Web Analytics Made Easy - Statcounter

امانی گفت: معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در جلسات هم‌اندیشی و در صحن شورا از امضای قراردادی خبر دادند که بر اساس آن تا سقف ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تامین قطعات و لوازم یدکی قطار‌های مترو در دی ماه سال ۱۴۰۰ تامین می‌شد و این قرارداد با شرکت بهره برداری مترو، بانک شهر، معاونت مالی و اقتصادی شهرداری و شرکت شهر آتیه منعقد خواهد شد که از مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان ۲۲۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات کرونا، صد میلیارد تومان اعتبار غیرنقدی شهرداری، ۴۷۰ میلیارد تومان از ردیف اعتبار تملک سرمایه‌ای و ۱۰ میلیارد تومان هم قرار بود نقدی به شرکت پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این عضو شورای شهر تهران از ۱۹ دی ماه سال گذشته این قرارداد آماده امضا و اجرایی شدن بوده که متاسفانه تا امروز نهایی نشده و امضا نگردیده است، پرسش من این است که کدام پروژه اولویت‌دار در تهران از حمل و نقل عمومی مهم‌تر است و در حمل و نقل عمومی کدام سیستم از مترو مهم‌تر و حیاتی‌تر است؟ چرا باید بیش از سه ماه یک قرارداد در کش و قوس بروکراسی اداری معطل بماند آن هم در شورا و شهرداری که عنوان مدیریت جهادی و انقلابی را یدک می‌کشد؟ متاسفانه موفق نشده‌ایم متروی تهران را از بحران به ارث رسیده از دوره پیش پس از هفت ماه عبور دهیم و انبار‌های این شرکت همچنان خالی است.

پیشتر شهردار تهران گفته بود ناوگان مترو با کمبود جدی واگن مواجه است و بدلیل کم توجهی مدیران دوره گذشته شاهد افزایش نقص فنی و فرسودگی در این ناوگان هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر مترو میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل محیط زیست استان گفت: طبق وظایف قانونی که بر عهده محیط زیست است اقداماتی در خصوص وضعیت پسماندها انجام داده‌ایم و در این زمینه تذکرات لازم داده شده است. اسلام جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت پسماند در همه شهرها و مناطق استان مطلوب نیست، افزود: باید طبق قانون، مساله پسماند و زباله در شهرها را شهرداری‌ها، در روستاها دهیاری‌ها و بین این مناطق را بخشداری‌ها مدیریت کنند. اعلام موارد با وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی  جاودان خرد با بیان اینکه وضعیت نامناسب دفن زباله در سطح شهرهای استان را به دستگاه قضایی اعلام کرده‌ایم، ادامه داد: در زمینه پسماندهای عفونی استان کار بزرگی انجام داده‌ایم، در سال گذشته مراکز دولتی و بیمارستانها یک شرکت طرف قرارداد داشتند و پسماندها به صورت اصولی امحا و دفن می شد، در مورد پسماندهای عفونی بخش خصوصی نیز با همکاری دستگاه قضایی قریب به اتفاق مراکز درمانی خصوصی قرارداد منعقد کردند. مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مطالعات جایگاه پسماند ویژه استان از سوی دانشگاه شیراز انجام شده است که همت مسئولان استان را می طلبد تا آن را در دستور کار قرار دهند. سرانه تولید زباله کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از میانگین کشور جاودان خرد عنوان کرد: طبق آخرین آمارها سرانه تولید زباله در استان کهگیلویه و بویراحمد یک کیلو و ۲۰۰ گرم که این میزان نسبت به سرانه کشور با ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم، بیشتر است.
مدیرکل محیط زیست استان با بیان اینکه طبق آخرین اطلاعات کارخانه بازیافت زباله شهر یاسوج به شهرداری این شهر واگذار شده است، افزود: کارخانه بازیافت پسماند و زباله شهر یاسوج هنوز در مرحله تولید کمپوست نیست و چرخه آن تکمیل نیست.
جاودان خرد ادامه داد: این آمادگی را داریم که از تسهیلات صندوق ملی محیط زیست در این زمینه کمک کنیم.
وی گفت: در صورت بهره‌برداری از کارخانه بازیافت پسماند و زباله یاسوج علاوه بر پوشش پسماند این شهر، می‌تواند شهرستانهای همجوار از جمله دنا را پوشش دهد.
وی در خصوص رهاسازی نخاله های ساختمانی در سطح استان به خصوص شهر یاسوج بیان کرد: باید شهرداری ها در این زمینه به مردم اطلاع‌رسانی بیشتری انجام دهند، جایگاه تخلیه نخاله‌های ساختمانی یاسوج جوابگوی نیاز این شهر نیست و باید یک جایگاهی بیرون از شهر در نظر گرفته شود.
مدیرکل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با وجود اینکه مدیریت پسماندهای ساختمانی راحت‌تر از سایر پسماندها است اما عزم جدی برای مدیریت در این رابطه در استان وجود ندارد.  ۹۰ درصد کهگیلویه و بویراحمد منابع طبیعی و جنگل است جاودان خرد افزود: برای رها نکردن زباله در طبیعت، محیط زیست و منابع طبیعی و ورودی‌های شهرهای استان نیاز جدی به فرهنگ‌سازی داریم. وی بیان کرد: حدود ۹۰ درصد استان کهگیلویه و بویراحمد را محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل تشکیل می‌دهد و این استان به پایتخت طبیعت ایران معروف است برای حفظ این طبیعت باید از ریختن و رها کردن زباله در سطح استان خودداری شود.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • اعلام وضعیت نامناسب دفن زباله به دستگاه قضایی
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • گلایه شهروندان تهرانی از وضعیت نامناسب برخی از بی آر تی‌ها + فیلم
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟