Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست از میزبانی این سازمان برای گردهمایی کشورهای همسایه کشور در راستای تقویت و توسعه مناسبات محیط‌زیستی منطقه‌ای، خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدحسین موسوی‌فر اظهار کرد: پیرو بند ١٥ سیاست‌های کلی محیط‌زیست ابلاغی مقام معظم رهبری، تقویت دیپلماسی محیط‌زیست با تلاش برای ایجاد و تقویت نهادهای منطقه‌ای در جهت مقابله با گرد و غبار، آلودگی‌های آبی و همگرایی منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه مقابله با مخاطرات محیط زیستی یکی از تکالیف اصلی سازمان حفاظت محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر این اساس و پس از تکلیف رئیس جمهوری به سازمان حفاظت محیط‌زیست و سایر دستگاه‌های ذیربط مبنی بر رفع معضل ریزگردها از طریق دیپلماسی، مجامع بین‌المللی و در تعامل با کشورهای همسایه، علی سلاجقه دستور برگزاری نشست وزرا و مقامات عالی رتبه کشورهای همجوار و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی مرتبط را صادر کرد.

رئیس مرکز امور بین‌الملل و کنوانسیون‌های سازمان حفاظت محیط‌زیست خاطرنشان کرد: این نشست به زودی با تلاش برای دستیابی به سندی بین‌المللی درخصوص معضلات محیط زیستی مختلف در منطقه و آثار مخرب آن بر کشورهای همجوار، به مدت یک روز با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار خواهد شد.

به گزارش ایمنا، پیدایش ریزگردها به علت دو منشأ داخلی و خارجی است و عمده‌ترین منشأ خارجی آن کشور عراق و بیابان‌های جنوبی و غربی آن است. گرچه بخشی از بیابان‌های عربستان، سوریه، اردن و کویت نیز بر این پدیده تأثیر گذارند اما آنچه در سال‌های اخیر بیشتر کشور را متأثر قرار داده است، بیابان‌های کشور عراق است. منشأ داخلی این ریز گردها در استان خوزستان نیز عمدتاً از دو کانون بخش خشک تالاب هورالهویزه (هورالعظیم) و بیابان‌های ماه شهر و بخش خشک تالاب شادگان است.

درحال‌حاضر حدود ۱۳ استان درگیر گردوخاک است. چشمه‌های تولید گردوخاکی که در شمال عربستان، عراق و سوریه شکل گرفته و غالباً استان‌های مرزی کشور را درگیر می‌کرد، به تهران رسیده است و به سمت شمال شرق می‌رود. با توجه به کم‌بارشی‌های خاورمیانه، این شرایط دوباره تکرار خواهد شد.

کد خبر 567612

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کانون بحران گرد و غبار گردو غبار خیزش گردوغبار گردوغبار محلی کانون های بحرانی گرد و غبار کانون های گرد و غبار پدیده گردوغبار در خوزستان کنفرانس بین المللی گرد و غبار گرد و غبار در خوزستان تشدید گرد و غبار در کشور رفع معضلات زیست محیطی رئیس مرکز امور بین الملل و کنوانسیون های سازمان حفاظت محیط زیست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سازمان حفاظت محیط زیست بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۳۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا بایرام زاده روز پنجشنبه در جلسه کمیته فنی بازاریابی و تبلیغات با تأکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان به گردشگران خارجی، اظهار کرد: بازاریابی با کمک تبلیغات رسانه‌ای برای رشد صنعت گردشگری استان مهم بوده و باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای در کشورهای هدف گردشگری و همچنین نحوه حضور رسانه‌های استانی در این کشورها برای معرفی هرچه بهتر جاذبه‌های گردشگری آذربایجان‌شرقی استفاده کرد.

وی ادامه داد: با توجه به برنامه تحولی صنعت گردشگری در آذربایجان شرقی، استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای با مشارکت و محوریت بخش‌های خصوصی و برگزاری رویدادهایی نظیر جشنواره‌های بین‌المللی حائز اهمیتی بوده که در این جلسه به تصویب رسید.

بایرام زاده گفت: در راستای تحقق هدف، افزایش رویدادهای گردشگری با کشورهای هدف گردشگری، برنامه‌هایی همچون برگزاری ۸۰ جشنواره گردشگری داخلی، برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی در مهرماه سال جاری و حضور توانمند در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، با محوریت جذب گردشگران خارجی در دستور کار معاونت گردشگری آذربایجان‌شرقی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای هدف گردشگری برای استان آذربایجان‌شرقی کشورهایی همچون جمهوری آذربایجان، جمهوری ارمنستان، روسیه، ترکیه، چین، عراق و کشورهای اروپایی است اما محدودیتی در معرفی استان وجود نداشته و هدف نهایی معرفی جاذبه‌های گردشگری کم‌نظیر استان در ابعاد جهانی است.

کد خبر 6095210

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • صدور مجوز زیست‌محیطی برای معدن آلبلاغ خراسان شمالی مصوب شد
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • ضرورت استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت های گردشگری
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ اسفراین صادر شد
  • جزییات برگزاری چهارمین جلسه شورای عالی محیط زیست
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند