Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با بیان اینکه فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی برای معتادان بهبود یافته در این استان فراهم شود، گفت: مهارت‌آموزی بهبودیافتگان از اعتیاد ضروری است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بهرام ستاری عصر امروز در نخستین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های لرستان که در سالن جلسات استانداری این استان برگزار شد، اظهار داشت: زنجیره هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی باید بازآفرینی شود، در همین  راستا باید همه ظرفیت‌های مغفولی که در این گردونه مورد بهره‌برداری قرار نگرفته‌است استفاده و مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ریشه‌کنی اعتیاد کاری بسیار سخت است، اما با اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی می‌توان در کاهش آن نقش ایفا کرد، افزود: اگر بحث مراقبت‌های پس‌از خروج و صیانت از بهبودیافتگان و خانواده‌های آسیب‌دیده و در رأس آن موضوع اشتغال و به‌کارگیری این افراد پیگیری نشود دوباره به چرخه اول برمی‌گردند.

ایجاد 7هزار شغل فقط توسط یک مرکز "توتیا" شهرداری تهران/ رشد 100درصدی معتادان متجاهر در 5 سالرئیس کل دادگستری استان کرمان: معتادان نباید پس از بهبودی به حال خود رها ‌شوندمعتادان استان سمنان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برخوردار می‌شوند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با بیان اینکه اشتغال و صیانت از خانواده فرد معتاد تکمیل‌کننده پروسه درمان اعتیاد است عنوان کرد: توانمندسازی بهبودیافتگان از اعتیاد به‌ویژه معتادان متجاهر و اشتغال‌زایی برای آنان نقش مهمی در اثربخشی برنامه‌های پیشگیری و مقابله با اعتیاد به مواد مخدر دارد.

وی با تأکید به اینکه در آموزش و مهارت‌آموزی باید تمرکز روی حرفه‌هایی داشت که سریع الوصول‌تر به اشتغال ختم شود بیان کرد: نداشتن شغل یکی از مهم‌ترین مشکلات بهبودیافتگان از اعتیاد است و عامل مهمی در بازگشت آنان به اعتیاد به‌شمار می‌رود.

ستاری گفت: اگر بتوان برای معتادان رهایافته از اعتیاد با توجه به مهارت‌های شغلی آنان، کار و شغل ایجاد کرد، نه‌تنها از بازگشت آن‌ها به‌سوی اعتیاد پیشگیری می‌شود بلکه زمینه توانمندسازی و بازگشت آنان به کانون گرم خانواده و جامعه فراهم می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با بیان اینکه مهارت‌آموزی بهبودیافتگان از اعتیاد ضروری است، تصریح کرد: سازمان فنی‌وحرفه‌ای با اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان باید در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشد و امیدواریم این هماهنگی‌ها منتج به جامعه‌ای عاری از معتادین شود.

انتهای پیام/ 645/ن/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهبودیافتگان از اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • ۱۷۱ معتاد بهبود یافته شاغل شدند
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند