Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، دکتر بهرام ستاری دستنایی در اولین جلسه کمیته تخصصی توسعه مشارکت‌های استان که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، ضمن تقدیر از دستگاه‌های عضو کمیته و و سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: زنجیره هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی باید بازآفرینی شود.

وی افزود: در این راستا باید همه ظرفیت‌ های مغفولی که در این گردونه مورد بهره‌برداری قرار نگرفته‌اند استفاده و مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با اشاره به اینکه ریشه‌کنی اعتیاد کاری بسیار سخت است اما می شود با اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی در کاهش آن نقش ایفا کرد، گفت: اگر بحث مراقبت های پس از خروج و صیانت از بهبود یافتگان و خانواده‌های آسیب دیده و در راس آن موضوع اشتغال و به کارگیری این افراد پیگیری نشود دوباره به چرخه اول برمیگردیم.

ستاری دستنایی عنوان کرد: باید دقت داشته باشیم که تکمیل کننده پروسه درمان اعتیاد بحث اشتغال و صیانت از خانواده فرد معتاد است.

وی ادامه داد: در بحث آموزش و مهارت‌ آموزی باید تمرکز روی حرفه‌هایی داشت که سریع الوصول‌تر به اشتغال ختم شود.
رئیس کمیته توسعه مشارکت‌های مردمی در پایان یادآور شد: سازمان فنی و حرفه‌ای با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان باید در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشند؛ امیدواریم این هماهنگی‌ هامنتج به جامعه‌ای عاری از معتادین شود.

46

کد خبر 1620550

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: آسیب اجتماعی استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، محمدرضا دشتی اردکانی در ارتباط زنده با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: اختیارات فرمانداری ویژه بیشتر از فرمانداری عادی و کمتر از استانداری است. سمت فرماندار ویژه، معاون استاندار است و می‌تواند در جلسات معاونان استاندار شرکت کند

وی افزود: سطح مدیران ادارات اردکان مثل مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، راه و ترابری، امور اقتصاد و دارایی، کار و امور اجتماعی، اطلاعات و بازرگانی به معاونت اداره کل ارتقا می‌یابد. بقیه ادارات با تشخیص وزیر کشور می‌توانند به این مساله ارتقا یابند.

نماینده اردکان در مجلس ادامه داد: این مساله امروز از سوی معاون اول رئیس جمهور به وزارت کشور ابلاغ شده و امیدواریم فرمانداری ویژه اردکان در خردادماه افتتاح شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان‌دار است
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان