بین کشور‌های مستقل برای تولید سخت افزارها، نرم افزارها، دیتاسنتر‌ها و سکو‌های مستقل.

وی همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته آمادگی دارد در عرصه تامین صلح و امنیت پایدار بین‌المللی خصوصاً در عرصه مقابله با تهدیدات تروریستی و افراط گرایی با دیگر کشور‌ها در سطح جهان و منطقه همکاری کند.

احمدیان همچنین در حاشیه این نشست با چن ون چینگ دبیر کمیته سیاسی و حقوقی دفتر مرکزی حزب کمونیست چین، سلسو آموریم مشاور امنیت ملی برزیل، نیکلای پاتروشف دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه و خانم بام مدیر آژانس امنیت دولتی آفریقای جنوبی دیدار و گفتگو کرد.

بازدید از نمایشگاه محصولات نظامی روسیه از دیگر برنامه‌های دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در روز چهارشنبه در سن‌پترزبورگ بود.

احمدیان همچنین به همراه نیکلای پاتروشف یادداشت تفاهم امنیتی ایران و روسیه را امضا کردند. بر اساس این یادداشت تفاهم، سطح مناسبات و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف راهبردی افزایش خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه،دست ایران
  • دشمن در تلاش است موضوع حجاب را به مسئله امنیتی تبدیل کند
  • احمدیان در سن‌پترزبورگ چه می کند؟
  • رادان: طرح نور، طرح امنیتی انتظامی نیست
  • ترسیم نظم نوین منطقه در اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است