Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا که آمد مدارس و دانشگاه‌ها هم آموزش حضوری خود را تعطیل کردند تا جلوی انتشار بیشتر ویروس گرفته شود.

حالا پس از ۲ سال، کلاس‌های دانشگاه‌ها از ۱۴ فروردین امسال حضوری شده و دانشجویان مقطع دکتری و دانشجویانی که دروس عملی در مقطع کارشناسی ارشد دارند در دانشگاه بیرجند حضور پیدا کرده اند.

حضور دانشجویان در کلاس‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همراه است و سبب فهم بهتر دروس نیز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حضوری شدن کلاس های عملی کارشناسی ارشد و دکتری

صادقی یکی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه بیرجند می‌گوید: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مقطع دکتری راحت‌تر است، چون تعداد افراد حاضر در کلاس کمتر از سایر مقاطع است.

رضایی یکی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد نیز می‌گوید: دانشجویانی که در مقطع ما درس عملی دارند موظف شده اند تا در آزمایشگاه‌ها حضور پیدا کنند و مابقی دانشجویان هم بعد از ماه رمضان سر کلاس حاضر می‌شوند.

بیشتر بخوانید

دانشگا‌ه های فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی میزبان دانشجویان

یکی از اساتید دانشگاه بیرجند گفت: به عنوان یک معلم خوشحال هستم که کلاس‌ها حضوری شده است، زیرا ارتباط دانشجو با استاد در کلاس مجازی هیچ گاه مانند ارتباط آن‌ها با یکدیگر در فضای حقیقی نیست.

او گفت: در کلاس‌های حضوری اساتید توضیحات خود را راحت‌تر ارائه می‌دهند و همین موضوع سبب فهم بهتر درس از سوی دانشجو می‌شود.

آماده حضور بقیه دانشجویان هستیم

غلامی رئیس پردیس علوم پایه دانشگاه بیرجند گفت: شرایط برای حضور دانشجویان در تمامی مقاطع در دانشگاه فراهم است و می‌توان کلاس‌ها را حضوری کرد.

او گفت: پس از ماه مبارک رمضان دانشجویان کارشناسی ارشد حتما در کلاس‌های حضوری آموزش‌های خود را فرا خواهند گرفت.

غلامی گفت: تدابیری نیز برای دانشجویان کارشناسی اندیشیده شده تا بتوان از آن‌ها پذیرایی کرد و خوابگاه نیز در اختیارشان قرار گیرد.

رئیس پردیس علوم پایه دانشگاه بیرجند گفت: طبق بخشنامه‌ای که از وزارت علوم ارسال شده است، به دانشگاه‌ها اختیار داده شده است تا طبق شرایطشان نسبت به حضوری شدن مقاطع اقدام کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشجویان کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند کارشناسی ارشد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها، بورسیه دانشگاه فرهنگیان می‌شوند
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه
  • لوگوی ۹۰ سالگی دانشگاه تهران منتشر شد
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس