Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@02:01:45 GMT

کمیته مشترک تبلیغات ایران و قطر تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۷۲۰۷

کمیته مشترک تبلیغات ایران و قطر تشکیل شود

به گزارش ایرنا، روز یکشنبه در نشست بررسی توانمندیها و برنامه ریزی های ایران برای پشتیبانی از جام جهانی اظهار داشت: با توجه به میزبانی کشور قطر از جام جهانی و ارتباطات دوستانه آن با کشور جمهوری اسلامی می توان با انجام تبلیغات مشترک گام های بزرگی را در معرفی ظرفیت های ایران برای پشتیبانی از این رویداد برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام برنامه ریزی های ایران برای پشتیبانی از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و جذب برخی از گردشگران و علاقه مندان تماشای بازی های این مسابقات تنها با انتخاب ایران به عنوان محل اسکان از سوی برخی مسافران به نتیجه می رسد که این مساله مستلزم همکاری کشور قطر برای معرفی ظرفیت های کشورما است.

محمد با بیان اینکه در این راستا علاوه بر استفاده از ظرفیت های ملی، بهره گیری از امکانات و زیرساخت های جزایر قشم و کیش به عنوان مناطق آزاد تجاری نزدیک به کشور به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است یادآور شد: تامین مواد غذایی مورد نیاز جام جهانی در کشور قطر نیز مساله ای است که نباید از آن غافل شد.

وی افزود: در این راستا باید نیازمندی‌های قطر بررسی و با همکاری استان‌های جنوبی، برای صادرات مواد غذایی به قطر برنامه ریزی کنیم و علاوه بر آن دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری از سرمایه گذاری قطری‌ها برای ساخت انبار و سردخانه در مناطق آزاد کشور به ویژه استان های جنوبی کشور حمایت می کند.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی با اشاره به اینکه در مدت باقی مانده کیش و قشم آماده پذیرایی از برخی مسافران جام جهانی می شود اضافه کرد: هم اکنون در جزیره کیش ۱۰ هتل پنج ستاره فعال است در ماه های آتی پنج هتل پنج ستاره دیگر نیز هم به بهره برداری می‌رسد.

وی یادآور شد: علاوه بر آن امکانات بندر و فرودگاه، ساخت و استانداردسازی پنج زمین فوتبال چمن و سالن‌های بدنسازی نیز در حال تکمیل شدن است مسافران و تیم‌های علاقه مند ورزشی از این امکانات استفاده کنند.

خوزستان قادر به تامین مواد غذایی مورد نیاز قطر است

استاندار خوزستان نیز در این جلسه با بیان اینکه این استان با تولید سالانه حدود ۱۸ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی رتبه اول کشور را دارد افزود: می توانیم از این ظرفیت برای پشتیبانی جام جهانی در حوزه تامین مواد غذایی مورد نیاز آن استفاده کنیم.

صادق خلیلیان یادآور شد: با توجه به سبقه صادرات محصولات کشاورزی از خوزستان به کشور قطر و تجربه تاجران و بازرگانان این استان بدون شک می توانند در این راستان تاثیر گذار باشند و علاوه بر آن تمام زیرساخت های حمل و نقل هوایی و دریایی و همچنین خدمات اسکان هتلینگ این استان نیز از دیگر ظرفیت های همکاری در این پشتیبانی است.

روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۱ و ۲۲ فروردین ماه رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران و جاسم بن سیف السلیطی وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر با حضور در جزیره کیش دیدارهای دوجانبه باهم خواهند داشت.
این سفر در پی دستور ویژه آیت‌الله‌ رئیسی‌ رییس جمهور کشورمان برای بهره‌گیری از ظرفیت گردشگری جام جهانی قطر و همچنین پیگیری دیدار وزیر راه و شهر سازی کشورمان با وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر در جریان سفر آیت الله رییسی به کشور قطر برنامه ریزی شده است.
این وزرا در خصوص پشتیبانی ایران از برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر از جمله راه‌اندازی خطوط منظم کشتیرانی بین بنادر ۲ کشور و توافق برای استفاده بیشتر خطوط هوایی تجاری قطر از آسمان ایران دیدار، گفت و گو خواهند داشت و تفاهمنامه هایی نیز امضا خواهند کرد.
بازدید از برخی جاذبه های گردشگری و زیرساخت های حمل و نقل کیش از دیگر برنامه های این وزرا از سفر به جزیره کیش است.
رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی شامگاه - شنبه ۲۰ فروردین - و جاسم بن سیف السلیطی وزیر حمل و نقل و ارتباطات دولت قطر ظهر یکشنبه - ۲۱ فروردین - وارد جزیره کیش شدند.
آبان ماه امسال قطر میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال است با توجه به نزدیکی کیش به این کشور استفاده از این فرصت از بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در دستور کار سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفته و در این راستا مقرر شده ۵۲۰ میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت های ورزشی جزیره کیش از جلمه استانداردسازی ۲ زمین چمن و احداث سه زمین دیگر تا مرداد ماه امسال هزینه شود.
همچنین این جزیره برای بهره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر دارای ظرفیت هایی همچون ۵۲ هتل با ۱۹ هزار تخت، یک فرودگاه بین المللی با ظرفیت پذیرش حدود ۲ میلیون مسافر در سال، بندرگاه به وسعت ۱۱۰ هکتار با امکان ارایه خدمات مختلف مسافری و باری با اسکله با ظرفیت پذیرش شناورهای ۱۲ هزار تنی است.
فاصله جزیره کیش تا قطر ۲۷۰ کیلومتر است که مدت زمان مسافرت از این جزیره به دوحه با هواپیما حدود ۴۰ دقیقه و با کشتی پنج تا ۶ ساعت است.
جزیره کیش با ۹۲ کیلومتر مربع مساحت و ۴۲ هزار نفر جمعیت از توابع شهرستان بندر لنگه استان هرمزگان بوده در آب های نیلگون خلیج فارس واقع شده است.

برچسب‌ها کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش خوزستان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رستم قاسمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش کیش جزیره کیش سازمان منطقه آزاد کیش خوزستان جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رستم قاسمی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر برای پشتیبانی جام جهانی برنامه ریزی مواد غذایی مناطق آزاد جزیره کیش حمل و نقل کشور قطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۷۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • ۹۶۱ پرونده تخلفات اصناف در شاهرود تشکیل شد
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • دیدار مناف هاشمی با دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا
  • پاکستان: دیکته خارجی را درباره پروژه مشترک گازی با ایران نمی‌پذیریم
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز» برگزار می‌شود
  • رویداد بین‌المللی «فارِس اواردز ۲۰۲۴» برگزار می‌شود