Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود نجابتی معتقد است «هفته هنر انقلاب» بهانه‌ای شد تا سیر تکاملی هنر گرافیک از آغاز انقلاب تاکنون و همچنین آثار هنرمندان گذشته و نسل جدید و عملکرد طراحان انقلابی را مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش قدس آنلاین، مسعود نجابتی هنرمند طراح گرافیک و مدیر کانون «هنر شیعی» درباره «هفته هنر انقلاب» گفت: این هفته بهانه‌ای است برای پرداختن به هنرمندانی که در عرصه‌های مختلف زندگی امروز نقش دارند و سهیم هستند و کمتر دیده می‌شوند مثل هنرمندان رشته‌های هنرهای تجسمی که کمتر از رشته‌های نمایش و سینما در جامعه بروز و ظهور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند نمونه آثار هنرهای تجسمی در جامعه زیاد است اما مردم و رسانه‌ها کمتر با هنرمندان آن آشنا هستند و این هفته بهانه ایست برای اینکه به آنان بپردازیم.

وی در مورد «گرافیک» و تأثیرات آن بر جامعه و نمود فعالیت‌هایی نظیر هفته هنر انقلاب بیان کرد: خوشبختانه گرافیک از دیرباز در این مرز و بوم سابقه داشته است، البته شاید اسم آن جدید است و از تمدن غرب گرفته شده است اما از نظر ماهیت و سابقه در تمدن ایران وجود داشته است. هر جا هنر در خدمت بشریت قرار دارد و یا در فضای زندگی حضور پیدا کرده است به نوعی گرافیک اتفاق افتاده است. هم کتیبه‌های مساجد، هم آرایه های معماری در شهر اصفهان در زمره آثار گرافیکی محسوب می‌شوند.

نجابتی خاطرنشان کرد: قصد گرافیک ایجاد یک فضای زیبا همراه با یک پیام معنوی و خاص به مخاطب خودش بوده است. امروز گرافیک همراه با فضای رسانه‌ای به صورت پیچیده‌تر با توجه به مسائل ارزشی و ضد ارزشی روز مطرح می‌شود و این هنر به خاطر ماهیت خود همیشه با مسائل روز همراهی کرده است.

وی تاکید کرد: فضای انقلاب اسلامی هم باعث شد که طیفی از هنرمندان متعهد با انگیزه‌های دینی و انقلابی این پدیده را در اختیار انقلاب و جامعه قرار دهند، مسائلی که از ارزش‌های انسانی مانند عدالت و استقلال و آزادی صحبت می‌کند، اینها در قالب پوستر، گرافیک شهری، گرافیک محیطی، کتاب و یا نشریات پیام خود را منتشر می‌کنند.

این هنرمند طراح گرافیک بیان کرد: «هفته هنر انقلاب» بهانه‌ای شد تا سیر تکاملی هنر گرافیک از آغاز انقلاب تاکنون و همچنین آثار هنرمندان گذشته و نسل جدید و عملکرد طراحان انقلابی را مورد بررسی قرار دهیم. به همین سبب شد تا استاد موحدیان عطار هنرمند گرافیست اصفهانی به عنوان «چهره هنر سال انقلاب اصفهان» تقدیر شود و نمایشگاه آثار وی با عنوان «کتیبه‌های ماندگار» و نمایشگاه گنجینه آثار هنرمندان گرافیک با موضوع انقلاب اسلامی افتتاح شد.

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه هنری در «هنر گرافیک» اظهار کرد: حوزه هنری یکی از ارگان‌های جدی و شروع کننده و تأثیرگذارترین هنر بوده است و از ابتدا در این ماجرا حضور داشته است و همچنان با قوت قبلی به تولید آثار هنری و تربیت هنرمند می‌پردازد.

نجابتی که در روز «هنر انقلاب»، نشست تخصصی با موضوع گرافیک را در جریان برگزاری برنامه‌های «هفته هنر انقلاب» اصفهان برگزار کرد، در پایان درباره این شهر گفت: اصفهان یکی از قطب‌های جدی هنرهای تجسمی در کشور است و در شبکه کشوری در شهرهایی که مشغول تولید آثار هنری هستند، اصفهان هم از نظر آموزش و تولید آثار هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت قابل توجه است و دارای گستردگی و تنوع تکنیک است که به وضعیت رو به رشد جامعه کمک کرده است.

منبع: مهر

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هنر انقلابی هفته هنر انقلاب هنر گرافیک بهانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم

جانشین ریاست سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به پیشرفت ایران در قدرت دفاعی و بازدارندگی، گفت: از وابستگی مطلقی که قبل انقلاب وجود داشت اکنون به جایی رسیده‌ایم که ما را تحریم می‌کنند تا به کشورهای دیگر موشک و پهپاد نفروشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سردار سیدقاسم قریشی امروز در آیین گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی و تجلیل از مربیان بسیج استان چهارمحال و بختیاری، ضمن گرامیداشت مقام معلم و هفته عقیدتی سیاسی، اظهار داشت: پاسداران در رسالت پاسداری خود پیمانی با خدا بستند تا جان و هستی خود را در راه امنیت مردم فدا کنند.

وی با بیان اینکه الگوی ما در انقلاب اسلامی و پاسداری، حضرت اباعبدالله(ع) و حضرت امیرالمؤمنین(ع) است، عنوان کرد: برای همین است که پاسداری از انقلاب و اسلام، مقدس است.

جانشین ریاست سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ایران اسلامی در حوزه‌های مختلف از جمله قدرت دفاعی و بازدارندگی، پزشکی، علم و فناوری، پیشرفت بسیاری داشته است، گفت: به خاطر توان دفاعی مادی و معنوی به سپاه و بسیج و نیروهای مسلح ایران باید افتخار کرد.

وی ادامه داد: در توان دفاعی و تسلیحات نظامی، از وابستگی مطلقی که قبل انقلاب وجود داشت اکنون به جایی رسیده‌ایم که ما را تحریم می‌کنند تا به کشورهای دیگر موشک و پهپاد نفروشیم.

قریشی خاطرنشان کرد: اعتقاد و معنویت عامل مهمی در توان دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری الگویی ارزشمندی برای دانشجویان است
  • اصول فکری شهید مطهری برای جامعه دانشگاهی بسیار کارآمد است
  • برای 20 سالگی درگذشت گل آقا
  • از ایران تا پاکستان/ شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • شعر شاعر پاکستانی در استقبال از غزل رهبر انقلاب
  • جای خالی آقای حرف حساب
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد