Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@22:39:08 GMT

۴۵ درصد مردم جهرم، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۷۱۱۳

۴۵ درصد مردم جهرم، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردند

محمد رحمانیان یکشنبه در ستاد شهرستانی مقابله با کرونا افزود: همچنین میزان تزریق واکسن دز اول برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در شهرستان جهرم، ۹۰ درصد و دز دوم ۷۶ درصد است.

وی با بیان اینکه برای اطمینان خاطر در برابر بیماری کرونا لازم است عموم دز دوم و سوم واکسن را دریافت کنند، تصریح کرد: تکمیل واکسیناسیون تأثیر بسزایی در بالارفتن ایمنی جامعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی با توجه به اینکه جهرم در وضعیت زرد بیماری کرونا قرار دارد، اما این گمان را نباید داشت که ابتلای بیماری کاهش یافته و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را می‌توان دست‌کم گرفت.

رحمانیان با بیان اینکه بسیار دیده می‌شود افراد در اجتماع به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی سهل انگاری می‌کنند و به حالت گذشته در محافل و دورهمی‌ها روبوسی و دست‌دادن‌ها انجام می‌شود، تأکید کرد: این درحالی است که ابتلای بیماری هنوز وجود دارد و جانب احتیاط را باید رعایت کرد. استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی دو نکته مهم برای کنترل بیماری ‌های ویروسی، از جمله کروناست.

وی با اشاره به اینکه تاکنون واکسیناسیون در جامعه نقش بسزایی در کاهش حالات شدید بیماری و مرگ و میر ناشی از آن داشته است، اظهار کرد: دلیل بستری تعدادی از بیماران در بیمارستان هم به خاطر این است که یا اقدامی به دریافت واکسن نداشته اند و یا تنها برای یک دز واکسینه شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ابراز کرد: همچنان سویه اومیکرون در جامعه وجود دارد و این را باید در نظر داشت که تزریق دز دوم و سوم واکسن تاثیر بسیاری در کنترل بیماری و کاهش علائم آن دارد.

وی با بیان اینکه کماکان این بیماری برای سالمندان، افراد با بیماری زمینه ای و بیماران خاص خطر به حساب می‌آید، تصریح کرد: اگر مردم تاکنون برای دریافت واکسن اقدامی نداشته‌اند برای حفظ سلامتی خود و اطرافیان هر چه سریع‌تر به مراکز واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند و برای تکمیل واکسیناسیون خود حساسیت به خرج دهند.

رحمانیان با بیان اینکه با توجه به حضوری‌شدن مدارس و قرار گرفتن دانش‌آموزان در کنار هم، موضوع واکسینه‌شدن دانش‌آموزان بسیار حیاتی است، تأکید کرد: چنانچه تاکنون خانواده‌ای برای واکسیناسیون فرزندشان اقدام نکرده‌اند، آن را جدی گرفته و هر چه سریع‌تر به پایگاه های واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.

وی اظهار کرد: از متولیان مدارس درخواست می‌کنیم برای رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی دقت بیشتری شود و تذکرهای لازم و ضروری از طرف مدیران و معلمان صورت گیرد.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی واکسن کووید 19 جهرم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی واکسن کووید 19 ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی واکسن کووید 19 جهرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۷۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان