Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوروش رحمانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر افزود: اجرای این طرح از امروز با حضور کارشناسان استاندارد در مراکز عمده توزیع کالا و فروشگاه های کالای پرمصرف کلید خورده و تا پنج روز ادامه دارد.

وی اظهار داشت: در قالب این طرح، نظرات مردم در خصوص کیفیت ۴۰ نوع کالای پرمصرف از طریق پرسشنامه دریافت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: کالاهایی که در خصوص آنها نظرات مردم دریافت می شود شامل انواع محصولات غذایی و بهداشتی، برخی قطعات مصرفی خودرو مانند لنت ترمز، روغن موتور و لاستیک، مصالح ساختمانی مانند سیمان، کاشی و عایق های رطوبتی، محصولات الکترونیک شامل لامپ های کم مصرف و لوازم خانگی شامل یخچال، ماشین لباسشویی،کولر آبی، اجاق گاز و بخاری است.

معاون استانداردسازی اداره کل استاندارد قزوین اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح اندازه گیری نرخ و وضعیت کیفیت کالاها و محصولات پرمصرف از طریق کسب نظرات مصرف کنندگان است و در مراحل بعدی این طرح، آزمون و نمونه برداری در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین اظهار داشت: نتایج و داده های مربوط به این طرح پس از جمع آوری از استان های مختلف مورد تحلیل و ارزیابی قرار گرفته و به نهادهای ذیربط گزارش می شود تا برای رفع نقاط ضعف و تقویت کیفیت کالاها برنامه ریزی کنند.

برچسب‌ها اداره کل استاندارد استان قزوین سازمان ملی استاندارد ایران استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل استاندارد استان قزوین سازمان ملی استاندارد ایران استان قزوین اداره کل استاندارد استان قزوین سازمان ملی استاندارد ایران استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۱۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال

رییس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از کشف پرونده کلاهبرداری تلفنی با موضوع برنده شدن در یک مسابقه تلفنی خبر داد و گفت: مجرمین با این شگرد بیش از پنج میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بودند که شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح این خبر اظهار داشت" یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده‌ی صد میلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مجرمین با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می‌کرده است در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب‌های بانکی خود می‌شود.
سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمین شناسایی و پس از تشریفات قضائی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمین افزود: ممکن است شیوه‌های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می‌کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماس‌هایی که این موارد را از شهروندان درخواست می‌کنند قطعاً کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه، شرکت مخابرات، سازمان حج و زیارت و … با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه‌های اجتماعی با هیچکس تماس نمی‌گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمان‌ها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه‌های اجتماعی دلیلی بر صحت و تأیید منشأ این تماس‌ها نمی‌باشد همچنین شهروندان می‌توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir اطلاع رسانی کنند.

دیگر خبرها

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!
  • جواب بده ۱۰۰ میلیون برنده شو؛ کلاهبرداری جدید
  • ابطال مجوز فعالیت نانوایی های بی کیفیت
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • اولین اظهار نظر مقامات اسرائیلی در خصوص حمله پهپادی این رژیم به اصفهان
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • حمله یک مهاجم با سلاح سرد به مامور نیروی انتظامی در ملارد