Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی که از روز گذشته برای برنامه ریزی به منظور نقش آفرینی جزیره کیش در جام جهانی قطر و میزبانی از همتای قطری خود در سفر به جزیره کیش حضور دارد، اظهار کرد: در سفر آقای رییس جمهور به قطر، مشارکت ایران در جام جهانی بخصوص از طریق جزیره کیش مورد تأکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز در جلسه‌ای که با ورود وزیر حمل و نقل قطر به کیش داشتیم و نیز در جلساتی که بعد از ظهر امروز داریم، بناست تا در حوزه حمل و نقل هوایی و دریایی و برنامه‌ریزی برای مسافران ایرانی متقاضی تماشای جام جهانی برنامه ریزی داشته باشیم و نیز بتوانیم برای آن دسته از مسافرانی که از دیگر نقاط کشور برای جام جهانی به قطر می‌آیند بتوانند از زیرساختهای جزیره کیش و در شهرهای دیگر ایران و بنادر ایران استفاده کنند.

وزیر راه و شهرسازی همچنین عنوان کرد: فردا نیز وزیر حمل و نقل قطر بازدیدی از امکانات جزیره کیش خواهد داشت.

قاسمی ادامه داد: استانداران مرزی و آبی کشور نیز در این سفر همراه بنده هستند و وزارت گردشگری و ورزش و منطقه آزاد کیش نیز در این حوزه پای کار هستند و بحث‌های مرتبط با جام جهانی را مورد بررسی و هماهنگی قرار خواهیم داد.

بر شمار پروازها میان ایران و قطر می‌افزاییم/ اکنون 36 پرواز هفتگی داریم

وی در مورد حمل و نقل هوایی مسافران به قطر از کیش و دیگر نقاط کشور نیز بیان داشت: فاصله جزیره کیش تا قطر فاصله بسیار نزدیکی است و ما این امکان برایمان فراهم است و ما هفته‌ای 36 پرواز میان ایران وقطر داریم و بنا داریم هر دو طرف بر تعداد پروازها نیز بیافزاییم و تا آبان‌ماه بر شمار پروازها خواهیم افزود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به فاصله چند روزه میان مسابقات نیز عنوان کرد: قطعا مسافران و تیم‌ها تمایل خواهند داشت تا در این فاصله به مناطق مختلفی سفر کنند.

قاسمی درباره جزییات توافق‌های ایران و قطر در حوزه حمل و نقل نیز گفت: پیش بینی تمایل به سفر حدود 500 هزار ایرانی به قطر برای تماشای جام جهانی را داریم که حتما انجام خواهد شد و نیز بدنبال این هستیم که مسافران خارجی از کشورهای مختلف سری به مراکز تاریخی و سیاحتی ایران نیز بزنند ما در حال فراهم ساختن این زمینه‌ها در حوزه دریایی و هوایی هستیم.

انتهای پیام/ 88055

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی جام جهانی قطر مشارکت ایران در جام جهانی جزیره کیش جام جهانی حمل و نقل وزیر راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا ۲۰۵۰
  • زیر آب رفتن شهرهای اسپانیا تا سال ۲۰۵۰
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • سفر وزیر ورزش به تایلند برای تماشای فینال فوتسال آسیا
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران