Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر مصطفی مافی شب گذشته در نشست خبری که شامگاه یکشنبه در سالن جلسات پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد با اشاره به وجود برخی شرکت‌های غیر دانش بنیان در پارک علم و فناوری اظهار کرد: پذیرش شرکت‌های دانش بنیان در صورت تأیید یک شورا صورت می‌گیرد.

وی افزود: متأسفانه در برخی موارد شاهد این هستیم که برخی شرکت‌ها با دستکاری در آمار و اعداد سر پارک را کلاه می‌گذراند که با این شرکت‌ها نیز در یک بازه زمانی شش ماهه طبق قانون برخورد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول عنوان کرد: ۱۰ سال از تأسیس پارک علم و فناوری قزوین می‌گذرد و این پارک دهه شکل گیری را پشت سر گذاشته و با پروژه‌های پیش روی پارک امروز باید گفت که دوره توسعه آغاز شده و هم اکنون جز پارک‌های در حال توسعه محسوب می‌شویم و اگر پروژه‌های ما محقق شود می‌توانیم بگوییم توسعه یافته خواهیم بود.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین ابراز کرد: بسیاری از طرح‌های پارک باید سال گذشته به اتمام می‌رسید ولی کمبود بودجه و میز تغییر دولت و جا به جایی ها این امکان را صلب کرد.

وی ادامه داد: باید پذیرفت که در هر نقطه‌ای که شاهد ورود بخش خصوصی بوده‌ایم با رشد رو به رو شده‌ایم و ثمرات مثبت آن را دیده‌ایم بنا بر این برای تسریع پیشرفت باید بتوانیم سرمایه و نظر بخش خصوصی را جلب نمائیم.

این مسئول با اشاره به برخی از فعالیت‌های شاخص پارک علم و فناوری قزوین در بازه زمانی ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ عنوان کرد: راه اندازی مرکز نوآوری، راه اندازی اولین مرکز رشد افکاری در آبیک، راه اندازی کانون هتی شکوفایی خلاقیت در شهرستان‌ها، راه اندازی مرکز مالکیت فکری و مرکز ثبت اختراعات، راه اندازی مرکز نوآور چشمه نور ایران، تجهیز و افتتاح نمایشگاه محصولات واحد هتی فناور پارک بخشی از فعالیت‌ها بوده است.

مافی با اشاره به این موضوع که جذب سرمایه برای پارک یکی از اهداف اصلی بوده که همواره به آن پرداخته شده تبیین کرد: انعقاد ۹ توافق نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با رقم بیش از ۱۷ میلیارد تومان، افزایش بیش از ۳ برابری اعتبارات پارک طی دو سال و راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری بخشی از فعالیت‌ها در این زمینه بوده است.

رئیس پارک علم و فناوری قزوین توضیح داد: صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی استان به عنوان مهم‌ترین نهاد مالی زیست بوم نوآوری و فناوری استان با هدف ارائه خدمت مالی، اعتباری، توانمند سازی و کارگزاری در خوزه پژوهش، فناوری، صنایع خلاق و دانش بنیان و بر اساس اساسنامه مصوب هیئت وزیران در فروردین ۱۴۰۰ با سرمایه اولیه ۵ میلیارد تومان راه اندازی شد.

وی در خصوص پذیرش در پارک علم و فناوری استان قزوین توضیح داد: ساختار پذیرش در پارک علم و فناوری قزوین مشخص است و یک شورا متشکل از رئیس دانشگاه بین المللی قزوین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و… عضو آن هستند و این افراد هر دو سال یک بار توسط کاریه وزارت علوم معرفی می‌شوند و حکم خود را از این طریق دریافت می‌کنند و شورای فناوری ما را تشکیل می‌دهند و طبق ضوابط پارک پذیرش را انجام می‌دهند.

مافی در پایان گفت: دراین پروسه دارندگاه ایده باید در این دو زمینه بررسی شوند که آیا نوآوری و فناوری دارد و میز آیا منجر به خروجی اقتصادی می‌شود؟ اگر به این سوالان پاسخ داده شد شرکت و ایده می‌تواند وارد پارک شود.

کد خبر 5464306

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری قزوین قزوین ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه گرد و غبار آلودگی هوا خراسان رضوی مشهد ماه رمضان 1401 آمار کرونا هفته هنر انقلاب اسلامی خطبه های نماز جمعه ماه مبارك رمضان پارک علم و فناوری قزوین پارک علم و فناوری راه اندازی دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود