Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی دهرویه روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی گنبدکاووس یکی از آسیب های مهم فضای مجازی در شرایط فعلی را نبود محتوای مناسب دانست و اظهار داشت: صحت و نادرستی بخش زیادی از مطالب فضای مجازی و شبکه های اجتماعی قابل ارزیابی و تفکیک نیست.

وی در ادامه بیان واقعی چالش‌ها و مسائل بخش‌های گوناگون به خصوص در حوزه فرهنگ عمومی از سوی مدیران ادارات و نهادهای این شهرستان مرزی و ارائه راهکار و داشتن برنامه برای رفع آن را ضروری دانست و گفت: این گونه جلسات محلی برای بیان جزییات مسائل و چالش‌های احتمالی شهرستان است تا با خرد جمعی برای رفع آن راهکار پیدا شود و تا زمانی که مشکلات در قالب نظام مساله مطرح نشود نمی‌توان به رفع آن امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت داشتن پیوست فرهنگی برای همه حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی افزود: با داشتن پیوست فرهنگی و اهتمام به آموزش افراد از کودکی تا بزرگسالی بسیاری از مشکلات در حوزه‌های مختلف رفع می‌شود.

فرماندار گنبدکاووس ادامه داد: در حوزه تحقق شعار امسال رهبر معظم انقلاب اگر قرار است کاری صورت گیرد، دانشگاه‌ها باید پیشگام و راهکار ارائه دهند و یا در حوزه جهاد تبیین رسانه‌ها، نهادهای آموزشی مانند آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و جامعه هدف آنها باید فعال شوند.

وی گفت: گنبدکاووس یک شهرستان خاص از جهت تنوع اقوام، مذاهب و فرهنگ‌ها است و برای تقویت و ارتقای وحدت، همدلی، هم افزایی و وفاق در آن نیاز به کارهای فرهنگی بیشتری داریم.

امام جمعه گنبدکاووس نیز در این جلسه با تبریک فرارسیدن ماه رمضان و تشریح برخی برنامه‌های فرهنگی پیش بینی شده برای تعدادی از مناسبت‌های ماه ضیافت الهی مانند شب‌های قدر، عزاداری روز شهادت امام علی (ع) و برگزاری نماز عید فطر، برضرورت بهره گیری از فضائل این ماه تاکید کرد.

حجت الاسلام محمود ترابی بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها و آموزش حضوری دانش آموزان و دانشجویان را اقدام قاطعانه رییس جمهور دانست و اضافه کرد: مدرسه و دانشگاه از ارکان مهم در فرهنگ سازی است که باید به نحو احسن از آن استفاده کرد.

حجت الاسلام ترابی ادامه داد: برای تحقق شعار امسال رهبر معظم انقلاب باید به ظرفیت‌های منطقه از جمله پرورش اسب، شتر و بخش کشاورزی به روش‌های علمی و نوآورانه (دانش بنیان) توجه کرد و راه اندازی رشته‌های مرتبط با این ظرفیت‌ها در مراکز آموزش عالی را در دستور کار قرار داد.

همچنین در این جلسه که با موضوع تحقق شعار سال، جهاد تبیین و امیدآفرینی برگزار شد، برخی روسای ادارات و نهادهای گنبدکاووس نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان بزرگ استان گلستان است.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدارس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدارس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گنبدکاووس مدارس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انسداد ۱۲۸ تار نمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی خبرداد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین رحیمی با اشاره به اقدامات شناسایی و کنترلی در فضای مجازی در راستای مبارزه با قاچاق وجرائم اقتصادی عنوان داشت: بیش از ۲۵۶۰ نفر ساعت پایش، کنترل و رصد در فضای مجازی پیرامون پی جویی جرائم اقتصادی، کالای قاچاق و جرائم گمرکی توسط کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی در اسفند ماه سال گذشته انجام شد.

وی عنوان داشت: در اسفندماه سال گذشته با تلاش کارشناسان معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال ۳۰۶ تارنمای فعال در بستر اینترنت که در زمینه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم مربوط به حوزه گمرک فعالیت داشتند شناسایی و مسدود شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به شناسایی و رصد ۲۲۸ تارنما و صفحه فعال در بستر اینترنت که اقدام به تبلیغ و فروش کالای دخانی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، الکترونیکی و ماهواره ای، قطعات و لوازم یدکی، مواد شیمیایی و پتروشیمی، پوشاک و البسه قاچاق می‌کردند، گفت: در اسفند ماه سال گذشته ۷۸ تارنماو صفحه فعال در بستر اینترنت که در حوزه جرائم اقتصادی از جمله اخلال در بازار ارز، قمار و پولشویی، دارو‌های غیر مجاز فعالیت داشتند شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

سردار رحیمی با اشاره به انسداد ۱۲۸ تار نما و صفحه متخلف در فضای مجازی که در حوزه جرائم اقتصادی، قاچاق کالا و جرائم گمرکی فعالیت داشتند، گفت: به منظور پیشگیری از وقوع برخی تخلفات و جرایم محتمل در حوزه فضای سایبری ۶ نفر از مدیران صرافی‌های که دارای تراکنش مالی بالایی در حوزه رمز ارز بودند با هدف ساماندهی وضعیت رمز ارز احضار و موارد لازم با آن‌ها مطرح شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره اینکه فضای سایبری توسط معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا رصد می‌شود، عنوان داشت: به منظور مقابله با اخلال گران اقتصادی در فضای سایبری ۲۴ پرونده قضایی برای گردانندگان صفحات متخلف در فضای مجازی تشکیل و ۲۷ نفر از مجرمین فعال (پیرامون قاچاق و جرائم اقتصادی) دستگیرشدند.

دیگر خبرها

  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • نهادینه‌شدن باشگاه شهراندیشان در شهرداری و شهر اصفهان پیگیری می‌شود
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • لزوم تبیین گفتمان وعده صادق توسط اساتید دانشگاه 
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود