Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- دبیر شورای ترافیک هرمزگان گفت: شورای ترافیک هرمزگان با ۱۴ مصوبه به دنبال کاهش تصادفات در محور کهورستان به لار و ایمن سازی مسیر فوق است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، در روزهای اخیر بروز دو سانحه رانندگی در محور کهورستان به لار و جان‌باختن 10 نفر در مجموع این حادثه‌ها، سبب شد تا انتقادها از عدم رسیدگی به این محور مهم مواصلاتی ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در یکی از انتقادات مهم روز گذشته احمد مرادی نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی در جلسه تودیع و معارفه مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان با انتقاد تند، از وزارت راه و شهرسازی درخواست کرد پاسخگوی وضعیت موجود و عدم ساماندهی مسیر مواصلاتی پر تردد کهورستان به لار باشد. 

این مسئله سبب شد استاندار هرمزگان نیز دستگاه‌های متولی در شورای ترافیک استان را به خط کرده و دستور دهد این جلسه در محل تصادفات محور کهورستان به لار برگزار و در همانجا برای بهبود وضعیت مسیر مواصلاتی راهکار داده و مصوبات به سرعت اجرایی شود. 

در همین زمینه سرهنگ رسول دهقانی دبیر شورای ترافیک استان هرمزگان در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در تاریخ 15 و 17 فروردین ماه امسال در مسیر کهورستان به لار دو فقره تصادف، منجر به فوت 10 هموطن‌ها شد که متاسفانه در یک فقره از این تصادفات 6 نفر در آتش سوختند. 

وی افزود: بر همین مبنا استاندار هرمزگان به قید فوریت دستور تشکیل جلسه برای برطرف کردن مشکل این محور مواصلاتی را صادر و به ارگان‌های مرتبط ماموریت داد تا در اسرع وقت مشکل این محور را برطرف کنند که جلسه شورای ترافیک در محور فوق برگزار و 14 مصوبه نیز در آن برای پایان دادن به مشکل و رفع نواقص موجود به تصویب رسید. 

تصادف در جاده کهورستان موجب جان‌باختن 7 نفر شدتصادف جاده روانسر 4 فوتی بر جای گذاشتفوت دختر نوجوان در تصادف پژو 206 با کامیون+ تصاویر

دبیر شورای ترافیک استان هرمزگان گفت: در این جلسه تاکید شد ایمن‌سازی محور کهورستان - لار و جداسازی محور مذکور جهت کاهش تصادفات بسیار مهم بوده و دستگاه‌های متولی با هماهنگی پلیس راه و شرکت توزیع برق استان نسبت به ایجاد روشنایی و ایمن‌سازی، آشکارسازی و نصب علائم مورد نیاز با نصب سرعت گیر در محور یاد شده به منظور کاهش تصادفات اقدام کنند. 

وی تصریح کرد: همچنین مقرر شد دستگاه‌های متولی با برنامه‌ریزی مناسب و هماهنگی با فرماندار شهرستان بندر خمیر و دهیار کهورستان تمام اقدامات لازم جهت ایمن‌سازی محور کهورستان - لار ( ایجاد روشنایی، نصب دوربین‌های ثبت تخلفات سرعت، نصب برج نوری در ابتدا، قسمت میانی و پایانی آن و غیره) اقدام کنند.

دهقانی با تاکید بر تصویب جدول‌گذاری در مسیر کهورستان لار گفت: در این جلسه قرار شد اداره کل راه و شهرسازی نسبت به جداسازی محور با جدول‌گذاری و نیوجرسی در وسط (بلوار) با ارتفاع مناسب اقدام کند و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نسبت به ایمن‌سازی، نصب تابلو و علائم مورد نیاز کاهش سرعت در محور یاد شده با هماهنگی پلیس راه استان اقدام و نسبت به نصب پایه چراغ روشنایی به طول 6 و نیم کیلومتر اقدام کند.

وی با تاکید بر تصویب احداث پل عابر پیاده و نصب تابلو کاهش سرعت (40-60) در محدوده روستایی افزود: همچنین قرار شد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با هماهنگی دهیاری روستای کهورستان نسبت به نصب برج نوری در قسمت ابتدایی، وسط و انتهای مسیر اقدام و دوربین ثبت تخلفات نیز با هماهنگی پلیس راه استان نصب کند. 

دهقانی ساماندهی و اصلاح طرح دوربرگردان میان بر کهورستان، ساماندهی سه راهی کهورستان، ایجاد گشت فوق العاده پلیس راه و ساماندهی ورودی 5 روستای مسیر را دیگر مصوبات این جلسه برشمرد و گفت: همچنین در این جلسه مقرر شد اداره کل راه و شهرسازی استان نسبت به اصلاح تقاطع رویدر و ایجاد رمپ ورود و خروجی تقاطع اقدام و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان نیز نسبت به نصب تابلو و علائم راهنمایی و رانندگی مورد نیاز در محور بندرعباس-خمیر و محور لار اقدام کند.

دبیر شورای ترافیک استان هرمزگان ابراز امیدواری کرد با انجام مصوبات جلسه انجام شده و پیگیری مستمر، شاهد کاهش تصادفات در محور کهورستان به لار در آینده نزدیک باشیم.

انتهای پیام/864/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محور کهورستان به لار راه و شهرسازی کاهش تصادفات اداره کل راه سازی محور ایمن سازی پلیس راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات



معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: توجه به زیرساخت‌های راه و جاده‌ها و همچنین دو موضوع مهم فرهنگ رانندگی و اِعمال قانون نیز باید به جد در اولویت کاری قرار گیرد چراکه نقش بزرگی در پیشگیری از تصادفات حادثه‌ای ایفا می‌کنند.

سید مهدی قویدل معاون قضایی اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم دادگستری کرمان در برنامه تلویزیونی گفتگو ویژه خبری با بیان اینکه همزمان با توسعه و پیشرفت تکنولوژی قطعا با آسیب‌هایی مواجه هستیم، اظهار کرد: امروزه در کشور و سطح دنیا موضوع تصادفات یک مقوله‌ای است که با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن زندگی افراد، یکسری صدمات و تلفاتی در پی داشته است.

وی تصریح کرد: قطعا تصادفات علل و عوامل متفاوتی دارند که معمولا سه عامل مهم انسان، خودرو و جاده در بروز و یا کاهش تصادفات موثر هستند.
قویدل افزود: استان پهناور کرمان با توجه به داشتن گستردگی راه‌ها وجاده‌های مواصلاتی، با مشکلات زیرساختی بسیاری مواجه است کما اینکه بحث دو بانده شدن جاده ها، نصب سیستم پایش تصویری، هوشمندسازی، راه اندازی جایگاه‌های استراحتی و مجتمع‌های رفاهی بین راهی و... که در قانون برنامه ششم و هفتم توسعه نیز دولت را مکلف به انجام و رفع نواقص کرده است.
وی اضافه کرد: در کنار این زیر ساخت ها، دو موضوع مهم فرهنگ استفاده از خودرو و صحیح رانندگی کردن و دیگری بحث اِعمال و اجرای قانون نیز باید به جد در دستورکار قرارگیرد چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از تصادفات ایفا می‌کنند.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نیز ۱۰ اتهام اول استان را مطالبه گر هستیم، گفت: یکی از این اولویت ها، بحث تصادفات جاده‌ای است که بسیار مهم و حائز اهمیت است. 
معاون قضایی دادگستری استان کرمان بیان کرد: در کمیسیون ایمنی استانداری و همچنین در شورای پیشگیری از وقوع جرم نیز کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده که در یکی از این کارگروه‌های تخصصی در خصوص معادن و بیمه است که به مواردی از جمله صدور بارنامه ها، نظارت بر حمل بار معادن و مسئولیت اجتماعی معادن و بیمه‌ها پرداخته می‌شود و معاونت اجتماعی وپیشگیری ازوقوع جرم نیز مطالبه گر این موضوع است.
وی با تاکید بر اینکه سامانه‌های صدور بارنامه باید هوشمندسازی شوند، اضافه کرد: این سامانه و سایر سامانه‌های جاده‌ای باید مستقیما در اختیار پلیس قرارگیرد و باتوجه به اینکه اخیرا خودرو‌هایی توسط پلیس راه توقیف شده مبنی بر داشتن بیش از ۱۰ تن اضافه بار، این نیز معضلی است که باعث وارد آمدن آسیب به راه‌ها می‌شودو همچینین حوادث جاده‌ای را در پی خواهند داشت و همین مشکلات باعث شده که یکی از اولویت‌های کاری ما در سال ۱۴۰۳ مطالبه رسیدگی به مشکلات راه و جاده‌های مواصلاتی استان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • موافقت وزیر جنگ صهیونیستی با پیشنهاد مصر برای آتش‌بس
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • البرز| شورای ششم جذب نیروی جدید نداشته است
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران