Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هنگام روزه‌داری به دلیل اینکه بدن سعی در نگهداری آب دارد، ادرار غلیظ‌تر می‌شود و همین موضوع باعث زمینه‌سازی ابتلا به سنگ کلیه می‌شود. از همین رو بیمارانی که سنگ کلیه فعال دارند، مجاز به روزه‌داری نیستند زیرا کم‌آبی بدن می‌تواند برای آنان خطراتی را به همراه آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر محمدرضا دارابی خاطرنشان کرد: کسانی که سنگ کلیه با منشا اوره دارند، نباید دچار کم‌آبی شوند. چنین افرادی حتی باید در نیمه شب از خواب بیدار شده و آب بنوشند؛ برای آن‌ها روزه‌داری به دلیل تشنه ماندن در ساعات طولانی خطرآفرین است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در زمان روزه‌داری آب بدن کم می‌شود و کلیه مجبور می‌شود تا خود را با شرایط وفق دهد؛ از همین رو بیماران کلیوی که در طول سال با این بیماری دست به گربیان هستند، باید درمان خود را جدی بگیرند و با نوشیدن مایعات و آب کافی شرایط را برای بدن بهبود دهند.

وی با بیان اینکه سایر بیماران کلیوی اگر دارو مصرف می‌کنند، باید روزه‌داری خود را منوط به نظر پزشک معالج خود قرار دهند، عنوان کرد: بیماران کلیوی که با مجوز پزشک خود اقدام به روزه‌داری می‌کنند، باید در فاصله افطار تا سحر آب کافی بنوشند و از مصرف غذاهای سرخ‌کردنی و پرنمک در ۲ وعده پرهیز کنند تا بتوانند در ماه رمضان در سلامت کامل روزه‌داری کنند.

به گزارش وبدا دارابی با تاکید براینکه حفظ رژیم غذایی سالم در تمام ایام ضرورت دارد اما در ماه مبارک رمضان به دلیل شرایط ویژه تغذیه باید دقت کرد تا در فاصله افطار تا سحر کمبودهای غذایی جبران و در ضمن از پرخوری نیز پرهیز شود، گفت: بیماران کلیوی باید پیش از روزه‌داری با مشورت پزشک معالج برنامه‌ریزی لازم را برای تغذیه صحیح در این ماه مبارک داشته باشند. علاوه بر این اگر در خلال روزه‌داری با مشکلی روبه‌رو شدند، حتما باید شرایط را به پزشک اطلاع دهند تا تصمیم مقتضی بنا بر شرایط بیمار اتخاذ شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی روزه داری سنگ كليه بیماران کلیوی روزه داری سنگ کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سال انتظار: بایرن بی‌خیال ستاره لورکوزن نمی‌شود

به گزارش "ورزش سه"، درخشش ویرتز در ترکیب بایرلورکوزن در رقابت‌های این فصل که نقش مهمی را در قهرمانی این تیم در بوندسلیگا ایفا کرد باعث شد که بسیاری از باشگاه‌های بزرگ اروپایی شرایط او را از نزدیک زیر نظر بگیرند.

رسانه‌های آلمانی از چند ماه قبل خبر داده بودند که مدیران بایرن مونیخ علاقه بسیار زیادی به این ستاره آلمانی دارند و امیدوار هستند که بتوانند او را در پنجره نقل و انتقالات تابستانی پیش‌رو به خدمت بگیرند، اما مشخص بود که کار سختی در پیش خواهند داشت.

مدیران لورکوزن چند هفته قبل اعلام کردند که این بازیکن 20 ساله به هیچ وجه در تابستان امسال به فروش نخواهد رسید و حداقل یک سال دیگر را هم در این تیم سپری خواهد کرد و اسکای اسپورت آلمان خبر داده است که مدیران بایرن آماده هستند تا یک سال دیگر هم برای جذب او صبر کنند.

ویرتز اولویت اول بایرن در تابستان ۲۰۲۵ خواهد بود و تمامی مدیران این باشگاه به دنبال جذب او هستند. چند باشگاه بزرگ دیگر هم علاقه زیادی به این بازیکن دارند، اما اگر بایرن بتواند از پس هزینه انتقال او بر بیاید شانسی بیشتر از دیگران خواهد داشت. او مایل است که بازی در خارج از آلمان را هم تجربه کند، اما معتقد است که حضور در بایرن می‌تواند به رخ دادن این اتفاق هم کمک کند.

دیگر خبرها

  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • ۱۰ راهکار ساده برای رفع بوی بد دهان
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • استقلال درس خوبی از شمس آذر گرفت/ نباید تراکتور را دست کم بگیرند
  • یک سال انتظار: بایرن بی‌خیال ستاره لورکوزن نمی‌شود
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز