Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:02:17 GMT

تأثیر آلودگی هوا بر ریه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۶۰۹۶۳

تأثیر آلودگی هوا بر ریه‌ها

ایسنا/لرستان یک فوق‌تخصص بیماری‌های عفونی گفت: میزان تأثیر آلودگی هوا بر ریه‌ها به نوع و مواد آلاینده‌های موجود در هوا، غلظت آلاینده‌ها و میزان ورود آلاینده‌ها به ریه‌ها بستگی دارد.

علی امیری، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: افرادی که در محیط هایی کار می‌کنند که سطح آلودگی آن بالاست، مانند کار در جاده‌های پر رفت و آمد، ممکن است علائمی از قبیل گرفتگی مجاری تنفسی و یا سرفه را تجربه کنند، اما افرادی که به مشکلات مبتلا هستند، بالا بودن سطح آلاینده‌های هوا می‌تواند باعث بروز علائم شدیدتری مانند حملات آسم و یا بیماری مزمن انسداد ریه شود و ممکن است افراد مبتلا به آسم، زمانی که غلظت آلاینده‌ها بالا باشد، مجبور شوند از اسپری استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال که آیا آلودگی هوا می‌تواند منجر به بروز مشکلات ریوی شود؟ عنوان کرد: تحقیقات نشان می‌دهند تماس طولانی مدت با آلودگی هوا می‌تواند باعث بروز مشکلات ریوی شود، شواهدی دال بر این موضوع وجود دارد که آلودگی هوا می‌تواند زمینه ساز سرطان ریه شود و این امکان نیز وجود دارد که بودن در معرض آلودگی برای مدت زمان طولانی، با ابتلا به آسم در ارتباط است.
امیری تأکید کرد: تحقیقات هم چنین نشان می‌دهند، اگر کودکان برای مدت زمانی طولانی در هوای آلوده قرار بگیرند، روند رشد ریه‌هایشان تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی، با اشاره به این‌که افراد واکنش‌های مختلفی را نسبت به آلودگی نشان می‌دهند و برخی بیشتر تحت تأثیر آلودگی قرار می‌گیرند، عنوان کرد: آلودگی هوا برای افرادی که از مشکلات ریوی رنج می‌برند، عوارض بیشتری را به همراه دارد، مانند آسم و یا بیماری مزمن انسداد ریه،  افراد مسن، کودکان و نوزادان با استنشاق هوای آلوده، بیشتر در معرض علائم خواهند بود.

وی ادامه داد: افراد سالمی که در محیط بیرون کار می‌کنند نیز در معرض علائم و عوارض ناشی از آلودگی هوا خواهند بود، به خصوص زمانی که سطح آلاینده ها بالا باشد. این افراد ممکن است دچار تنگی نفس و یا سرفه شوند.

امیری با اشاره به این‌که در روزهای آلوده، بهترین کار این است که از رفتن به مکان‌های شلوغ و خیابان تا حد امکان خودداری شود، این امر برای کودکان و افراد مبتلا به مشکلات ریوی بسیار مهم است، افزود: زمانی که میزان آلودگی کم است، نباید نگرانی در خصوص بیرون رفتن از منزل داشته باشیم، کودکان می‌توانند مدرسه بروند و یا بازی کنند اما در همین روزها، به خصوص به افراد مبتلا به بیماری‌های ریوی، توصیه می‌شود از بودن‌های طولانی مدت در محیط هایی که میزان آلودگی بیشتر است خودداری شود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی عنوان کرد: با افزایش آلودگی هوا، افراد مبتلا به مشکلات ریوی بیشتر در معرض بیماری و دنبال کردن اقدامات درمانی خواهند بود، زمانی که آلودگی هوا شدید است، رعایت مواردی ضروری است، مانند این‌که محدود کردن و یا خودداری از انجام فعالیت‌هایی مانند ورزش، در کل ورزش کرن برای افراد مبتلا به مشکلات ریوی می‌تواند مفید باشد، اما توصیه می‌شود، ورزش در این روزها در منزل و یا باشگاه انجام شود.

وی تصریح کرد: دوری از بودن در محل‌های آلوده مانند جاده‌های اصلی، رفتن به محل کار قبل از ساعات اوج آلودگی، اطمینان از همراه داشتن اسپری، استفاده مداوم از اسپری، در صورت ابتلا به آسم مواردی است که در صورت آلودگی هوا باید رعایت شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آلودگی هوا ايسنا علی امیری سرفه آسم افراد مبتلا هوا می تواند مشکلات ریوی آلودگی هوا آلاینده ها ریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • علایم هشداردهنده «آرتریت پسوریاتیک»
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس