Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس منطقه خارک شرکت نفت فلات قاره ضمن رد ادعای بعضی از رسانه‌ها مبنی بر سوزاندن ۱۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز در سکوی ابوذر به‌دلیل جایگزینی خط لوله انتقال گاز این سکو گفت: با خط لوله جایگزین برای انتقال نفت میدان ابوذر، افزون بر افزایش تولید نفت، از آلودگی محیط زیستی ایجادشده به‌واسطه خط لوله قدیمی جلوگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، علیرضا متعالی گفت: استفاده از خط لوله پیشین نفت در چند نوبت سبب بروز آلودگی محیط زیستی شده است، به‌همین دلیل ضمن آنکه مراحل اجرای خط اصلی در حال انجام است، استفاده از خط لوله جایگزین به‌صورت موقت بهترین انتخاب برای قابلیت تولید حداکثری، ایمن و پایدار بوده است که آلودگی‌های محیط زیستی ناشی از خط لوله پیشین را به‌همراه نخواهد داشت.

وی ضمن رد ادعاهای مطرح‌شده مبنی بر اضافه شدن گازهای سوزانده شده در مشعل گفت: استفاده نکردن از خط لوله گاز ابوذر تفاوتی در مجموعه گازهای سوزانده‌شده منطقه نخواهد داشت.

رئیس منطقه خارک شرکت نفت فلات قاره با بیان اینکه بیشترین مقدار گاز همراه تولیدشده در سکوی ابوذر در زمان تولید حداکثری حدود روزانه ۴۵ میلیون فوت‌مکعب استاندارد است، گفت: این رقم اکنون روزانه تنها ۸ میلیون فوت‌مکعب و پایین‌تر از ظرفیت لازم کمپرسورها برای ارسال به این جزیره است، بنابراین ادعاهای مطرح شده مبنی بر سوزاندن روزانه ۱۰۰ میلیون فوت‌مکعب گاز حتی در شرایط تولید حداکثری صحت ندارد و مبتنی بر اطلاعات نادرست است.

به‌ گفته متعالی، طبق زمان‌بندی انجام‌شده، پروژه اصلی خط لوله انتقال نفت سکوی ابوذر پیش از پایان پروژه‌های اجرایی در خارک و نیاز به گاز در خشکی، انجام می‌شود و از این بابت نیز جای نگرانی وجود ندارد، همچنین فرازآوری چاه‌های کم‌فشار میدان درود با گاز در زمان مورد نیاز قابل انجام است و این بخش از گاز درود در چرخه بازیافت قرار می‌گیرد.

وی در پایان ضمن تشکر از دلسوزی و نگرانی اظهارشده، گفت: لازم است اخبار و اطلاعات پس از اطمینان از صحت آن منتشر شود زیرا آنچه تنها در مدت سه ماه از سوی مجموعه کارکنان شرکت نفت فلات قاره ایران اتفاق افتاد نشانه‌ای از توانمندی مجموعه بزرگ صنعت نفت و اثرگذاری قابل‌توجه آنها در تأمین انرژی، اقتصاد و رعایت مسائل محیط زیستی بود که همسو با فرمایش‌های مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و صیانت از مخازن نفت و گاز انجام شده است.

پیگیری به‌منظور دریافت مصوبه و تأمین اعتبار خط از دو سال گذشته انجام شده است، اما تصمیم‌گیری نهایی در این زمینه با روی کار آمدن دولت سیزدهم از سوی شرکت ملی نفت ابلاغ شد. افزایش تولید نفت در میدان‌های دریایی شرکت نفت فلات قاره ایران بر اساس سیاست‌های ابلاغی شرکت ملی نفت بوده است و بخشی از نفت صادراتی کشور را شامل می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: سکوی ابوذر گازسوزی شرکت نفت فلات قاره ایران جوابیه شرکت نفت فلات قاره میلیون فوت مکعب سکوی ابوذر محیط زیستی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با بیان اینکه پروژه با هدف به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی ناشی از منابع آلاینده اجرا شد، اظهارداشت: این پروژه علاوه بر شناسایی منابع آلاینده زیست محیطی رصد و نظارت منطقه‌ای بر وضعیت منابع آلاینده، ارائه راه کارهای مدیریتی کاهش پیامدهای محیط زیستی، ایجاد بستری مناسب برای تصمیم گیری بهتر و ارتقای آگاهی‌های عمومی در رابطه با مسائل زیست محیطی را در پی خواهد داشت.

وی مراحل انجام پروژه را شامل فاز مطالعات و بررسی کلیات وضعیت محیط زیستی منطقه، شناسایی منابع آلاینده سطح منطقه، تهیه بانک اطلاعاتی، ارائه راهکارهای کاهش آلاینده‌ها، تهیه اطلس زیست محیطی منطقه و ارائه راه کارهای مدیریت محیط زیست در منطقه عنوان کرد.

طاهری بابیان اینکه در این اطلس منابع آلاینده هوا، خاک، نور، انرژی، امواج و.. شناسایی شده است، افزود: در گام دوم براساس داده‌های احصا شده، برنامه ریزی برای به حداقل رساندن آلودگی ناشی از مراکز آلاینده آغاز خواهد شد.

کد خبر 6089935

دیگر خبرها

  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می شوند
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • ایران جزو آسیب‌پذیرترین کشورها از بلایای طبیعی
  • آغاز مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر 
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • نمایشگاه دست سازه‌های دانش آموزی در هنرستان فنی و حرفه‌ای ابوذر آبادان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد