Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‎های دولتی دانمارک می‎گویند در صدد هستند تا تعداد درخواست‌های مهاجرتی و پناهندگی در این کشور را به صفر برسانند.

خبرگزاری میزان - قانون جدیدی که دانمارک را قادر می‌سازد تا پناهجویان را به خارج از اروپا اخراج کند، در حالی که درخواست‌های پناهندگی در حال بررسی هستند، آخرین مورد از یک سری اقدامات شدید است که مهاجران به یک کشور را بسیار فراتر از سایر کشور‌های اروپایی و اتحادیه اروپا هدف قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه «کاثام هاوس»، بر اساس قانون جدید پناهجویان بدون توجه به اینکه اهل کجا هستند به یک کشور ثالث دور منتقل می‌شوند.

به نظر می‌رسد یکی از گزینه‌ها رواندا باشد که با دانمارک توافقنامه دیپلماتیک امضا کرد و به گمانه زنی‌هایی دامن زد که دانمارک قصد دارد یک مرکز رسیدگی به پناهندگی در آنجا افتتاح کند.

این اقدام دولت دانمارک به دنبال محدود کردن مهاجران «غیر غربی» در محله‌های محروم است.

تنها هزار و ۵۴۷ نفر در سال ۲۰۲۰ در دانمارک درخواست پناهندگی داده‎اند که کاهش ۵۷ درصدی در مقایسه با سال قبل و کمترین تعداد از دهه ۱۹۹۰ است، اما مقام‎های دولتی می‌گویند که می‌خواهد تعداد درخواست‌های پناهندگی را به صفر برسانند.

این یک تغییر رویکرد قابل توجه برای کشوری است که زمانی خود را یکی از مترقی‌ترین کشور‌های جهان در زمینه سیاست پناهندگی و حمایت از پناهندگان می‎دانست.

بیشتر بخوانید: چرخه خشونت و وضعیت ناپایدار در زندان‌های دانمارک خشونت پلیس دانمارک علیه شهروندان و مهاجران

دانمارک نخستین کشور اروپایی است که به تعداد زیادی از پناهجویان سوری گفته است به کشور خود بازگردند؛ در حالی که اخراج از این کشور آغاز نشده است، اما مجوز اقامت و حق کار نزدیک به ۴۰۰ سوری از سال ۲۰۱۹ خود را سلب شده است.

دولت دانمارک، که یکی از سخت‌ترین سیاست‌ها را در مورد پناهندگی و مهاجرت در اروپا در سال‌های اخیر اتخاذ کرده است، تصمیم خود را با بیان کاهش درگیری‌ها در سوریه توجیه کرد.

تصمیم برای لغو مجوز اقامت با اتخاذ روند گسترده‌تری از سوی کشور‌هایی در سراسر اروپا که سیاست‌های سختگیرانه‌ای را برای مسدود کردن دسترسی به پناهندگی و از بین بردن حمایت‌ها اجرا می‌کنند، همسو می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: دانمارک حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دانمارک دانمارک حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۴۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری قطعنامه ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.   به گزارش ایرنا؛ در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، ۴ رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده محکوم و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.   در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط کامران قادری و مسعود مصاحب نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.   قانون‌گذاران اروپایی همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده اند.   گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند. بود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • در پی همکاری برای سرکوب دانشجویان؛ افزایش فشارها برای برکناری رئیس دانشگاه کلمبیا
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • کشف تصویر ۱۸۰۰ساله «اسکندر مقدونی»
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است