Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، حمایت و توسعه طب ایرانی به نحو مطلوب، بهینه و کارآمد را یک ظرفیت بزرگ و فرصتی مناسب در مسیر اشتغال‌زایی و گسترش اقتصاد دانش بنیان دانست.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، با اشاره به انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری با عنوان «تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین»؛ گفت: حوزه طب ایرانی به دلیل دارا بودن ویژگی‌های منحصر به فرد خود، در صورت توسعه منطقی، عالمانه و مؤثر می‌تواند یکی از حوزه‌هایی باشد که توانمندی‌های خودش را به خوبی به منصه ظهور برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: طب ایرانی در حقیقت یک دانش بومی و منحصر به فرد کشورمان است که جزو امتیازات این مرز و بوم محسوب می‌شود و در صورت حمایت و سرمایه‌گذاری درست در مسیر توسعه آن، می‌توان به عنوان یک ظرفیت بسیار خوب برای اشتغال‌زایی به آن نگاه کرد، ظرفیتی که می‌تواند به سکوی جهشی برای اقتصاد مبتنی بر دانش و ایجاد اشتغال پایدار تبدیل گردد.

دکتر حسینی یکتا با بیان اینکه تنوع گیاهان دارویی در اقلیم‌های مختلف کشور، ظرفیتی است که از آن استفاده حداکثری نمی‌شود و علیرغم کیفیت و کمیت بالای گیاهان دارویی در کشورمان هنوز نتوانسته ایم از آن به خوبی استفاده کنیم؛ تاکید کرد:  امروزه توسعه و  بهره‌برداری از گیاهان دارویی در کشورهای مختلف دنیا به شدت مورد توجه قرار گرفته است و رونق آن در ایران نیز با برنامه ریزی دقیق و درست و با مشارکت وزارتخانه‌های مرتبط، همچون وزارت بهداشت، کشاورزی، صمت و وزارت‌کار  می‌تواند به تولید داروها و فرآورده‌های طبیعی و سنتی در کارخانه‌های بزرگ و حتی ایجاد مشاغل کوچک در مناطق دور دست و محروم منجر شود؛ به طوری‌که می‌توان به رونق این حوزه  به عنوان یک رویکرد مؤثر در محرومیت زدایی نگاه کرد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با اشاره به  ظرفیت طب‌ایرانی در حوزه گردشگری، گفت: این یک ظرفیت بزرگ در طب ایرانی است که نباید مغفول بماند، توسعه گردشگری و طب ایرانی با نگاه جامع به آن،  اعم از ورود در گردشگری سلامت که مقوله مفصلی است تا استفاده از ظرفیت طب ایرانی در حوزه‌های دیگر گردشگری اعم از گردشگری فرهنگی، تاریخی، خوراک و...  مثال دیگری از اثر توسعه طب ایرانی در رونق اقتصادی با نگاه به اقتصاد دانش بنیان و با هدف اشتغال زایی است.

بنابر اعلام وبدا، وی اضافه کرد:  ما به این قائل هستیم که اگر توسعه طب ایرانی با جدیت و با رویکرد عملیاتی مد نظر قرار داده شود اثر بسیار مثبت، چشمگیر و واضحی را بر اقتصاد کشور خواهد داشت و می‌تواند منجر به اشتغال زایی مؤثر و کارآمد شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: طب ایرانی ، وزارت بهداشت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: طب ایرانی وزارت بهداشت گیاهان دارویی طب ایرانی اشتغال زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۴۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است