Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل بین الملل با اشاره به تبعیض رسانه‌ای در قبال مسائل اوکراین در مقایسه با دیگر بحران‌های انسانی در سراسر جهان می‌گوید: امروزه شاهد نوعی رفتار دوگانه و حاکی از نژاد پرستی در سطح بین المللی هستیم و مجامع بین المللی بیشتر دنباله رو آمریکا شده اند.

عماد آبشناس در گفت وگو با ایران اکونومیست در تحلیلی نسبت به رفتار دوگانه غرب در پی تحولات اوکراین علی رغم این که مردم فلسطین و یا بسیاری از کشورها سال ها مورد ظلم واقع شده اند و غرب واکنش چندانی به این امور نداشته است، گفت: متاسفانه شاهد شرایطی هستیم که در ابتدای جنگ اوکراین نیز مباحثی مانند رنگ پوست، چشم و یا نژاد مورد توجه رسانه های غربی قرار گرفت که حاکی از نژادپرستی و رفتار دوگانه در سطح بین المللی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: امروز مشاهده می کنیم حتی در مجامع بین المللی این شرایط دو گانه ادامه دارد در حالی که سال هاست مردم فلسطین کشته و شهید شده و به آنان ظلم شده است، حتی در دوران معاصر نیز آمریکایی ها در عراق و افغانستان و بسیاری از نقاط دنیا ظلم کرده و زور گفته‌اند و چه فجایعی که ایجاد نکردند، انسانیت در هر کجای دنیا که باشد و از هر مذهبی فرقی نمی کند، انسان ها حائز اهمیت هستند. 

 این  کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: وقتی درباره انسانیت صحبت می کنیم باید معیارمان یکی باشد ولی متاسفانه اکنون اینگونه شده که اگر احیانا در موضوعی به نفع آمریکا و غربی ها باشد آن کشتار صحیح است و اگر به ضررشان باشد، صحیح نیست. تنها بحث مردم اوکراین نیست آمریکایی ها حداکثر تلاش شان را می کنند تا آخرین فرد از اوکراین با روسیه بجنگد حتی اگر تمام مردم کشته شوند هم مهم نیست. 

آبشناس خاطرنشان کرد: متاسفانه مجامع بین المللی امروزه دنباله رو آمریکا شده اند حتی مشاهده می کنیم برای نخستین بار دبیر کل سازمان ملل درباره یک جنگ موضع گیری می کند در حالی که تشکیلات سازمان ملل باید از موضع گیری پرهیز کند. این اتفاقات موجودیت سازمان ملل را زیر سوال می برد.

وی در پایان تصریح کرد: امروزه سازمان ملل به ابزاری برای سلطه گران و اعمال سلطه و زور تبدیل شده است و شرایط به گونه‌ای است که هر کسی باید حق خودش را به زور بگیرد. 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: رژیم صهیونیستی ، اوکراین ، حمله روسیه به اوکراین ، حمله عربستان به یمن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اوکراین حمله روسیه به اوکراین حمله عربستان به یمن بین المللی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان

به گزارش جماران،  سازمان ملل می گوید که بحران گرسنگی سودان ویران شده از جنگ را فرا گرفته و  مردم در دارفور «علف و پوسته بادام زمینی» می خورند تا شاید زنده بمانند. به گزارش سی ان ان، مدیر منطقه ای آفریقای شرقی برنامه جهانی غذا (WFP) روز جمعه  در گزارشی درباره وضعیت عمومی در سودان گفت که مردم مجبور به مصرف "علف و پوسته بادام زمینی" شده اند. مایکل دانفورد افزود: «اگر کمک‌ها به زودی به آنها نرسد، ما در خطر گرسنگی و مرگ گسترده در دارفور و سایر مناطق تحت تأثیر درگیری در سودان هستیم.»

سودان از آوریل 2023، زمانی که درگیری بین ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع شبه نظامی (RSF) در گرفت، درگیر جنگ داخلی بوده است. این ناآرامی ها به سرعت به یک درگیری وحشیانه تبدیل شد که با گزارش‌های خشونت جنسی و نسل‌کشی و تلفات غیرنظامی انعکاس پیدا کرده و باعث مهاجرت پناهندگان شد.

به گفته این سازمان بشردوستانه، روز پنجشنبه، دو راننده کمیته بین المللی صلیب سرخ (ICRC) توسط افراد مسلح در دارفور جنوبی در حمله ای کشته شدند. در جریان این حمله سه کارمند دیگر زخمی شده اند. این سازمان گفت که تیم صلیب سرخ در مسیر اجرای پروژه «ارزیابی بحران در میان جوامع متاثر از خشونت مسلحانه » در منطقه مورد حمله قرار گرفت.

آخرین افزایش خشونت ها در حالی رخ می دهد که نیروهای RSF، پایتخت دارفور شمالی، الفاشر را محاصره کرده اند. توبی هیوارد معاون هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سودان روز پنجشنبه گفت که در شهر و محلات اطراف آن، کشتارهای خودسرانه، سوختن کل روستاها به شکل سیستماتیک و بمباران هوایی صورت گرفته است.

هیوارد افزود که الفاشر تنها شهر دارفور است که توسط نیروهای RSF تصرف نشده است و میزبان هزاران نفر از مردمی است که به دلیل جنگ آواره شده اند. به گفته آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) حداقل 500000 نفر از پناهجویان به دلیل خشونت در سایر نقاط سودان آواره شده اند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (OCHA) گزارش داد که بیش از 36000 نفر در هفته های اخیر مجبور به ترک خانه های خود در الفاشر شده اند.کاترین راسل، مدیر اجرایی یونیسف روز پنجشنبه گفت از زمان تشدید درگیری‌ها در شهر و اطراف آن حداقل 43 نفر کشته شده‌اند. راسل توضیح داد: «حمله‌های اخیر به بیش از ده‌ها روستا در غرب الفشر منجر به گزارش‌های وحشتناک خشونت، از جمله خشونت جنسی، زخمی شدن و کشته شدن کودکان، آتش‌سوزی خانه‌ها و تخریب زیرساخت‌ها و تجهیزات حیاتی غیرنظامیان شده است.»

در همین حال، تحویل کمک‌های غذایی در دارفور «به دلیل جنگ و موانع بی‌پایان بوروکراتیک متناوب بوده است» و طبق برنامه جهانی غذا، حداقل 1.7 میلیون نفر در این منطقه سطوح اضطراری گرسنگی را تجربه می‌کنند.

WFP  در گزارشی افزود: «آخرین تشدید خشونت در اطراف الفاشر، کاروان های کمک رسانی را که از گذرگاه مرزی تین چاد می آمدند، متوقف کرد،  یک کریدور بشردوستانه اخیراً افتتاح شده که از پایتخت دارفور شمالی می گذرد.» براساس این گزارش ، محدودیت های اعمال شده توسط مقامات در شهر ساحلی «پورت سودان» مانع از ارسال کمک و  انتقال کمک ها از طریق آدره، شهری در همسایگی چاد،  شده است. بیش از 8.7 میلیون نفر از جمله 4.6 میلیون کودک در اثر جنگ در سودان آواره شده اند و 24.8 میلیون نفر به کمک نیاز دارند.

 

دیگر خبرها

  • سند جدیدی در کار نیست/ معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ مدیریت بحران، محتمل‌ترین نتیجه سفر
  • لزوم بازتعریف نقش دولت در همگرایی نخبگان
  • صلیب سرخ: شرایط انسانی در افغانستان وخیم و نیازمند رویکرد جدیدی است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند