Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا در پلدختر ، حمید خادم  یکشنبه در جلسه حفاظت منابع آب شهرستان پلدختر اظهار کرد:با توجه به کاهش و کمبود آب در دنیا از جمله در ایران و استان لرستان و به تبع شهرستان پلدختر در راستای کاهش تنش و بحران ناشی از کم آبی ، حفاظت از منابع آب با برنامه ریزی های مفید در مصرف و مدیریت آن ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که مهمترین عامل توسعه پایدار در هر منطقه منابع آبی و مایه حیات است، افزود: محدودیت این منابع ارزشمند بر اثر کاهش شدید بارندگی ها و نزولات آسمانی واقعیتی انکار ناپذیر است که باید با اقدام های علمی و کارشناسی مدیریت شود.  

سرپرست فرمانداری پلدخترتنش آبی در شهرستان را جدی دانست و یادآور شد: کشاورزی و دامداری شغل غالب مردم منطقه است که نیاز مبرم به آب دارد و کاهش دبی آب رودخانه ها این فرصت ها را به مهمترین منبع در آمد مردم است به مخاطره می اندازد.

وی ادامه داد: مهمترین اقدام در شرایط فعلی برای رویارویی با بحران کم آبی این است که مسوولان به ویژه دهیاران در سطح روستاها ، کشاورزان را نسبت به استفاده بهینه از آب آگاه و در این زمینه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.

خادم یادآورشد: در این رابطه استفاده از نصب کنتور هوشمند در چاه های مجاز، جمع آوری موتورهای آب غیر مجاز و خودداری از کاشت محصولات آبدوست به ویژه در بالا دست از برنامه ریزی های زود بازده است.

وی افزود: احداث سد در دراز مدت  برای ذخیره آب های سیل آسا در فصل بارندگی در شهرستان پلدختر برای مقابله با کم آبی ضروری است.

سرپرست فرمانداری پلدختر گفت: بحران آب و کاهش منابع زیرزمینی افت فشار آب آشامیدنی به ویژه در روستاها را به دنبال دارد که دستگاه های اجرایی مربوطه موظفند مصرف بهینه را در مناطق مختلف شهرستان مدیریت کنند.

برچسب‌ها پلدختر خشکسالی شرکت مدیریت منابع آب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پلدختر خشکسالی شرکت مدیریت منابع آب ایران پلدختر خشکسالی شرکت مدیریت منابع آب ایران منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است